Μια γυναίκα επιχειρηματίας από το Tokat υφαίνει μια τσάντα από νήματα ραφίας.

Η 44χρονη Şerife Obut Kaşıkoğlu, η οποία άφησε τη δουλειά της αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια στην περιοχή Turhal του Tokat, φτιάχνει σακούλες διαφορετικών μεγεθών από σχοινί ράγια (που περιέχει χαρτί).

Ο Kaşıkoğlu, ο οποίος ζει στην περιοχή, άφησε τη δουλειά του πριν από 5 χρόνια ενώ εργαζόταν ως ειδικός ανθρώπινου δυναμικού σε μια κρατική επιχείρηση.

Ως αποτέλεσμα της έρευνάς του, ο Kaşıkoğlu ξεκίνησε να φτιάχνει τσάντες διαφορετικών μεγεθών από ράγια σχοινί πριν από ένα χρόνο και πουλούσε αυτά τα προϊόντα μέσω γνωστών του.

Ο Kaşıkoğlu είπε στον ανταποκριτή του AA ότι άφησε τη δουλειά του σε μια κρατική επιχείρηση πριν από 5 χρόνια αφού εργάστηκε για 22 χρόνια.

Ο Kaşıkoğlu, ο οποίος δήλωσε ότι έφτιαξε σελιδοδείκτες αφότου έφυγε από τη δουλειά, είπε: “Έκανα έρευνα για το πλέξιμο. Σκέφτηκα ότι μπορούσα να φτιάξω παιχνίδια από φυσικά και υγιή νήματα. Έφτιαξα πολλά παιχνίδια χρησιμοποιώντας την τεχνική amigurumi”, είπε. αυτός είπε.

Ο Kaşıkoğlu, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να φτιάχνει τσάντες πέρυσι με το ενδιαφέρον και την υποστήριξη της οικογένειάς του:

“Είναι ένα σχοινί φτιαγμένο από ανακυκλωμένο υλικό. Άρχισα να πουλάω τις τσάντες γύρω μου και σε φίλους από την πόλη. Το πλέξιμο, το οποίο ξεκίνησα ως χόμπι, έγινε η πηγή εσόδων μου. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αν σου αρέσουν τα πράγματα Δεν ήξερα πώς να φτιάξω καμία από τις τσάντες. Τώρα, όποιο μοντέλο και να παρουσιαστεί, στην παραγωγή είμαι σίγουρα υπέρ της χρήσης σκραπ. Μπορώ να βγάλω τις επενδύσεις από τις παλιές μου τσάντες και να τις χρησιμοποιήσω ως φόδρες. Ράβω φόδρες από υπολείμματα υφάσματος. Χρησιμοποιώ ανακυκλωμένα υλικά σε κάθε τομέα».

Όλες οι ειδήσεις Tokat που καλύπτονται από το Anadolu Agency και το DHA περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα επειδή προέρχονται αυτόματα από κανάλια πρακτορείων χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση από τους συντάκτες του Haberturk.com. Οι νόμιμες διευθύνσεις όλων των ειδήσεων στην περιοχή Tokat News είναι πρακτορεία ειδήσεων.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top