Το Πρακτορείο Ειδήσεων Ihlas βρήκε τους νικητές των βραβείων AU Environmental Service Awards

Η «Τελετή Βραβείων Περιβαλλοντικής Υπηρεσίας-2022» που διοργανώθηκε από το Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Περιβαλλοντικών Προβλημάτων του Πανεπιστημίου Akdeniz για 25η φορά φέτος πραγματοποιήθηκε για να επιβραβεύσει όσους συνέβαλαν στην προστασία και ανάπτυξη των περιβαλλοντικών αξιών.

Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ο Αναπληρωτής Πρύτανης Καθ. Ο Δρ. Cengiz Toker και Prof. Ο Δρ. Şukrü Özen, διευθυντής του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας, Prof. Ο Δρ. Orhan Özchatalbaş, Διευθυντής Κέντρου Έρευνας και Εφαρμογών Περιβαλλοντικών Προβλημάτων Αναπλ. Ο Δρ. Παρευρέθηκαν ο Ibrahim Ethem Karadirek, ακαδημαϊκοί, βραβευθέντες και οι οικογένειές τους.

Ο αντιπρύτανης καθ. δήλωσε ότι οι δραστηριότητες που ξεκίνησαν για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάιο. Ο Δρ. Cengiz Toker «Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας για να κρατήσουμε τη δημοκρατία ζωντανή και να τη μεταδώσουμε στις μελλοντικές γενιές. Αύριο, 10 Νοεμβρίου, στην επέτειο του θανάτου του Γαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, θα τον τιμήσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Περιβαλλοντικών Προβλημάτων για τη συμβολή στην εκδήλωση. Συγχαίρω επίσης τους νικητές των Βραβείων Περιβαλλοντικής Υπηρεσίας». αυτός είπε.

Διευθυντής Κέντρου Έρευνας και Εφαρμογών Περιβαλλοντικών Προβλημάτων του Πανεπιστημίου Akdeniz Αναπλ. Ο Δρ. Ibrahim Ethem Karadirek, «Βραβεύουμε τις καλές πρακτικές για τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης, την ανάδειξη καλών παραδειγμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος και τη μεταφορά ενός υγιούς περιβάλλοντος στις μελλοντικές γενιές. Το περιβάλλον μας είναι μια κληρονομιά από το παρελθόν και είναι ευθύνη μας να το μεταδώσουμε στο μέλλον. Είναι από τα πρωταρχικά μας καθήκοντα και ευθύνες, τόσο ως ακαδημαϊκοί όσο και ως άνθρωποι. «Συγχαίρω τους νικητές των βραβείων και ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην τελετή». αυτός είπε.

Μαθητές του Γυμνασίου Doga παρουσίασαν χορευτική παράσταση με θέμα το περιβάλλον. Απονεμήθηκαν βραβεία στους ιδιοκτήτες του έργου. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογραφία.

νικητές των βραβείων

Πανεπιστημιακή κλίμακα Akdeniz

Akdeniz University Cave Research Society “Το έργο που κάνουν για την προστασία της βιολογικής ποικιλότητας και την προώθηση της γεωλογικής έρευνας και την αύξηση της ευαισθητοποίησης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Akdeniz σχετικά με το θέμα”

Μέγεθος Αττάλειας (Ιδιωτικός Τομέας)

Emre Altınışık “Σημαντική συμβολή στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τα περιβαλλοντικά προβλήματα με το πρόγραμμα “Περιβάλλον και Άνθρωπος” που ετοίμασε και παρουσίασε στο TRT Antalya Radio”

Alya Yachting “Μελέτες Περιβαλλοντικής Αειφορίας”

Μέγεθος Αττάλειας (Δημόσιο)

Manavgat Çavuşköy Δημοτικό Σχολείο-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Ευρεία επίδραση των έργων που ετοίμασαν (Σχεδιασμός υφασμάτινων σακουλών, Έκθεση Ανακύκλωσης ρίζας, Τάξη αδελφών)»

Πρόγραμμα και δραστηριότητες για τους μαθητές για τα απόβλητα που δημιουργούν καθημερινά και μαθαίνουν βλέποντας, εφαρμόζοντας, ρωτώντας και συζητώντας πώς απορρίπτονται αυτά τα απόβλητα Belek Limak Primary/Sectionary School “Η ανακύκλωση είναι η μόνη μας λύση”.

Κλίμακα Τουρκίας (Ιδιωτικός Τομέας)

Έργο Silverline «Εγώ για μια καλύτερη κοινωνία, ένα καλύτερο περιβάλλον, μια καλύτερη χώρα».

Μέγεθος Τουρκίας (Δημόσιο)

Gaziantep BB “Προετοιμασμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού κλίματος, ιστότοπος cevrekorumaoyunu.com (περιπέτειες γης και νερού) και έργα μηδενικών αποβλήτων”

Η İstanbul BB πέτυχε μείωση 95% στην ποσότητα των απορριμμάτων που παράγονται στην Κωνσταντινούπολη, 85 MWh παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και ετήσια μείωση 1,38 εκατομμυρίων τόνων εκπομπών CO2 με την Επιχείρηση Αποτέφρωσης Αποβλήτων και Παραγωγής Ενέργειας Kemerburgaz, την οποία ίδρυσε και λειτουργεί με το σύνθημα: «Απόβλητα για ενέργεια».

Βραβείο Τιμής Επιστήμης

Prof. Ο Δρ. Bülent Keskinler “Η εθνική και διεθνής έρευνά του για την περιβαλλοντική επιστήμη”

Βραβείο Επιστημονικής Υπηρεσίας

Αναπλ. Ο Δρ. Elif Öztürk «Δραστηριότητες και μελέτες για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά και την κατάρτιση περιβαλλοντικά εγγράμματων εκπαιδευτικών»

Βραβείο Προώθησης Επιστήμης

Ο Δρ. Δάσκαλος Ü. Yasin Ozay “Η εθνική και διεθνής έρευνά του για την περιβαλλοντική επιστήμη”

Ειδικό Βραβείο

Ο Δρ. Μέλος Δασκάλου Deniz Özen Ünal εκ μέρους της Ομάδας Εργασίας Eco-mathematics (EKO-MAT) Δρ. Μέλος Δασκάλου Deniz Özen Ünal, έργο “Οικο-μαθηματικά για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης” που υποστηρίζεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων TUBITAK Science and Society 4004-Nature Education and Science Schools 2022/1 πρόσκληση

Πανεπιστήμιο Necmettin Erbakan, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπίνων Επιστημών “Τα έργα υλοποιούνται με μηδενική ευαισθητοποίηση για τα απόβλητα για να επιστήσουν την προσοχή στη ζημιά που προκαλείται από τα πλαστικά στη φύση”

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Υπηρεσίας της AU βρήκαν τους νικητές τους

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top