Πώς να κάνετε ένα πράσινο πάρτι της 4ης Ιουλίου

Διοργάνωση πάρτι ή οικογενειακή συγκέντρωση αυτή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας; Τι θα λέγατε να γιορτάσετε φέτος την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με λίγο λιγότερη εξάρτηση από τη Μητέρα Γη; Για ένα πιο πράσινο πάρτι της 4ης Ιουλίου – ένα πάρτι που δεν θα σας κάνει να κουβαλάτε ανυπόφορα φορτία από σακούλες σκουπιδιών την επόμενη μέρα παραλαβής σκουπιδιών – ακολουθήστε αυτές τις 4 απλές οδηγίες. Αποκαλέστε τη φιλική προς το περιβάλλον συγκέντρωση σας ως ένδειξη εκτίμησης, ένα δώρο γενεθλίων στην πατρίδα σας, τον δικό σας χαιρετισμό στην ένωση.

4 Ιουλίου Πράσινη Συμβουλή #1: Κοντά στο σπίτι. κοντά στην καρδιά

Αντί να ψάχνετε για στοιχεία μενού και διακόσμηση που έρχονται από μακριά αυτή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, προσπαθήστε να κοιτάξετε λίγο πιο κοντά στο σπίτι. Για τη διακόσμηση, σκεφτείτε ποια φυσικά στοιχεία από την αυλή σας ή την τοπική αγορά αγροτών θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια χαλαρή και σπιτική εμφάνιση και να αντικατοπτρίζουν την αίσθηση του τόπου σας. Τα φύλλα, τα κοχύλια ή οι πέτρες του ποταμού δημιουργούν όμορφα τοποθεσίες. Απλώς γράψτε τα ονόματα των καλεσμένων σας στο φύλλο, το κέλυφος ή την πέτρα με έναν μόνιμο μη τοξικό μαρκαδόρο. Για δώρα από το σπίτι, μαζέψτε δενδρύλλια από το φυτώριο της περιοχής σας και δέστε μια ετικέτα με το όνομα ή μια ευχαριστήρια κάρτα στο στέλεχος.

Για τα στοιχεία του μενού, δείτε ποια τοπικά είδη υπάρχουν στην αγορά του αγρότη ή στο παντοπωλείο. Το να τρώτε χαμηλά στην τροφική αλυσίδα, να επιλέγετε βιολογικά κρέατα και προϊόντα και να ευνοείτε τις τοπικές φάρμες σας είναι όλες βιώσιμες επιλογές που θα φέρουν ένα στοιχείο πατριωτισμού και γοητείας στην πόλη σας στην εκδήλωσή σας.

4 Ιουλίου Πράσινη Συμβουλή #2: Επαναχρησιμοποίηση

Τα παλιά βάζα μαρμελάδας γίνονται κούπες. Τα αναποδογυρισμένα ποτήρια κρασιού γίνονται αριστοκρατικά κηροπήγια. Ο χυμός που έχει παγώσει σε ένα ταψί γίνεται ένα πλωτό γλυπτό πάγου στο μπολ διάτρησης. Υπάρχουν τόσοι πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα χωρίς να αγοράσετε διακοσμητικά από εργοστάσιο. Σουπλά λινάτσας ή τραπεζάκι; Το λατρεύω! Αυτό DIY blogger θα σας δείξει πώς.

4 Ιουλίου Πράσινη Συμβουλή #3: Ζητήστε, Δανειστείτε και Ενοικιάστε

Αντί να αγοράζετε νέα πιάτα, κύπελλα, τραπεζομάντιλα, ακόμη και τραπέζια και καρέκλες, η τοπική ενοικίαση για πάρτι θα μπορεί να παρέχει όλες αυτές τις προμήθειες με ελάχιστο κόστος. Ξεπερνά το να πετάς όλα αυτά τα προϊόντα φελιζόλ μιας χρήσης και να αποθηκεύεις αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σπάνια! Τα καταστήματα ενοικίασης θα έχουν ακόμη και φανάρια εξωτερικού χώρου, λάμπες θερμότητας, ρόδες ρουλέτας και μηχανές ζαχαροπλαστείου για περισσότερη διασκέδαση!

4 Ιουλίου Πράσινη Συμβουλή #4: Κόψτε τα απόβλητα

Εάν η ενοικίαση των προϊόντων σας δεν είναι στις κάρτες για εσάς, σκεφτείτε να αναζητήσετε προϊόντα που είναι φτιαγμένα για αποσύνθεση, αντί να κάθεστε σε χωματερή. Επώνυμες μάρκες όπως η Cereplast μεταφέρουν μαχαιροπίρουνα κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο βιοπλαστικό που αποτελείται από 80 τοις εκατό άμυλο με βάση το καλαμπόκι και 20 τοις εκατό πράσινα υλικά πλήρωσης. Μπορούν να μπουν απευθείας στον κάδο κομποστοποίησης σας. Η Whole Foods μεταφέρει επίσης πιάτα, μπολ και φλιτζάνια από ανανεώσιμο και βιοδιασπώμενο ζαχαροκάλαμο.

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε τα απόβλητα είναι απλώς να παραλείψετε τις χάρτινες και πλαστικές σερπαντίνες και τα μπαλόνια λατέξ. Πάρτε μερικά λουλούδια από τα παντοπωλεία ή την τοπική αγορά αγροτών για μια εορταστική εμφάνιση. Κόκκινα τριαντάφυλλα, μαργαρίτες ζέρμπερ και κλαδιά από κόκκινα μούρα θα σηματοδοτήσουν την περίσταση.

Κάντε την ανακύκλωση ευκολότερη για τους καλεσμένους σας! Βγάλτε τους κάδους ανακύκλωσης από τους κρυφούς χώρους τους και ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας (ή αυτούς που βοηθούν στην κουζίνα) να ανακυκλώνουν δοχεία και μπουκάλια και άλλα ανακυκλώσιμα.

Καλή 4η Ιουλίου! Ας είναι πράσινο, αξέχαστο και γεμάτο αστέρια!

Σχολιάστε