5 λόγοι για να επισκευάσετε το παρμπρίζ σας αντί να το αντικαταστήσετε

Όλα ξεκινούν με ένα μικρό τσιπάκι στο παρμπρίζ – μπορεί να προκληθεί από ένα μικρό βότσαλο που έπεσε από ένα φορτηγό που μετέφερε χαλίκι. Ή, έφτασες στο αυτοκίνητό σου ένα πρωί και βλέπεις αυτή τη μικροσκοπική ακίνδυνη ρωγμή.

Συνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βιάζονται στο κατάστημα αυτοκινήτων για να το διορθώσουν. Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός, ειδικά με έντονες αλλαγές θερμοκρασίας και πίεση ανέμου, η ρωγμή θα μεγαλώνει και θα κινδυνεύετε να σπάσετε το παρμπρίζ.

Τούτου λεχθέντος, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις τρομερές συνέπειες, είναι να το επισκευάσετε – ακόμα δεν έχετε πειστεί; Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους 5 λόγους.

• Εξοικονομήστε ένα ή δύο δολάρια: Ο πρώτος λόγος για να επιλέξετε επισκευή παρμπρίζ αντί για αντικατάσταση, είναι αυτό που εξοικονομείτε. Συνήθως, η επισκευή του παρμπρίζ σας κοστίζει 200 ​​$ λιγότερο από την πλήρη αντικατάστασή του. Ορισμένες εταιρείες αυτοκινήτων αποδέχονται ακόμη και την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, καθιστώντας την δωρεάν για εσάς.

Αλλά ο μόνος τρόπος για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς είναι να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο κατάστημα αυτοκινήτων και να περιμένετε μια ετυμηγορία.

• Μην χάνετε χρόνο: Οι περισσότερες επισκευές διαρκούν μόνο περίπου 20 λεπτά και μια ολόκληρη αντικατάσταση διαρκεί έως και μια ολόκληρη μέρα. Επίσης, διατηρεί το αυτοκίνητό σας σε φόρμα και βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών και την αξία του δικού σας αυτοκινήτου. Παρατείνει επίσης τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Κάνοντας αυτό μόλις το αυτοκίνητό σας έχει πρόβλημα, αποφεύγετε μελλοντικά προβλήματα – ένα τσιπ δεν θα έχει την πιθανότητα να γίνει ρωγμή και να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο αν δεν είναι εκεί.

• Να είστε ευγενικοί με το περιβάλλον: Το παρμπρίζ σας είναι κατασκευασμένο από γυαλί και όταν το αντικαθιστάτε, βγαίνει όλο και πετιέται σε χωματερή ή κάποια άλλη υπηρεσία απόρριψης. Αυτός ο τύπος γυαλιού δεν μπορεί να ανακυκλωθεί και αν το επισκευάσετε αντί να το αντικαταστήσετε, θα κάνετε το περιβάλλον στερεό.

• Χαρίστε στο αυτοκίνητό σας μια απόλαυση: Όταν αντικαθιστάτε ένα ολόκληρο παρμπρίζ, μερικές φορές δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Αν δεν το κάνετε αυτό, εκθέτει το αυτοκίνητό σας σε διαρροές. Αυτό φέρνει σκουριές και μούχλα, κάνοντας το αυτοκίνητό σας να έχει περισσότερα προβλήματα από ό,τι είχε διαπραγματευτεί.

Επισκευάζοντας το παρμπρίζ, εγγυάστε την υγεία του αυτοκινήτου

• Διατηρήστε τον εαυτό σας ασφαλή: Διατηρώντας το αρχικό σας παρμπρίζ, θα είστε πιο ασφαλείς από ό,τι σε άλλες περιπτώσεις. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: το αρχικό παρμπρίζ εξασφαλίζει σωστή στεγανοποίηση από τον κατασκευαστή του παρμπρίζ στο πλαίσιο του αυτοκινήτου. Αυτά είναι σπουδαία νέα γιατί θα είναι λιγότερο πιθανό να υπάρξει εκτίναξη σε ένα ατύχημα. Επίσης, θα είναι μια καλή προστασία και θα λειτουργήσει ως οροφή σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ανατραπεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top