Συνήθη προβλήματα στεγανοποίησης χώρου Crawl και λόγοι που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή

Οι χώροι ανίχνευσης είναι μια εναλλακτική τεχνική εγκατάστασης που χρησιμοποιείται στο έδαφος που δεν είναι κατάλληλη για μια συνηθισμένη εγκατάσταση. Οι περιοχές ανίχνευσης χρησιμοποιούνται συχνά ως μέρος του υπογείου. Είναι πολύ κοντά για να επιτρέψουν σε έναν άνδρα να σταθεί όρθιος, γι’ αυτό και ονομάστηκαν.

Ο λόγος των προβλημάτων θεμελίωσης στο σπίτι σας θα μπορούσε να είναι λόγω των μουσκεμένων ή υγρών θέσεων ανίχνευσης που μπορεί επίσης να προκαλέσουν γνήσια ιατρικά προβλήματα λόγω της ανάπτυξης μούχλας ή μούχλας. Ως εκ τούτου, η πρόσληψη της υπηρεσίας ενός ειδικού εργολάβου/εταιρείας επισκευής για τις εργασίες στεγανοποίησης της περιοχής ανίχνευσης του σπιτιού σας παραμένει απαραίτητη.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και μερικά πράγματα που πρέπει να γίνουν όσον αφορά την επισκευή ενός χώρου ανίχνευσης. Ωστόσο, είναι αρκετά δυσμενές το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν τις βασικές μεταβλητές τους και μακροπρόθεσμα καταλήγουν στην εκτέλεση σφαλμάτων στην επισκευή των χώρων ανίχνευσης. Πιθανώς οι συνήθεις γνωστές γκάφες αδιαβροχοποίησης της περιοχής ανίχνευσης είναι ως εξής:

Αφρός ψεκασμού για μια περιοχή ανίχνευσης: Ένα άλλο κοινό στοιχείο που χρησιμοποιείται για την προστασία/μόνωση του σπιτιού είναι ο αφρός ψεκασμού. Παρατηρείται περαιτέρω ότι είναι βιώσιμο σε στενό προστατευτικό χώρο. Όπως και να έχει, αν το χρησιμοποιείτε για την περιοχή ανίχνευσης, τότε το εξασκείτε με λάθος τρόπο. Ο λόγος πίσω από αυτό λόγω της παγίδευσης του νερού και της υγρασίας/υγρασίας στην περιοχή ανίχνευσης. Η υγρασία παγιδεύεται ανάμεσα στον τοίχο και τον αφρό. Κατά συνέπεια, η υγρασία θα αυξηθεί και η ανάπτυξη μούχλας εγκαθίσταται ή πιθανότατα το ξύλο πάνω από το χώρο ανίχνευσης αρχίζει να αποσυντίθεται.

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό γυαλί; Το Fingerglass χρησιμοποιείται συνήθως με τελικό στόχο τη μόνωση ενός σπιτιού. Όπως και να έχει, δεν πρέπει για κανένα λόγο να χρησιμοποιείται για προστασία σε θέση ανίχνευσης. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι το δακτυλικό γυαλί είναι σχεδόν το ίδιο με ένα σφουγγάρι και θα απορροφούσε νερό και υγρασία στην περιοχή ανίχνευσης. Με τον καιρό, η μούχλα και το ωίδιο θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν τον βιότοπο αναπαραγωγής τους.

Δεν καλύπτουν αεραγωγούς: Οι αεραγωγοί που είναι προσβάσιμοι σε σημεία ανίχνευσης είναι εξαιρετικά απαραίτητοι για την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο χώρο ανίχνευσης.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι η επέκταση της ποσότητας των αεραγωγών θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη υγρασία στην περιοχή ανίχνευσης. Επομένως, η εγγύηση ότι κάθε υπάρχον εξαερισμός είναι ασφαλής είναι επιτακτική ανάγκη για να μειωθεί η ανάπτυξη υγρασίας καθώς και μούχλας και μούχλας.

Σύστημα αποχέτευσης: Ένα συμβατικό πράγμα που συμβαίνει σε περιοχές ανίχνευσης είναι οι διαρροές και οι στάσιμες λίμνες νερού. Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε σπίτια που είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αξιόλογες οικοδομικές αρχές. Το να έχετε έναν πλήρως αδιάβροχο χώρο ανίχνευσης δεν είναι ρεαλιστικό. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει απαίτηση για ένα πλαίσιο απορριμμάτων για την εξάντληση του νερού στη θέση ανίχνευσης. Τα πλαίσια διαρροής για χώρους ανίχνευσης είναι διαφορετικών τύπων. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να αποκτήσετε το πιο κατάλληλο και συναρπαστικό πλαίσιο αποχέτευσης για το σπίτι σας.

Η μοναδική στρατηγική που θα μειώσει τα επίπεδα υγρασίας και θα προστατεύσει το σπίτι σας από τη ζημιά στο νερό είναι οι ενσωματώσεις του χώρου ανίχνευσης με τη χρήση στεγανωτικών προϊόντων από την κορυφή εταιρεία στεγανοποίησης. Αυτή είναι μια διαδικασία με την οποία ο χώρος ανίχνευσης περιορίζεται πλήρως ξεκινώντας από το στάδιο εδάφους και τον εξωτερικό αέρα. Το παράδειγμα θέσης ανίχνευσης περιλαμβάνει τη στερέωση ολόκληρης της περιοχής ανίχνευσης με ένα φράγμα ατμών σε συνδυασμό με ένα πλαίσιο διαχείρισης νερού.

Δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν όλοι οι χώροι ανίχνευσης με ένα πλήρες πλαίσιο ενσωμάτωσης. Πιθανώς η περιοχή ανίχνευσης είναι υπερβολικά περιοριστική ή τα εμπόδια κρατούν την καθιέρωση μιας πλήρους παραδειγματικότητας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εξωτερικές τεχνικές για την αντιμετώπιση του νερού που μπορεί να εισέλθει στο χώρο ανίχνευσης. Επιπρόσθετα, μπορεί να συμβούν δομικές βλάβες στην επιχείρησή σας και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Παρά το γεγονός ότι η ενσωμάτωση θέσεων ανίχνευσης ακούγεται σαν μια γενικά βασική επισκευή σπιτιού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστα έναν ειδικό. Λάβετε υπόψη ότι το 100% του σπιτιού σας βρίσκεται στην επιχείρησή σας. Ένα DIY παρατεταμένο που αποδείχτηκε ότι δεν δικαιολογείται, ανεξάρτητα από τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει στο σπίτι σας.

Δώστε στην περιοχή ανίχνευσης την εξαιρετική προσοχή που χρειάζεται. Αυτό θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε ζητήματα που μπορεί να συμβούν αργότερα.

Σχολιάστε