Σακούλες σκουπιδιών – Διαφορετικά χρώματα και χρήσεις

Μια σακούλα απορριμμάτων, μια σακούλα απορριμμάτων, μια σακούλα σκουπιδιών ή μια επένδυση απορριμμάτων είναι μια πλαστική σακούλα μιας χρήσης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση των απορριμμάτων. Είναι κυρίως κατασκευασμένα από πλαστικό για ανθεκτική και αποτελεσματική χρήση και μάλιστα διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα. Εκτός από τη συνηθισμένη ιδέα ότι είναι φτιαγμένα μόνο για να οργανώνουν τα σκουπίδια, είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι μπορούν να χωρέσουν οποιοδήποτε άλλο υλικό και ότι τα διαφορετικά χρώματα τους υποδηλώνουν τη χρήση τους.

ΧΡΗΣΕΙΣ

Οι σακούλες σκουπιδιών είναι ίσως ένα από τα λίγα πράγματα που σχεδόν δεν παρατηρούμε καθημερινά, εκτός κι αν ξεμείναμε από αυτές στο σπίτι και αναγνωρίσουμε τη σημασία τους. Αποτελούν την πάντα φιλική λύση για τη σωστή απόρριψη των καθημερινών οικιακών απορριμμάτων, όπως τα υπολείμματα τροφίμων ή τη βρωμιά. Αλλά δεν είναι χρήσιμα μόνο για νοικοκυρές, υπηρέτριες ή θυρωρούς, είναι επίσης εξίσου σημαντικά για βιομηχανική και εμπορική χρήση για τη μεταφορά συντριμμιών και τη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος τριγύρω.

Οι επενδύσεις απορριμμάτων χρησιμοποιούνται για την επένδυση των εσωτερικών χώρων των κάδων απορριμμάτων για να αποτρέψουν το εσωτερικό τους να περιβάλλεται από σκουπίδια. Όταν η σακούλα γεμίσει με απορρίμματα, μπορεί να κλείσει μέσα από τις άκρες της τραβώντας την προς τα πάνω και δένοντάς την με ένα κορδόνι για να αποφευχθεί η επαφή με τα απόβλητα και να ελαχιστοποιηθεί η μυρωδιά του.

Εκτός από το τύλιγμα των σκουπιδιών, οι σακούλες σκουπιδιών είναι επίσης χρήσιμες για να κρατούν αποξηραμένα φύλλα από την αυλή, παλιά ρούχα κατάλληλα για δώρο και παιχνίδια που έπρεπε να σφραγιστούν. Εξωτερικά, αυτές οι εύχρηστες τσάντες κάδου μπορούν να χωρέσουν κομμένα χαρτιά από το γραφείο, ιατρικά απόβλητα από νοσοκομεία και δοχεία από φελιζόλ από εστιατόρια φαστ φουντ.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ

Οι σακούλες απορριμμάτων ή τα σκουπίδια συνήθως διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και πάχος για να χωρέσουν στον κάδο απορριμμάτων οποιουδήποτε μεγέθους, αλλά είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα. Ωστόσο, αυτά τα χρώματα δεν είναι φτιαγμένα μόνο για να κάνουν τα σκουπίδια να φαίνονται αισθητικά καλά για τα μάτια. Τα χρώματα χρησιμεύουν επίσης ως σημάδια για να οργανώσετε τα σκουπίδια που υποτίθεται ότι βρίσκονται μέσα.

Εδώ είναι οι έννοιες των χρωμάτων των σακουλών σκουπιδιών που βλέπουμε τριγύρω. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πετάξουμε αυτά τα σκουπίδια, θα ξέρουμε πού να τα τοποθετήσουμε σωστά:

1. Μαύρο – είναι γενικά για μη βιοδιασπώμενα, μη μολυσματικά σκουπίδια όπως πλαστικά κουτιά, φελιζόλ, περιτυλίγματα καραμελών κ.λπ.

2. Πράσινο – είναι για βιοδιασπώμενα υλικά όπως τρόφιμα που έχουν περισσέψει, φλούδες λαχανικών και φρούτων, φύλλα, κλαδιά κ.λπ.

3. Κόκκινο – χρησιμοποιείται συνήθως στα νοσοκομεία για βιολογικά επικίνδυνα απόβλητα όπως σύριγγα με αίμα, δοκιμαστικούς σωλήνες, ανθρώπινα απόβλητα κ.λπ.

4. Μπλε – χρησιμοποιείται συνήθως για βιομηχανικά υλικά όπως γυαλί, βαριά πλαστικά κ.λπ.

5. Clear – χρησιμοποιείται συνήθως για τη συγκράτηση ανακυκλώσιμων προϊόντων όπως κουτάκια, μπουκάλια, χαρτιά κ.λπ.

Σχολιάστε