Περιποίηση δέρματος για ενήλικες με ακμή – 5 φυσικές συμβουλές φροντίδας δέρματος ακμής που λειτουργούν πραγματικά

Η ακμή των ενηλίκων είναι μια από τις σοβαρές περιπτώσεις ακμής γενικά. Ως εκ τούτου, η φροντίδα του δέρματος με ακμή ενηλίκων είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την ακμή σας με ασφάλεια χωρίς να αφήσετε σημάδια που μπορεί να σας στοιχειώνουν για πάντα.

Αντί να συνεχίσω για το πώς τα μη συνταγογραφούμενα προϊόντα συνήθως αποτυγχάνουν να θεραπεύσουν την ακμή σας μόνιμα, θα σας αφήσω απλώς τις 7 πολύ σημαντικές συμβουλές για τη φροντίδα του δέρματος για ενήλικες με ακμή.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων για την ακμή 1

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας πολύ συχνά. Τα βακτήρια στα χέρια σας μπορούν να μολύνουν το πρόσωπό σας και να αυξήσουν τη μόλυνση από ακμή.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων για την ακμή 2

Μην προσπαθήσετε να σπάσετε τα χτυπήματά σας ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικό είναι να το κάνετε. Το σπάσιμό τους αυξάνει μόνο τον κίνδυνο σοβαρής μόλυνσης.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων 3

Πλένετε το πρόσωπό σας με σαπούνι τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Και όταν εννοώ σαπούνι, εννοώ σαπούνι που κάνει το δέρμα σας χωρίς λιπαρότητα. Ένα σαπούνι με βάση τη γλυκερίνη ή τη σορβιτάλη θα κάνει το κόλπο.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων 4

Ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένοι είστε στη δουλειά σας, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 10 ποτήρια την ημέρα για να καθαρίσετε τις τοξίνες από το σώμα σας.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων με ακμή 5

Τρώτε υγιεινά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος. Τρώγοντας λάθος φαγητό, θα μπορούσατε να αυξήσετε τις πιθανότητες εμφάνισης ακμής και σχηματισμού πύου.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων για την ακμή 6

Κάντε συνήθεια να πίνετε ένα ποτήρι ωμό χυμό παπάγιας με σπόρους. Αυτό απομακρύνει τον κίνδυνο σχηματισμού πύου και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης της ακμής.

Συμβουλή φροντίδας δέρματος ενηλίκων με ακμή 7

Είναι υποχρεωτικό να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες καθημερινά. Όσο πιο ποιοτικός ύπνος έχετε τόσο λιγότερες πιθανότητες άγχους και τόσο πιο γρήγορα αρχίζει να επουλώνεται η ακμή. Δεν είναι περίεργο γιατί ο ύπνος ομορφιάς είναι τόσο δημοφιλής.

Ποιο είναι το επόμενο? Σας έδωσα 7 πιο σημαντικές συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος ενηλίκων για την ακμή. Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές και να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Σχολιάστε