Οδηγός αγοράς για πόρτες εισόδου Feather River Fiberglass

Το βάρος βαρύνει τις πόρτες εισόδου για να κάνουν την καλύτερη πρώτη εντύπωση ενός σπιτιού, ωστόσο είναι οι πιο εκτεθειμένες στη μεταβαλλόμενη θερμοκρασία, τις κακές καιρικές συνθήκες και την επίμονη χρήση. Το υαλοβάμβακα, που γίνεται γρήγορα το προτιμώμενο επιφανειακό υλικό για πόρτες, δεν ραγίζει και παραμορφώνεται όπως το ξύλο ούτε σκουριάζει και βαθουλώνει όπως το ατσάλι. Η πρόσθετη έλξη των θυρών εισόδου από fiberglass Feather River είναι εύκολα δύο πράγματα. Το σύστημα θυρών εισόδου από fiberglass της εταιρείας είναι βραβευμένο και τα προϊόντα μεταφέρονται αποκλειστικά από τα καταστήματα Home Depot από το 2003.

Η επιλογή μιας πόρτας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία και η κίνηση. Ορισμένες τοποθεσίες απολαμβάνουν καλό καιρό, αλλά άλλες είναι επιρρεπείς σε σοβαρές κλιματικές αλλαγές. Ορισμένα νοικοκυριά έχουν παιδιά, σκύλο ή άλλο κατοικίδιο ή έχουν περισσότερα άτομα γύρω τους, όπως μια οικιακή επιχείρηση ή τακτικές συναντήσεις ή πάρτι. Τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα απαιτούν ισχυρότερες πόρτες.

Ένα θέμα είναι η κατασκευή. Η κατασκευή των θυρών εισόδου από υαλοβάμβακα Feather River φαίνεται να θυμίζει την επιδέξια κατασκευή παλαιότερων χειροποίητων ξύλινων πορτών. Στην πραγματικότητα, η επιφάνεια των κόκκων ξύλου σε αυτές τις πόρτες, σε επιλογές από υφές μαόνι και βελανιδιάς, είναι διαμορφωμένη μετά από αληθινό ξύλο, αλλά τα πάνελ της πόρτας από υαλοβάμβακα υψηλής ποιότητας δεν σκύβουν, δεν σκουριάζουν, σαπίζουν ή χωρίζονται. Η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής στα ανάγλυφα πάνελ υψηλής ευκρίνειας και στο ταιριαστό φινίρισμα γυαλιού, περβάζι και μεντεσέ. Το σκληρυμένο γυαλί έχει χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την ασφάλεια, ενώ η περιοχή της κλειδαριάς και του θαλάμου έχει ενισχυθεί με ξύλινο μπλοκ κλειδαριάς και πλάκα ασφαλείας για αναγκαστική είσοδο για αύξηση της ασφάλειας. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν αρχιτεκτονικά ορθό σχεδιασμό με σωστή ευθυγράμμιση πλαισίου και στιλ. Σε αντίθεση με πολλά άλλα προϊόντα πόρτας, όλες οι πόρτες Feather River είναι προκατασκευασμένες από προεπιλογή, σίγουρα ένα ακαταμάχητο άνοιγμα.

Το επόμενο ζήτημα είναι η ανθεκτικότητα. Τα γυάλινα ένθετα στις πόρτες Feather River έχουν σχεδιαστεί με διαμορφωμένο ανοιχτό πάνελ για δομική ακεραιότητα καθώς και αντοχή στην εισχώρηση αέρα και υγρασίας και έλεγχο των απορριμμάτων υγειονομικής ταφής. Επίσης, οι πασσάλους πόρτας έχουν διαμορφωθεί με πλαστικοποιημένη ξυλεία καπλαμά για βελτιωμένη δομική απόδοση. Οι μεντεσέδες του ρουλεμάν λειτουργούν ομαλά και δεν κρεμούν και δεν φθείρονται εύκολα, ενώ ένα προσαρμοσμένο σύστημα “κλειδιού μαρσπιέ” παρέχει προστασία από τη σήψη των μπλοκ. Σύνθετο υλικό που αντιστέκεται στη σήψη έχει χρησιμοποιηθεί για τις επάνω και κάτω ράγες για να συγκρατεί τη ζημιά από έντομα και για το σύστημα ρυθμιζόμενου κατωφλίου για την ελαχιστοποίηση της διείσδυσης αέρα και νερού. Σε σύγκριση με το βινύλιο ή το πλαστικό, το fiberglass είναι στην πραγματικότητα ενεργειακά αποδοτικό επειδή μονώνει τρεις έως πέντε φορές καλύτερα και επιτρέπει το φυσικό φως στα σπίτια.

Ένα άλλο θέμα είναι η τεχνογνωσία. Με έδρα στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό, η Feather River Door Company είναι υπέρμαχος της δέσμευσης περιβαλλοντικής φροντίδας. Η αποκλειστική διανομή των θυρών εισόδου Feather River από fiberglass από τα καταστήματα Home Depot υπόσχεται στους κατασκευαστές και τους ιδιοκτήτες κατοικιών άνετη πρόσβαση μέσω ενός καθιερωμένου δικτύου καταστημάτων. Η γκάμα προϊόντων είναι ολοκληρωμένη, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Silverdale, Lakewood, Medina, Preston, Atherton, Carmel, Vandalia και Torino. Οι πόρτες σχεδιαστών, οι διαφανείς πόρτες και οι πόρτες πάνελ είναι διαθέσιμες επιλογές και η σειρά έχει επεκταθεί για να προσφέρει διακοσμητικές εσωτερικές ξύλινες πόρτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top