Ο Δήμος Μπασακσεχίρ συνεχίζει το έργο του με το σύνθημα “Αξίζει τους ανθρώπους της Μπασακσεχίρ που εργάζονται για την Μπασακσεχίρ” Πρακτορείο Ειδήσεων Ihlas

Με τις επενδύσεις που έγιναν και τα έργα υπό κατασκευή, το βιοτικό επίπεδο στην περιοχή Μπασακσεχίρ αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Ο Δήμος Başakşehir συνεχίζει επιμελώς το έργο του για τη μεγιστοποίηση της ευημερίας των κατοίκων της περιοχής. Στην περιοχή Μπασακσεχίρ, γίνεται δουλειά σε όλους τους τομείς, από τις επενδύσεις στην υγεία μέχρι τα νηπιαγωγεία, από τις επενδύσεις στην εκπαίδευση μέχρι τα κέντρα πολιτισμού και τέχνης. Η ζωή των κατοίκων της γειτονιάς γίνεται πιο εύκολη με τις επενδύσεις και τις υπηρεσίες.

Οι άξονες μεταφοράς δυναμώνουν

Στον συγκοινωνιακό άξονα προστίθενται νέα δρομολόγια που θα κάνουν τις αστικές συγκοινωνίες πολύ πιο εύκολες και ταχύτερες. Οι εργασίες για την οδογέφυρα που συνδέει το Sham και το Sakura βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Έργα ασφαλτοκάλυψης πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία, όπως η λεωφόρος Alpaslan Türkesh, η οδός Gazi Yashargil και η οδός Kutlu. Η γραμμή του μετρό Başakşehir – Kayaşehir, που ξεκίνησε με τη συμμετοχή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μείωσε τον χρόνο ταξιδιού σε λεπτά.

Οι επενδύσεις στην υγεία συνεχίζονται

Η περιοχή Basaksehir φιλοξενεί το Basaksehir Cham και το Sakura City Hospital, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα υγείας στην Ευρώπη. Το Κέντρο Οικογενειακής Υγείας Ayşe Dağ άνοιξε επίσης ως μέρος των προσπαθειών για την ενίσχυση της υποδομής υγειονομικής περίθαλψης κατά τον τουρκικό αιώνα.

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί στις επενδύσεις στην εκπαίδευση στην περιοχή Μπασακσεχίρ. Λύκειο Akif Inan Anadolu Imam Hatip με 43 αίθουσες διδασκαλίας, Prof. Ο Δρ. Άνοιξαν για εκπαίδευση το Γυμνάσιο Necmettin Erbakan Anatolian, το Başakşehir Ömer Döngeloğlu Anatolian Imam Hatip με 24 αίθουσες, το Oyakkent Middle School με 25 αίθουσες και το Basakşehir Nene Hatun με 28 αίθουσες διδασκαλίας. Η έκταση πρασίνου στην περιοχή Μπασακσεχίρ αυξήθηκε σε 43 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Συνεχίζονται συνεχώς οι εργασίες στο τμήμα των 80.000 τετραγωνικών μέτρων του Εθνικού Κήπου Pine and Sakura έκτασης 350.000 τετραγωνικών μέτρων, που αποτελεί το πρώτο στάδιο. Νέα προστέθηκαν στα τζαμιά, που αποτελούν την πνευματική καρδιά των πόλεων. Το Ραμαζάν και το τζαμί Özkan Demirel, το τζαμί Shinasi Unsal και ο Οίκος των Συλλυπητηρίων και το Τζαμί Shuheda άνοιξαν για λατρεία.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο BAŞAKAY θα ξεκινήσει να λειτουργεί σύντομα

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο BAŞAKAY, όπου επαγγελματικές ομάδες θα προετοιμαστούν για να εργαστούν σε φυσικές καταστροφές, θα ξεκινήσει να λειτουργεί πολύ σύντομα. Χιλιάδες κάτοικοι του Μπασακσεχίρ προσκλήθηκαν στο Κέντρο Πολιτιστικής Ζωής Cevdet Kılıçlar. 75.000 λάτρεις της τέχνης πέρασαν υπέροχα στο Πολιτιστικό Κέντρο Basakşehir Emin Saraç σε διάφορες εκδηλώσεις, από συναυλίες μέχρι θέατρο και ομιλίες. Στο πλαίσιο των κοινωνικών δημοτικών δράσεων, που αποτελούν παράδειγμα για την Τουρκία, υποστηρίχθηκαν 572 άτομα με αναπηρία. Σε 665 μωρά και μητέρες δόθηκαν τσάντες καλωσορίσματος για μωρά, σε 994 απόρους δόθηκαν Κάρτες Υποστήριξης και σε 4 χιλιάδες 51 κατοίκους του Μπασακσεχίρ παρασχέθηκαν υπηρεσίες διαιτολόγου.

7.000 κάτοικοι του Μπασακσεχίρ επωφελούνται από το αθλητικό πάρκο Basaksehir κάθε εβδομάδα.

Κάθε εβδομάδα, 7.000 άνθρωποι από το Basaksehir επωφελούνται από το Basaksehir Sports Park, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε πολλά τμήματα. Και πάλι, χιλιάδες κάτοικοι του Μπασακσεχίρ επωφελούνται από την αθλητική εγκατάσταση Korupark. Πέρυσι, 3 χιλιάδες 342 τόνοι απορριμμάτων συλλέχθηκαν από 170 μονάδες ανακύκλωσης στην περιοχή Μπασακσεχίρ, όπου η περιβαλλοντική συνείδηση ​​αυξάνεται ραγδαία. Κατά μέσο όρο 40 τόνοι μικτών απορριμμάτων την ημέρα εισέρχονται στις εγκαταστάσεις διαλογής απορριμμάτων συσκευασίας. Τα ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό, μέταλλο και γυαλί, ανακυκλώνονται στην οικονομία.

Δήμος Μπασακσεχίρ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top