Πρόεδρος της ATO Baran: Υπάρχει πρόβλημα να μην βρεθούν εργάτες στον πραγματικό τομέα

Η International Shoe Subcontract Industry Fair (AYSAF), ένα σημαντικό σημείο συνάντησης της βιομηχανίας υποδημάτων, άνοιξε τις πόρτες της στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε από τη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας Υποδημάτων (AYSAF), η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον Αναπληρωτή Κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Nail Anlar, τον Πρόεδρο της Ένωσης Εξαγωγέων Δερμάτινων και Δερμάτινων Προϊόντων της Κωνσταντινούπολης (İDMİB) Güven Karaca, Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης. (ITO). Μέλος Qiyasettin Eyyüpkoca, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπεργολάβων Υποδημάτων (AYSAD) Sait Salıcı και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Artkim Cengiz Yaman.

Στην ομιλία του, ο Yaman δήλωσε ότι λαμβάνουν υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες της βιομηχανίας υποδημάτων και της Τουρκίας και ότι έχουν προτεραιότητες για να φέρουν την έκθεση στο καλύτερο σημείο όσον αφορά τους ξένους επισκέπτες και συμμετέχοντες.

Δηλώνοντας ότι στην AYSAF συμμετείχαν φέτος 371 εταιρείες, εκ των οποίων οι 55 είναι ξένες, οι οποίες αγόρασαν ομάδες από το Ουζμπεκιστάν έως την Πορτογαλία, την Ιταλία έως τη Βουλγαρία, πήγαν στην έκθεση.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της AYSAD Sait Salıcı δήλωσε ότι το 2022, η παγκόσμια παραγωγή παπουτσιών θα αυξηθεί κατά 7,6 τοις εκατό σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και θα φτάσει τα 23,9 δισεκατομμύρια ζευγάρια. Διεξάγεται από μια ομάδα 10 χωρών. Η Τουρκία βρίσκεται στην 4η θέση με 378 εκατομμύρια ζεύγη. Οι βιομηχανίες έντασης εργασίας όπως τα παπούτσια πρέπει να αυξήσουν την αυτοματοποίηση για να αναπτυχθούν και να μην υποκύψουν στο αυξανόμενο κόστος εργασίας. Έχουμε κατασκευαστές υψηλής ικανότητας. Πρέπει να λύσουμε τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. στρέφονται σε προϊόντα προστιθέμενης αξίας για να αποφύγουν προβλήματα ποιότητας και σταθερότητας και οι πελάτες να τρέξουν μακριά “Πηγαίνετε πίσω στο έδαφος με τοπικά προϊόντα. Πέταξα όλα τα μη τοπικά παπούτσια στο σπίτι. Πιστεύω ότι αν όλοι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, Τουλάχιστον Μας ενδιαφέρουν τα τοπικά προϊόντα για δύο χρόνια, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα στον κλάδο μας πολύ πιο εύκολα».

69. Η AYSAF, σε συνεργασία με την AYSAD και την Artkim Fuarcılık, τον οργανισμό-ομπρέλα του κλάδου, καλύπτει περισσότερους από 30 επιχειρηματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων υλικών υποβιομηχανίας υποδημάτων, δέρματος, τεχνητού δέρματος, υφάσματα, σόλες, τακούνια, αξεσουάρ, μηχανήματα, χημικά προϊόντα. και συγκεντρώνει κατασκευαστές καλουπιών από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή έως τις 18 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top