Μια γυναίκα επιχειρηματίας από το Tokat υφαίνει μια τσάντα από νήματα ραφίας

TOKAT (AA) – Η 44χρονη Şerife Obut Kaşıkoğlu, η οποία άφησε τη δουλειά της αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια στην περιοχή Turhal του Tokat, φτιάχνει τσάντες διαφορετικών μεγεθών από σχοινί raya (που περιέχει χαρτί).

Ο Kaşıkoğlu, ο οποίος ζει στην περιοχή, άφησε τη δουλειά του πριν από 5 χρόνια ενώ εργαζόταν ως ειδικός ανθρώπινου δυναμικού σε μια κρατική επιχείρηση.

Ως αποτέλεσμα της έρευνάς του, ο Kaşıkoğlu ξεκίνησε να φτιάχνει τσάντες διαφορετικών μεγεθών από ράγια σχοινί πριν από ένα χρόνο και πουλούσε αυτά τα προϊόντα μέσω γνωστών του.

Ο Κασικόγλου είπε στον δημοσιογράφο του ΑΑ ότι άφησε τη δουλειά του σε μια κρατική επιχείρηση πριν από 5 χρόνια αφού εργάστηκε για 22 χρόνια.

Ο Kaşıkoğlu, ο οποίος δήλωσε ότι έφτιαξε σελιδοδείκτες αφότου έφυγε από τη δουλειά, είπε: “Έκανα έρευνα για το πλέξιμο. Σκέφτηκα ότι μπορούσα να φτιάξω παιχνίδια από φυσικά και υγιή νήματα. Έφτιαξα πολλά παιχνίδια χρησιμοποιώντας την τεχνική amigurumi”, είπε. αυτός είπε.

Ο Kaşıkoğlu, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να φτιάχνει τσάντες πέρυσι με το ενδιαφέρον και την υποστήριξη της οικογένειάς του:

“Είναι ανακυκλωμένο σχοινί. Άρχισα να πουλάω τις τσάντες γύρω μου και σε φίλους εκτός πολιτείας. Το πλέξιμο, που ξεκίνησα ως χόμπι, έγινε η πηγή εσόδων μου. Μπορείς να φτιάξεις πολλά πράγματα αν θες. Δεν ήξερα πώς να φτιάξω κάποια από τις τσάντες.Τώρα προσπαθώ να φτιάξω όποιο σχέδιο φαίνεται.Είμαι σίγουρα λάτρης της χρήσης σκραπ. Ράβω φόδρες από υπολείμματα υφάσματος. Χρησιμοποιώ ανακυκλωμένα υλικά σε κάθε τομέα».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top