Πλεονεκτήματα εξοικονόμησης χώρου από διπλές πόρτες ντους

Το στυλ διπλής πόρτας είναι δημοφιλές για την ευελιξία του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες οικιακές εφαρμογές, όπως ντουλάπες, ντουλάπι κουζίνας, υπνοδωμάτια και πολλά άλλα. Το Bifold είναι επίσης το στυλ που προτιμούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν μικρά μπάνια.

Οι διπλές πόρτες ανοίγουν προς τα μέσα, εξοικονομώντας έτσι πολύ χώρο. Όταν ανοίγει, η πόρτα διπλώνει προς τα μέσα και ευθυγραμμίζεται με τον τοίχο. Εκτός από τη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου, μια διπλή πόρτα μειώνει επίσης τις σταγόνες νερού και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, φινιρίσματα και μεγέθη που θα ταίριαζε σε κάθε διακόσμηση μπάνιου.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία θυρών που προσφέρονται από διαδικτυακούς λιανοπωλητές (PlumbWorld.co.uk, Kaboodle.com, κ.λπ.). Ορισμένα μπορεί να προσφέρουν τιμές χονδρικής ή έκπτωση. Εδώ είναι μερικές διπλές πόρτες ντους για να το διαβάσετε.

Hydrolux Διπλό Πακέτο Καμπίνας Ντους με Δίσκο:

Αυτή η πόρτα έχει στεγανή σφράγιση για την αποφυγή διαρροής. Τα κιτ πόρτας περιλαμβάνουν διπλή πόρτα, πλαϊνό πάνελ, λευκό δίσκο ντους από ρητίνη πέτρας με καπάκι και αυτοκαθαριζόμενη συσκευή ντους. Το περίβλημα διαθέτει σκληρυμένο διαφανές γυαλί πάχους 6 χιλιοστών, στυλ με πλήρως πλαίσιο, άνοιγμα με το δεξί ή αριστερό χέρι και κέλυφος με ακρυλικό καπάκι. Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι 740mm έως 760mm και 880mm έως 900mm.

Λευκή διπλή πόρτα ντους Manhattan 800mm:

Αυτή η διπλή πτυσσόμενη πόρτα έχει εξαιρετική δράση ολίσθησης με απλές γραμμές και μέγιστη ευελιξία. Διαθέτει σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας πάχους 5 mm και νέα σχεδίαση λαβής. Είναι 1.830mm με δυνατότητα προσαρμογής από 754mm έως 804mm.

Breuer Eleganca 900mm Διπλή Πόρτα Ντους Λευκό Πλαίσιο/Διαφανές Γυαλί:

Αυτό το περίβλημα εξοικονόμησης χώρου διαθέτει λευκό πλαίσιο και διαφανές γυαλί. Η πτυσσόμενη πόρτα ανοίγει προς τα μέσα, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε γωνιακή καμπίνα ντους ή μπανιέρα. Διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής 50mm και συνοδεύεται από ακρυλικό δίσκο ντους σε λευκό χρώμα και απορρίμματα χρωμίου. Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι 1.850mm σε ύψος και 900mm σε πλάτος.

900 Bifold Shower Door from Matrix:

Αυτή η πόρτα από φινίρισμα χρωμίου διαθέτει σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας πάχους 6 mm. Όπως και άλλες πόρτες και καμπίνες Matrix, αυτή η πόρτα έχει επίσης δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλη για χρήση με οποιοδήποτε σύγχρονο ντους υψηλής πίεσης. Έρχεται με ράγες ρύθμισης για βέλτιστη εφαρμογή. Οι διαστάσεις είναι 900mm σε πλάτος και 1.850 σε ύψος. Αυτή η πόρτα πωλείται με αριθμό μοντέλου BF90-BFP90.

Πόρτες ντους Aquasata Bifold:

Οι διπλές πόρτες Aquasata είναι δημοφιλείς επιλογές αντικατάστασης για μικρά μοντέρνα μπάνια. Κυκλοφορούν σε διάφορα μοντέλα. Το μοντέλο Aquasata 700mm διαθέτει σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας πάχους 4mm, γυαλισμένο φινίρισμα χρωμίου, αναστρέψιμο άνοιγμα χεριών και διαστάσεις 640mm έως 700mm. Το μοντέλο Aquasata 800mm είναι επίσης γυαλισμένο χρώμιο και έχει διάμετρο 740mm έως 800mm. Εν τω μεταξύ, το μοντέλο Aquasata 1200 είναι το καλύτερο για μεγαλύτερα ανοίγματα. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί είτε δεξιά είτε με αριστερό άνοιγμα και έχει γυαλισμένο χρώμιο και σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας πάχους 4mm. Έχει διάμετρο 1140mm έως 120mm.

Πόρτες ντους Tempeste Διπλό:

Αυτή η πόρτα είναι κατασκευασμένη με βάση ένα σχέδιο ημι-πλαίσιο. Χρησιμοποιούσε σκληρυμένο γυαλί πάχους 6 mm. Το premium φινίρισμα ClearShield χρησιμοποιείται στο τζάμι για να διασφαλιστεί ότι η πόρτα θα διατηρήσει τη νέα της εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πλαίσιο αλουμινίου είναι γυαλισμένο χρώμιο για να εξασφαλίζεται υψηλή ποιότητα. Η πόρτα διατίθεται σε διάφορα μοντέλα με επιλογές ρύθμισης από 710mm έως 760mm και 850mm έως 900mm.

Με τις διπλές πόρτες ντουζιέρας, έχετε μια πρακτική πόρτα αντικατάστασης που εξοικονομεί χώρο και οικονομικά προσιτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top