Τρόποι συμπίεσης σκουπιδιών σε χώρο υγειονομικής ταφής

Όπως σε κάθε άτομο, δεν υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι συμπίεσης των σκουπιδιών που συγκεντρώνετε στο σπίτι σας. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος για να συμπυκνώσετε πραγματικά τα σκουπίδια είναι να χρησιμοποιήσετε έναν συμπιεστή σκουπιδιών. Αυτή η συσκευή δεν θα μειώσει την ποσότητα των σκουπιδιών που έχετε, αλλά θα την κάνει να χωράει σε πολύ μικρότερο χώρο. Δεδομένου ότι οι χώροι υγειονομικής ταφής έχουν εξ ορισμού τόσα πολλά απόβλητα, η συμπίεση των απορριμμάτων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτρέψετε την υπερχείλιση της χωματερής από σκουπίδια.

Όταν χρησιμοποιείτε συμπιεστή απορριμμάτων, προσέξτε να μην βάζετε μαζί του επικίνδυνα υλικά. Τα χημικά, τα χρώματα, ακόμη και τα μεταλλικά μέρη μπορεί να είναι επικίνδυνα εάν πεταχτούν έξω με τα κανονικά σκουπίδια. Το γυαλί μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα, επειδή μπορεί να βλάψει τον ίδιο τον συμπιεστή και να κάνει τα συμπυκνωμένα σκουπίδια μη ασφαλή στο χειρισμό.

Μπορείτε επίσης να συμπυκνώσετε τα σκουπίδια μόνοι σας χωρίς τη χρήση συμπιεστή, αν και τα αποτελέσματα δεν θα είναι ακριβώς τα ίδια. Χρησιμοποιήστε τα δοχεία που πετάτε για να γεμίσετε με περισσότερα σκουπίδια, ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο συνολικά. Φυσικά, δεν είναι τόσο καλό όσο η χρήση του συμπιεστή σκουπιδιών, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να πετάξετε πράγματα έξω και δεν έχετε αυτό το εργαλείο στη διάθεσή σας. Το να πιέζετε προς τα κάτω τα σκουπίδια ενώ είναι ακόμα στα σκουπίδια μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του μεγέθους των απορριμμάτων σας.

Ο συνολικός περιορισμός της ποσότητας σκουπιδιών που δημιουργείτε μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος για να συμπυκνώσετε τα σκουπίδια που θα πάνε σε μια χωματερή επειδή θα υπάρχουν συνολικά λιγότερα σκουπίδια. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε την ανακύκλωση. Η τοπική χωματερή θα έχει κάδους ανακύκλωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ταξινομήσετε τα ανακυκλώσιμα υλικά σας. Το γυαλί, το χαρτόνι και το χαρτί είναι όλα ανακυκλώσιμα. Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που χρεώνει καταθέσεις σε ανθρακούχα ποτά, αποθηκεύστε τα κουτάκια και τα μπουκάλια για να επιστρέψετε για να λάβετε πίσω την κατάθεσή σας. ‘

Μπορείτε επίσης να επαναχρησιμοποιήσετε πολλά οικιακά αντικείμενα που κανονικά θα γίνονταν μέρος των σκουπιδιών. Οι πλαστικές σακούλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό μετά από κατοικίδια και δημιουργούν δωρεάν επενδύσεις για μικρότερους κάδους απορριμμάτων. Μερικοί άνθρωποι έχουν γεμίσει ακόμη και μαξιλάρια με αυτά για διακοσμητικά μαξιλάρια ή μαξιλάρια καθίσματος. Το ύφασμα μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί από όπου κι αν προήλθε, ακόμα κι αν έχει λεκέδες. Η βαφή ή η χλωρίνη μπορούν να καλύψουν έναν λεκέ και να δημιουργήσουν μια μοναδική εμφάνιση για σπιτικές κουρτίνες ή σεντόνια. Ακόμη και οι υπολογιστές μπορούν να ανακυκλωθούν αποσυναρμολογώντας τους και πουλώντας τα εξαρτήματα που εξακολουθούν να λειτουργούν.

Ακόμη και η αλλαγή του τρόπου ζωής σας μπορεί να μειώσει τα σκουπίδια σας. Ο καθαρισμός με σπιτικά διαλύματα μειώνει την ποσότητα των σκουπιδιών που έχετε και τα τοξικά απόβλητα. Τρώτε στο σπίτι πιο συχνά με σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα γιατί το γρήγορο φαγητό έχει πολλά σκουπίδια. Αγοράστε μόνο πράγματα που πρέπει να έχετε και δεν μπορείτε απλώς να δανειστείτε από κάποιον άλλο. Όταν χρειάζεται να κάνετε αγορές, θα πρέπει να αγοράσετε προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσουν πολύ. Όλα αυτά θα σας διευκολύνουν να συμπυκνώσετε την ποσότητα των σκουπιδιών που στέλνετε σε μια χωματερή.

Σχολιάστε