DIY Εκκαθάριση Καταιγίδας στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ

Η Βαλτιμόρη του Μέριλαντ δεν είναι ξένος στους τυφώνες και τις τροπικές καταιγίδες. Από το 1950 έχουν σημειωθεί εκατόν δεκαοκτώ τυφώνες, τροπικές καταιγίδες ή τροπικές καταθλίψεις που έχουν επηρεάσει την πολιτεία του Μέριλαντ.

Με αυτά έρχονται καθαρισμοί αυλής με αρκετά σκουπίδια που ισοδυναμούν με καθαρισμό στο σπίτι ή με ελατήριο. Τα συντρίμμια της καταιγίδας είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό καθαρισμό της αυλής. Είναι χιλιάδες ραβδιά που μπορεί να μην προέρχονται από τα δέντρα σας, και όσον αφορά τα δέντρα, τα δέντρα σας μπορεί να κοπούν από μια καταιγίδα και να χρειαστεί να κοπούν και να πεταχτούν. Στην κομητεία της Βαλτιμόρης είναι μια πρόκληση απλώς να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια από τον καθαρισμό της αυλής.

Η συλλογή απορριμμάτων δεν θα μαζέψει δηλητηριώδη κισσό, δηλητηριώδη βελανιδιά, σουμάκ, γιγάντια χοιρινά χοιρινά, ξυλεία, υπολείμματα τροφών, σωλήνες κήπου και το τελευταίο πράγμα στη λίστα “κλπ” που σημαίνει έρπητα ζωστήρα από τη στέγη σας ή τη στέγη ενός γείτονα, σκισμένη από υδρορροές, ή καπάκια κάδου απορριμμάτων.

Μαζεύουν γρασίδι, φύλλα, αμπέλια, κλαδιά, θάμνους και κλαδιά ή άκρα. Αυτό που μαζεύουν δεν πετιέται απλά σε ένα απορριμματοφόρο καθώς προχωρούν στην επόμενη στάση. Ακολουθούν οι κανόνες για την παραλαβή των σκουπιδιών στην κομητεία της Βαλτιμόρης:

Το γρασίδι και τα φύλλα πρέπει να τοποθετούνται σε χάρτινες ή πλαστικές σακούλες γκαζόν.

Τα κλαδιά και τα άκρα δεν μπορούν να είναι μεγαλύτερα από τρεις ίντσες σε διάμετρο και όχι μεγαλύτερα από τρία πόδια και δεμένα σε δέσμες.

Οι τσάντες και οι δέσμες δεν μπορούν να ζυγίζουν πάνω από τριάντα κιλά.

Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε τα σκουπίδια της αυλής σε δοχεία απορριμμάτων ή στο δρόμο.

Μια άλλη σκέψη, όπως ανακάλυψαν οι ιδιοκτήτες κατοικιών σε άλλες πολιτείες, είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για τις υπηρεσίες απορριμμάτων για την απομάκρυνση των συντριμμιών από την καταιγίδα. Στη Φλόριντα και το Τέξας, χρειάστηκαν μήνες, μετά τους τυφώνες του 2017, για να αφαιρεθούν τα συντρίμμια από τις καταιγίδες μπροστά από τα σπίτια των ανθρώπων. Οι χλοοτάπητες τους σκοτώθηκαν εκεί που κάθονταν τα σκουπίδια και σε ορισμένες περιπτώσεις άγρια ​​​​ζωή, όπως ποσούμ και αρουραίοι, κατοικούσαν στα απόβλητα.

Για να αποφύγετε επιπλοκές εάν αντιμετωπίσετε καταιγίδα τους επόμενους μήνες ή χρόνια στη Βαλτιμόρη, θα πρέπει να νοικιάσετε έναν κάδο απορριμμάτων και να καθαρίσετε τα απορρίμματα της αυλής σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να αναλάβετε την απαλλαγή από τα συντρίμμια της καταιγίδας.

Αρχικά, επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσιτή ενοικίαση σκουπιδιών. Μπορούμε να σας παρέχουμε δοχεία απορριμμάτων ή απορριμματοφόρους απορριμμάτων στα μεγέθη και τους αριθμούς που θέλετε. Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας πει τι ακριβώς χρειάζεστε και σε ποια μεγέθη για να εκτελέσετε έναν καθαρισμό καταιγίδας. Αφού ασφαλίσετε το δοχείο απορριμμάτων που χρειάζεστε, είναι καιρός να σχεδιάσετε ένα σχέδιο επίθεσης.

Η ασφάλεια πρέπει πάντα να έρχεται πρώτη με έναν καθαρισμό καταιγίδας. Κοιτάξτε τη σκηνή για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κατεστραμμένα καλώδια ρεύματος. Ακόμα κι αν το ρεύμα είναι εκτός ρεύματος ενώ καθαρίζετε, δεν έχετε τρόπο να γνωρίζετε πότε θα αποκατασταθεί το ρεύμα και μια κατεστραμμένη γραμμή ρεύματος μπορεί να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη ή θάνατο.

Αφού βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κατεστραμμένα καλώδια ρεύματος κοντά στην αυλή σας, φορέστε ένα χοντρό ζευγάρι γάντια εργασίας. Ο χαλαρός έρπητας ζωστήρας μπορεί να έχει αόρατα νύχια ή συνδετήρες που μπορεί να προκαλέσουν βαθιές οπές στα χέρια σας. Ομοίως, οι άκρες μπορούν να είναι αιχμηρές και να κοπούν όπως σπασμένα κομμάτια γυαλιού ή πλαστικού που μπορεί να βρείτε. Μπορεί να θέλετε να βάλετε σε σακούλα έρπητα ζωστήρα που έχουν πολλά καρφιά ή συνδετήρες για να μην τα χάσετε στην αυλή σας ή να κόψετε τον εαυτό σας πάνω τους, αυτό ισχύει και για το σπασμένο γυαλί. Κοιτάξτε κάτω και γύρω από μεγαλύτερα συντρίμμια για να βρείτε υλικά στέγης, αλλά μην σκαρφαλώνετε κάτω από μεγάλα μέλη που είναι ελάχιστα στερεωμένα σε ένα δέντρο ή ακουμπούν σε κάτι, αυτά ενδέχεται να πέσουν πάνω σας και να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.

Στη συνέχεια, βάλτε γυαλιά ασφαλείας ή γυαλιά πριν κόψετε δέντρα ή μεγάλα άκρα με αλυσοπρίονο. Φροντίστε να κόψετε τα κομμάτια αρκετά μικρά, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε στον κάδο απορριμμάτων χωρίς να τραυματιστείτε. Τέλος, χρησιμοποιήστε τσουγκράνες και φυσητήρες για να καθαρίσετε την αυλή σας από μικρά συντρίμμια από την καταιγίδα και να τα τοποθετήσετε στον κάδο απορριμμάτων που νοικιάσατε.

Με λίγο προγραμματισμό και κοινή λογική, μπορείτε να καθαρίσετε την αυλή σας ώστε να φαίνεται σαν να μην έχει συμβεί ποτέ καταιγίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και διαθεσιμότητα στις ενοικιάσεις roll off dumpster, ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top