ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΩΣ 13 ΕΠΑΡΧΕΙΕΣ

Ο μητροπολιτικός δήμος του Βαν έχει διανείμει πλαστικά δοχεία απορριμμάτων σε 13 συνοικίες στο πλαίσιο του προγράμματος μηδενικών αποβλήτων και των δραστηριοτήτων ανακύκλωσης.

Ο Μητροπολιτικός Δήμος, που αποτελεί παράδειγμα των επιτυχημένων δράσεών του για ένα καθαρό περιβάλλον, συνεχίζει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες με σύνθημα «Ανακυκλώστε, αλλάξτε το μέλλον». Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Προστασίας και Ελέγχου Περιβάλλοντος έχει διανείμει πλαστικά δοχεία απορριμμάτων σε 13 περιοχές με σκοπό τη συλλογή απορριμμάτων από πλαστικό, χαρτί, γυαλί και μέταλλο και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου «Μηδενικά Απόβλητα».

Στο πρώτο στάδιο, 100 πλαστικά δοχεία απορριμμάτων στάλθηκαν στις περιοχές Ipekyolu, Tushba, Edremit, Erciş, Chaldiran, Muradiye, Saray, Özalp, Başkale, Gürpınar, Bahcesaray, Chatak και Gevash.

Τα απορρίμματα που συλλέγονται από τους πλαστικούς κάδους θα συλλέγονται περιοδικά από τις ομάδες του Μητροπολιτικού Δήμου και τα απόβλητα θα ανακυκλώνονται.

Σκοπός των εργασιών που γίνονται στην κατεύθυνση της ανακύκλωσης των ανακυκλωμένων απορριμμάτων είναι να αφήσει ένα καθαρό περιβάλλον για τις επόμενες γενιές και να εκπαιδεύσει τους πολίτες.

Το περιεχόμενο αυτό δημοσιεύτηκε από το Τμήμα Τύπου, Εκδόσεων και Δημοσίων Σχέσεων.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top