Πώς τα ένζυμα, η λεκιθίνη και η χλωροφύλλη μειώνουν την ακμή

Συστηματικά Ένζυμα

Εάν έχετε ουλές ή σακουλάκια που εμφανίστηκαν πρόσφατα από την ακμή, ίσως μπορείτε να τα καθαρίσετε χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που ονομάζεται Vitalzym.

Δεν πρόκειται να το ακούσετε από τον γιατρό ή τον δερματολόγο σας, αλλά συστηματικά ένζυμα, όπως η σεραπεπτάση, η οποία βρίσκεται στο Vitalzym, μπορούν να αφαιρέσουν την περίσσεια ινώδους, η οποία δημιουργεί ουλώδη ιστό που σχηματίζει σακίδια ακμής.

Τα συστηματικά ένζυμα έχουν διαφορετική λειτουργία από τα πεπτικά ένζυμα. Τα συστηματικά ένζυμα λειτουργούν στα όργανα του σώματος, στους ιστούς, στο δέρμα και στις αρθρώσεις για να αφαιρέσουν την περίσσεια ινώδους, η οποία συσσωρεύεται σε αυτές τις περιοχές. Συστηματικά ένζυμα,

* Φέρτε θρεπτικά συστατικά στην κατεστραμμένη περιοχή

* Ενισχύστε την ευεξία

* Βοηθά στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του κατεστραμμένου ιστού

* Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου

* Μειώστε τη φλεγμονή

* Αφαιρέστε τα απόβλητα

* Τονώστε το ανοσοποιητικό σύστημα

Πεπτικά ένζυμα

Τα πεπτικά ένζυμα, ωστόσο, χρησιμοποιούνται για να σας βοηθήσουν να αφομοιώσετε τα τρόφιμα που τρώτε. Εάν τρώτε κυρίως επεξεργασμένα τρόφιμα, αυτά τα τρόφιμα δεν έχουν πεπτικά ένζυμα για να βοηθήσουν στην πέψη τους. Το σώμα σας πρέπει να τα τραβήξει από βαθιά μέσα στο σώμα σας για να αφομοιώσει την τροφή στο στομάχι ή στα έντερα σας.

Κατά τη διάρκεια πολλών ετών που τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα αντί για ζωντανή τροφή, όπως ωμά φρούτα και λαχανικά, η παροχή πεπτικών ενζύμων θα μειωθεί και δεν θα αφομοιώσετε τα τρόφιμα τόσο καλά όσο όταν ήσασταν νεότεροι.

Η συμπλήρωση της διατροφής σας με πεπτικά ένζυμα και η λήψη τους με κάθε γεύμα θα εξασφαλίσει τη σωστή πέψη της τροφής σας. Αυτό θα μειώσει την ποσότητα της άπεπτης τροφής που εισέρχεται στο παχύ έντερο όπου σχηματίζεται τοξική ύλη. Επίσης, αυτό θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητές σας να γίνετε δυσκοιλιότητα. Η καλή πέψη και η λειτουργία του παχέος εντέρου είναι απαραίτητα για την πρόληψη, τον καθαρισμό ή την εξάλειψη της ακμής.

Λεκιθίνη

Η λεκιθίνη παρασκευάζεται από σπόρους σόγιας και βρίσκεται στα καταστήματα υγιεινής διατροφής σε κίτρινους κόκκους. Είναι ένας γαλακτωματοποιητής, ο οποίος είναι μια ουσία που βοηθά τα λίπη και τα μη λιπαρά να αναμειχθούν και να μένουν μαζί χωρίς να διαχωρίζονται.

Στο αίμα, η λεκιθίνη εμποδίζει τα λίπη να σχηματίσουν μεγάλες σφαίρες, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα εάν οι αρτηρίες σας είναι στενές. Η λεκιθίνη έχει επίσης πολλά άλλα οφέλη όπως,

* Βελτιώνει την πέψη και την απορρόφηση των απαραίτητων λιπαρών οξέων

* Βελτιώνει τα δερματικά προβλήματα

* Βελτιώνει τη μνήμη

* Μειώνει τη χοληστερόλη

Προσθέστε 1-2 κουταλιές της σούπας κόκκους στα smoothies σας. Προσθέστε ένα ή δύο κουταλάκια του γλυκού στις σούπες σας ή σε άλλα υγρά τρόφιμα. Πασπαλίστε ένα κουταλάκι του γλυκού ή περισσότερο στις φρέσκες σαλάτες σας.

Χλωροφύλλη και λεμόνι

Η χλωροφύλλη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για γρήγορη αποτοξίνωση του παχέος εντέρου. Το παχύ έντερο σας πρέπει να αποτοξινώνεται συνεχώς για να αποτρέψει τις τοξίνες να εισέλθουν στο αίμα σας και να εισχωρήσουν στο δέρμα του προσώπου σας όπου μπορούν να δημιουργήσουν ακμή. Βοηθά επίσης το δέρμα να διατηρείται υγιές λειτουργώντας ως

* αντιοξειδωτικό

* αντιφλεγμονώδη

* αντιμικροβιακός παράγοντας

* απορροφητής βαρέων μετάλλων στο κόλον

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη που θα έχετε από την κατανάλωση χλωροφύλλης,

* Θεραπεύει τις ανοιχτές πληγές μέσα στο σώμα σας

* Αυξάνει την εκ νέου ανάπτυξη των ιστών

* Βοηθά στην επούλωση των πληγών στο στόμα σας

* Δρα ως αντισηπτικό

* Καταστρέφει τα βακτήρια

* Φέρνει περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα σας

* Παρέχετε προστασία από χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας όπως τηλεόραση, υπολογιστές, φούρνους μικροκυμάτων και νοσοκομειακό εξοπλισμό

* Μειώνει τις τοξίνες στο παχύ έντερο και στο σώμα

* Βοηθά στον καθαρισμό του ήπατος

* Βοηθά τις πληγές να επουλωθούν πιο γρήγορα

* Μειώνει τον πόνο από φλεγμονή

Δείτε πώς να το ετοιμάσετε πρώτα το πρωί,

* Τοποθετήστε 2-3 κουταλιές της σούπας απλή υγρή χλωροφύλλη σε ένα ποτήρι 8 oz

* Στύψτε το χυμό ενός ολόκληρου λεμονιού στο ποτήρι

* Προσθέστε απεσταγμένο νερό για να γεμίσετε το ποτήρι των 8 oz.

Ο λόγος που προσθέτω ένα λεμόνι σε αυτό το ρόφημα είναι για να δώσω σε αυτό το ποτό κάποια γεύση. Δυσκολεύομαι να πίνω μόνο χλωροφύλλη και νερό. Έχει ήπια γεύση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε τη χλωροφύλλη σε κάποιο άλλο ποτό αν θέλετε.

Δεν μπορείτε να κάνετε υπερβολική δόση με υγρό χλωροφύλλης, γι’ αυτό μερικές φορές πίνω 2 ουγγιές συν το χυμό ενός λεμονιού σε ένα ποτήρι 8 ουγκιών νερό.

Σχολιάστε