Φυσική διόρθωση της όρασης – Ένα υγιές κόλον βοηθά στη διόρθωση της όρασης;

Ναι, η κατάσταση του παχέος εντέρου σας επηρεάζει άμεσα τη φυσική διόρθωση της όρασής σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Το έχετε ακούσει ποτέ, μάλλον όχι επειδή το τελευταίο πράγμα που θα σας συνταγογραφήσει ο οπτομέτρης είναι καθαρισμός του παχέος εντέρου… Θα σας δίνει το ένα ζευγάρι συνταγογραφικά γυαλιά μετά το άλλο, για όσο ζείτε!

Πώς ακριβώς επηρεάζει το κόλον σας τη φυσική διόρθωση της όρασής σας;

Βλέπετε, στην ολιστική ιατρική, όλα τα μέρη του σώματος συνδέονται και αλληλοσυνδέονται. Κανένα όργανο δεν λειτουργεί μεμονωμένα από το υπόλοιπο σώμα, μόνο η δυτική ιατρική προσεγγίζει την υγεία με αυτόν τον τρόπο. Η διαφορά είναι ότι οι θεραπευτικές προσεγγίσεις της Ανατολής υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και μελετούν υγιείς ανθρώπους και γιατί είναι υγιείς, αντί της δυτικής προσέγγισης να τεμαχίζουν νεκρούς και άρρωστους ανθρώπους για να μάθουν γιατί αρρώστησαν.

Το ποια προσέγγιση προτιμάτε εξαρτάται από εσάς, αλλά για τη φυσική διόρθωση της όρασης, επικεντρώνομαι στις ανατολικές φιλοσοφίες γιατί μου βγάζουν πιο νόημα.

Η δυτική ιατρική έχει τη θέση της, αλλά όχι στη φυσική διόρθωση της όρασης, επειδή οι τεχνικές τους οδηγούν σε ισχυρότερες και ισχυρότερες συνταγές, επομένως προφανώς το κομμάτι της διόρθωσης δεν λειτουργεί στις τεχνικές τους.

Έτσι, πίσω στο παχύ έντερο. Υπάρχει ένα σημείο ρεφλεξολογίας βαθιά μέσα στο κόλον που επηρεάζει άμεσα την όρασή σας.

Βασικά, εάν αυτό μπλοκάρει, η όρασή σας χειροτερεύει και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής διατροφής μπλοκάρει το παχύ έντερο. Εάν το παχύ έντερο δεν καθαριστεί, τότε οι τοξίνες και τα απόβλητα του σώματος, απλώς συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτό το σημείο ρεφλεξολογίας.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι τα μάτια σας συνδέονται με το συκώτι σας, μέσω του μεσημβρινού του ήπατος. Ο μεσημβρινός είναι ένα ενεργειακό μονοπάτι που διανέμει ενέργεια σε διάφορα μέρη του σώματος. Έτσι, εάν το συκώτι σας είναι πολύ τοξικό, τα μάτια σας δεν λαμβάνουν την ενέργεια που υποτίθεται ότι παίρνουν, που σημαίνει ότι η όρασή σας επιδεινώνεται.

Πώς σχετίζεται αυτό με ένα υγιές κόλον;

Βλέπετε, το παχύ έντερο είναι η χωματερή για τα απόβλητα του σώματος. Εάν το παχύ έντερο είναι γεμάτο και υπερφορτωμένο το συκώτι σας δεν έχει πού να βάλει τις τοξίνες του. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε διπλό χτύπημα για το όραμά σας. Το σημείο ρεφλεξολογίας σας μπλοκάρεται και το συκώτι σας γίνεται όλο και πιο τοξικό, μπλοκάροντας την ενέργεια που προορίζεται για τα μάτια σας επειδή δεν υπάρχει χώρος για την αποβολή των τοξινών του ήπατος.

Έτσι, βλέπετε ότι ένα υγιές άνω κάτω τελεία είναι απαραίτητο για φυσικό διόρθωση όρασης. Τοξικό κόλον και συκώτι είναι πρωταρχικές αιτίες για τα προβλήματα των ματιών όταν εξετάζετε τη φυσική διόρθωση της όρασης ολιστικά και δεν σκέφτεστε μόνο τις ασκήσεις για τα μάτια.

Αν δεν αποτοξινώσετε και τα δύο, οι ασκήσεις για τα μάτια θα είναι χάσιμο χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top