Πρακτορείο Ειδήσεων Ihlas, προστατεύοντας το μέλλον με τις αγορές μηδενικών αποβλήτων

Τα απόβλητα που φέρνουν οι πολίτες ανακυκλώνονται σε αγορές μηδενικών απορριμμάτων που δημιούργησε ο δήμος Haliliye σε διάφορα μέρη της περιοχής. Το έργο για την πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Συνεχίζεται η εκστρατεία ανακύκλωσης με τις αγορές μηδενικών αποβλήτων, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα μηδενικών αποβλήτων που υλοποιεί ο Δήμος Χαλιλιέ. Οι πολίτες στοχεύουν να συμβάλουν στην ανακύκλωση με αγορές μηδενικών απορριμμάτων που διαχειρίζεται η Διεύθυνση Αποχέτευσης και κάδους απορριμμάτων που είναι εγκατεστημένοι σε ορισμένα σημεία της περιοχής. Οι πολίτες φέρνουν τα ανακυκλώσιμα απόβλητά τους στην αγορά μηδενικών αποβλήτων που ιδρύθηκε στο πάρκο Şehit İbrahim Halil Yıldırım στη συνοικία Devteşti, στο Olmatu Hoja στην συνοικία Shair Nabi και στη συνοικία Ahmed Yesavi, και σε αντάλλαγμα αγοράζουν διάφορα προϊόντα καθαρισμού με σύστημα πόντων. Στο πλαίσιο του έργου συλλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση καθημερινά εκατοντάδες κιλά χαρτιού, πλαστικού, μετάλλου και χρησιμοποιημένα λάδια. Τα απόβλητα που συλλέγονται από τις αγορές μηδενικών απορριμμάτων από τη Διεύθυνση Αποχέτευσης μεταφέρονται σε κέντρα ανακύκλωσης απορριμμάτων για διαλογή.

Το έργο για ένα καθαρό περιβάλλον συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη στις αγορές μηδενικών απορριμμάτων, όπου οι εργασίες συνεχίζονται κατά καιρούς.

Προστασία του μέλλοντος με αγορές μηδενικών αποβλήτων

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top