Ο Μητροπολιτικός Δήμος Βαν μοίρασε 3 χιλιάδες πλαστικούς κάδους μηδενικών απορριμμάτων σε 13 συνοικίες Ihlas News Agency

Ο Μητροπολιτικός Δήμος Βαν διένειμε 3.000 διπλούς πλαστικούς κλειστούς μηδενικούς κάδους απορριμμάτων σε 13 περιοχές ως μέρος του έργου Zero Waste και των δραστηριοτήτων ανακύκλωσης.

Ο Μητροπολιτικός Δήμος Βαν, που αποτελεί παράδειγμα της επιτυχημένης δραστηριότητάς του για ένα καθαρό περιβάλλον, συνεχίζει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες με σύνθημα «Ανακυκλώστε, αλλάξτε το μέλλον». Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Προστασίας και Ελέγχου Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Μηδενικών Αποβλήτων και Κλιματικής Αλλαγής διένειμε 3 χιλιάδες διπλά πλαστικά κλειστά μηδενικά κουτιά απορριμμάτων σε 13 περιοχές με σκοπό τη συλλογή απορριμμάτων πλαστικού, χαρτιού, γυαλιού και μετάλλων και την ευαισθητοποίηση του περιβάλλοντος. Πεδίο εφαρμογής του έργου Zero Waste.

Στο πρώτο στάδιο, 3.000 πλαστικά κλειστά κιβώτια μηδενικών απορριμμάτων στάλθηκαν στις περιοχές Ipekyolu, Tushba, Edremit, Erciş, Chaldiran, Muradiye, Saray, Özalp, Başkale, Gürpınar, Bahcesaray, Chatak και Gevash. Τα απόβλητα που λαμβάνονται από τα κιβώτια θα συλλέγονται από ομάδες του Μητροπολιτικού Δήμου Βαν και τα απόβλητα θα ανακυκλώνονται. Στόχος είναι να αφήσει ένα καθαρό περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές με το έργο που επιτελείται στην κατεύθυνση της ανακύκλωσης των ανακυκλωμένων απορριμμάτων και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες.

Επιπλέον, 20 κουπόνια και 25 στολές ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού και παπούτσια εργασίας στάλθηκαν στις περιοχές Ipekyolu, Edremit, Tushba και Erciş για να διασφαλιστεί η καταγραφή των συλλεκτών απορριμμάτων και η αποτελεσματική εφαρμογή των δραστηριοτήτων διαχωρισμού στην πηγή.

Ο Μητροπολιτικός Δήμος Βαν μοίρασε 3 χιλιάδες πλαστικούς κάδους απορριμμάτων σε 13 συνοικίες

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top