Bio Disc – Είναι αληθινό;

Ένας αστείος γυάλινος δίσκος μπήκε στην πόλη. Ακούσαμε ότι αυτός ο δίσκος κάνει θαύματα. Θεραπεύει, θεραπεύει και κάνει θαύματα. Με λίγα λόγια έχει γίνει μια λύση για την ανθρωπότητα. Χάρη σε αυτόν τον δίσκο τώρα οι ανάπηροι μπορούν να περπατήσουν, οι τυφλοί μπορούν να δουν και οι κωφοί μπορούν να ακούσουν. Αυτός ο δίσκος λειτουργεί ως μαγικά και έχει γίνει η τέλεια λύση για όλα τα προβλήματα υγείας μας.

Αυτές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν σε πολλές χώρες για αυτό το αστείο ποτήρι. Είναι αυτός ο δίσκος αληθινός ή απλώς άλλη μια απάτη;

Είτε πρόκειται για απάτη είτε όχι, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι από τότε που ο Bio Disc βγήκε στην αγορά, πουλάει σαν τρελοί. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν προσελκύσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προς αυτό. Τώρα, τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το ποτήρι; Τι είναι αυτός ο Bio Disc; Έχει πραγματικά κάποιο όφελος για την υγεία ή είναι απλώς άλλο ένα εικονικό φάρμακο; Πώς μπορούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι τόσο ανόητοι για να ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ένα μικρό γυαλί που ισχυρίζεται ότι κάνει θαύματα;

Όντας στον ιατρικό τομέα, έγινα περίεργος να μάθω περισσότερα γι ‘αυτό και αποφάσισα να αγοράσω ένα για μένα και να δω πόσο αποτελεσματικό ήταν. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τι είναι πραγματικά το Bio Disc, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα αν πρόκειται για πραγματική ή απλώς άλλη απάτη. Θα σας βοηθήσω επίσης να αποφασίσετε εάν πρέπει να πάρετε ένα για τον εαυτό σας ή όχι. Αλλά πριν το κάνω αυτό, θα μοιραστώ μαζί σας τι δεν είναι ο Bio Disc.

Τι ΔΕΝ είναι ο Bio Disc;

 1. ΔΕΝ είναι ένα συνηθισμένο ποτήρι
 2. ΔΕΝ είναι η λύση για όλα τα προβλήματα υγείας σας
 3. ΔΕΝ είναι φάρμακο
 4. ΔΕΝ είναι ένα μαγικό προϊόν
 5. ΔΕΝ είναι εικονικό φάρμακο
 6. ΔΕΝ είναι ένα ποτήρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απομακρύνει τον Σατανά από έναν δαιμονισμένο
 7. ΔΕΝ είναι ένα ποτήρι που συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία, πίστη ή λατρεία

Τι είναι ο Bio Disc;

Είναι ένας κυκλικός δίσκος που έχει ελαφρώς κοίλο σχήμα. Έχει διάμετρο 9 cm και πάχος 10 mm. Αποτελείται από τεχνικά κατασκευασμένα 13 φυσικά ορυκτά που έχουν συνδεθεί δομικά σε μοριακό επίπεδο χρησιμοποιώντας μεθόδους σύντηξης υψηλής θερμότητας (νανο-σύντηξη).

Πώς λειτουργεί ο Bio Disc;

Μέσω αυτού του συνδυασμού ορυκτών και τεχνικών σύντηξης, δημιουργείται ένα θετικό ενεργειακό πεδίο, το οποίο επιτρέπει στον δίσκο να μεταφέρει το ενεργειακό του πεδίο στο νερό και στο ανθρώπινο σώμα, όπως έχει πιστοποιηθεί με διάφορες διαδικασίες δοκιμών και αξιολόγησης. Αυτή η μεταφορά ενέργειας είναι που αναδεικνύει το καλύτερο στο νερό σας.

Όταν περνάτε νερό μέσα από τον βιολογικό δίσκο, η μοριακή δομή του νερού αλλάζει και κρυσταλλώνεται. Όταν πίνετε κρυσταλλωμένο νερό έχετε τα ακόλουθα βασικά οφέλη:

 1. Νιώστε ανανεωμένοι και ανανεωμένοι
 2. Αυξάνει την αρμονία και τα επίπεδα ενέργειάς σας
 3. Διευκολύνετε τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών και ενισχύετε τη βιοσυμβατότητα του νερού για να αξιοποιήσετε περισσότερο το νερό σας
 4. Μειώστε τις ενεργειακές ανισορροπίες και αναδιανείμετε τη συγκεντρωμένη ενέργεια στο σώμα σας

Περισσότερα οφέλη Bio Disc

 1. Εξαλείψτε και ακυρώστε τις επιπτώσεις των ανθρωπογενών συχνοτήτων στο ανθρώπινο σώμα
 2. Αυξήστε το επίπεδο ενέργειας κάθε κυττάρου στο σώμα στο ιδανικό εύρος 70 – 90 millivolt
 3. Βελτιώστε τη διαπερατότητα του κυτταρικού τοιχώματος διευκολύνοντας έτσι την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών σε κάθε κύτταρο και την εξάλειψη των αποβλήτων από κάθε κύτταρο. (Ως αποτέλεσμα του υψηλού διαμεμβρανικού δυναμικού που αναφέρθηκε παραπάνω, το ενεργοποιημένο νερό προκαλεί αποτελεσματικά κάθε κύτταρο στο σώμα σας σε αποτοξίνωση)
 4. Αυξήστε τα συνολικά επίπεδα ενέργειας του σώματος ως αποτέλεσμα της αύξησης της κυτταρικής ενέργειας για τρισεκατομμύρια κύτταρα
 5. Καθαρίστε το αίμα βελτιώνοντας τα επίπεδα χυλομικρών (σωματίδια πρωτεΐνης/λίπους που επιπλέουν στο αίμα) και τα προφίλ τριγλυκεριδίων και τα μοτίβα του ινώδους.
 6. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 7. Βελτιώστε τη νοητική εστίαση
 8. Και πολλά άλλα

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από το Bio Disc;

Λοιπόν, οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από το Bio Disc. Η συνεχής χρήση του Bio ενεργοποιημένου νερού έχει φανεί ότι ανακουφίζει και ωφελεί τα ακόλουθα προβλήματα υγείας:

 1. Πονοκέφαλοι και ημικρανίες
 2. Η ουρική αρθρίτιδα ή πόνοι στις αρθρώσεις
 3. Μελάγχρωση του δέρματος και ουλές
 4. Δυσπεψία
 5. Κακή κυκλοφορία του αίματος και θρόμβοι/εγκεφαλικό
 6. Κατακρατηση νερου
 7. Χρόνιος πόνος ή ασθένεια
 8. Αναπνευστικό πρόβλημα
 9. Ιγμορίτιδα
 10. Διαταραχή ύπνου ή αϋπνία
 11. Νοητικές γνωστικές ικανότητες για παιδιά
 12. Τζετ λαγκ
 13. Υπέρταση
 14. Διαβήτης
 15. Ευσαρκία

Πιστοποίηση:

Ο δίσκος Amezcua Bio έχει πιστοποιηθεί από διάφορους φορείς σε όλο τον κόσμο. Μερικά από τα παραδείγματα είναι:

 1. Ινστιτούτο IHM, Ιαπωνία
 2. ιατρ. Manfred Doepp, Γερμανία
 3. PROGNOS, Γερμανία
 4. Εργαστήριο PSB, Σιγκαπούρη
 5. SCHOTT AG, Γερμανία

Τώρα το ερώτημα παραμένει, είναι το Bio Disc για πραγματικό ή απλώς μια άλλη απάτη; Θα σας αφήσω να αποφασίσετε.

Για βίντεο, εικόνες, μαρτυρίες και πώς μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Bio Disc σε καλή τιμή, μεταβείτε στο Ιστολόγιο του Δρ. Said Said. Σας εύχομαι μια υγιή και πλούσια ζωή. Καλή τύχη.

Σχολιάστε