Μια επίδειξη μόδας με ρούχα από καρκινογόνα απόβλητα πραγματοποιήθηκε στην Προύσα – Νέα Προύσα – Τελευταία Νέα της Προύσας

BURSA (AA) – Ρούχα κατασκευασμένα από καρκινογόνα απόβλητα παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η Ένωση Καρκίνου της Προύσας (BUKANDER) για να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Μια επίδειξη μόδας ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης παρουσίασε 8 στολές φτιαγμένες από καρκινογόνες ουσίες και ανακυκλωμένα υλικά.

Ρούχα από κουτιά τσιγάρων, γάντια λατέξ, σακούλες σκουπιδιών, πλαστικά και χάρτινα μαχαιροπίρουνα και πιάτα εκτέθηκαν από γυναίκες με καρκίνο και τους συγγενείς τους.

Ο πρόεδρος της ένωσης Aysun Arslan είπε στη δήλωσή του ότι ο καρκίνος είναι μια μεγάλη πληγή για την κοινωνία.

Δίνοντας προσοχή στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης στον καρκίνο, ο Αρσλάν είπε, “Ο καρκίνος είναι πραγματικά ένα μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία μας. Σχετικά, μπορούμε να γίνουμε μάρτυρες της ιστορίας πολλών ανθρώπων στη ζωή μας. Είναι πολύ πολύτιμο να κάνουμε τις εξετάσεις και τις εξετάσεις μας Ουπς. Είναι καθήκον μας να προσκαλέσουμε το κοινό σε διαδηλώσεις στα έργα κοινωνικής ευθύνης μας. Ένα άτομο στη ζωή του, αν και όχι». Το άγγιγμα μας είναι πολύ πολύτιμο», είπε.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top