Το Θέατρο Ανακύκλωσης λαμβάνει μεγάλη προσοχή

Ο Δήμος Κασταμονής διοργάνωσε μουσικοθεατρική παράσταση για μαθητές δημοτικού με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Στην εκδήλωση, η οποία ανέβηκε στην Αίθουσα Εορτασμών και Συνεδρίων Kuzeykent και την υποδέχθηκε πλήθος συμμετεχόντων, οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παράσταση «Μηδενικά απόβλητα».

Δήμος Κασταμονής, Δήμαρχος Οπ. Ο Δρ. Υπό τις οδηγίες του Rahmi Galip Vidinlioglu, στο πλαίσιο του προγράμματος «Zero Waste», συνεχίζει να διοργανώνει διάφορες ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις για παιδιά. Στην εκδήλωση δίνονται πραγματικά παραδείγματα από τη φύση και φαίνεται πόσα απόβλητα προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον. Μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, προσπαθούμε να ενσταλάξουμε την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και ευαισθησία στα παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Αίθουσα Γάμων και Συνεδρίων Kuzeykent παρουσιάστηκε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Zero waste» για μαθητές δημοτικού. Με ενδιαφέρον παρακολουθήθηκε η μουσικοθεατρική παράσταση που προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών. Στη θεατρική παράσταση, οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν στη σκηνή με κοστούμια από γυαλί, πλαστικό, χαρτί και μεταλλική συσκευασία, εξήγησαν με διασκεδαστικό τρόπο ότι όλοι πρέπει να είναι ευαίσθητοι στην ανακύκλωση των απορριμμάτων.

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Την πρώτη μέρα της παράστασης, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Yıldırım Beyazıt, του Δημοτικού Σχολείου Şehit Erkan Kendirci και του Δημοτικού Σχολείου Abdülhak Hamit διασκέδασαν και έμαθαν πώς να χρησιμοποιούν επαναχρησιμοποιήσιμα απόβλητα χωρίς να βλάπτουν τη φύση χάρη στο θεατρικό παιχνίδι. Αυτό ήταν διδακτικό για την ανακύκλωση. Οι μαθητές πέρασαν καλά στην εκδήλωση.

Η μουσική εκδήλωση με τίτλο Zero Waste θα συνεχιστεί έως τις 23 Νοεμβρίου με 2 συνεδρίες την ημέρα.

Κασταμώνου Δήμου Κασταμονής
belediye365.com

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top