Μεγέθυνση πέους: Διάφορες μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους (αλλά είναι ασφαλείς)

Κάθε άντρας, όσο καλά προικισμένος κι αν είναι, έχει σκεφτεί τη μεγέθυνση του πέους, προκειμένου: να αυξήσει το μήκος, να αυξήσει την περίμετρο, να εξαλείψει το άγκιστρο ή απλά να εξομαλύνει τον άξονα των αντιαισθητικών φλεβών. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αποφασίζει αρνητικά για λόγους πρακτικότητας και έλλειψης ανάγκης, εξαιρουμένων των λίγων τομέων όπου η βελτίωση μπορεί να προωθήσει μια καριέρα: άνδρας σταρ ταινιών ενηλίκων, μοντέλο κολεγιακής τάξης τέχνης ή magnum δοκιμαστής προφυλακτικών.

Οι μέθοδοι για την επίτευξη ανάπτυξης ποικίλλουν πάρα πολύ, αλλά πολύ λίγη επιστημονική έρευνα έχει γίνει για τη μεγέθυνση του πέους. Αυτή η έλλειψη μελέτης είναι εντελώς σοκαριστική, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ανθρωποωρών (4.266.708 – θα σας δείξουμε τα μαθηματικά) που έχουν δαπανηθεί ψάχνοντας και αναρωτιέστε εάν τα μέλη μας θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Ένα ακόμη απογοητευτικό γεγονός είναι ότι οι περισσότερες τεχνικές καταλήγουν σε ένα απλό κέρδος 1-2 ιντσών, το οποίο σχεδόν δεν αξίζει τον κόπο. Εάν πρόκειται να βάλετε το έπαθλό σας κάτω από το μαχαίρι (ή να επενδύσετε σε άλλες μεθόδους), θα θέλατε να δείτε κάτι περισσότερο από αισθητικές αλλαγές. κάτι παρόμοιο με αποτέλεσμα του Τζον Χολμς. Οι διάφορες μέθοδοι βελτίωσης μπορούν να ομαδοποιηθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

Χειρουργεία

Η χειρουργική επέμβαση ενίσχυσης ανδρών μπορεί να περιλαμβάνει την εμφύτευση διαφόρων υλικών, συμπεριλαμβανομένης της σιλικόνης και του διεγερτικού φαρμάκου PMMA. Οι ουρολόγοι άρχισαν επίσης να συστήνουν σάρκα πτώματος, η οποία υποτίθεται ότι οδηγεί σε λιγότερες ουλές και επιπλοκές, αποκλείοντας το προφανές ψυχολογικό όριο της μεταφοράς μέλους ενός νεκρού. Οι γιατροί της Ταϊλάνδης, προερχόμενοι από την παγκόσμια πρωτεύουσα της χειρουργικής μεγέθυνσης πέους, έχουν κάνει τόσο περίεργα μήκη, όπως την εισαγωγή λιγότερο συνιστώμενων υλικών, όπως το ελαιόλαδο ή τις τσαλακωμένες κίτρινες σελίδες σε ανυποψίαστους ασθενείς. Υπάρχει μια άλλη χειρουργική μέθοδος που δεν περιλαμβάνει εμφυτεύματα. Περίπου το ένα τρίτο έως το μισό του πέους βρίσκεται μέσα στο σώμα, κάτι που φαίνεται σαν τρομερή σπατάλη χώρου. Έχω ήδη κάτι που ταλαιπωρεί τους εσωτερικούς μηρούς μου, οπότε αν έχω κολλήσει με ένα αντιαισθητικό εξάρτημα που χτυπάει πέρα ​​δώθε, ίσως να το κάνω εντυπωσιακό. Το να έρθετε σε επαφή με το «εσωτερικό πέος» σας είναι τόσο εύκολο όσο το κόψιμο του συνδέσμου ανάρτησης που συγκρατεί το καλύτερο μισό σας μέσα σας. Ο άξονας θα πέσει προς τα εμπρός και θα εκτείνεται προς τα έξω, με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα για τα παχύσαρκα άτομα, κάτι που είναι ένα μικρό θετικό για τη μεγάλη παχυσαρκία. Πολλοί μπορεί να ρωτήσουν εάν αυτή η τεχνική μπορεί να επιτευχθεί χωρίς χειρουργική επέμβαση, απλά τραβώντας το πέος σας αρκετά. Οι σειριακός αυνανιστές απαντούν σε αυτό με ένα σταθερό όχι – ο σύνδεσμος είναι πολύ δυνατός για τα αδύναμα χέρια σας. Το τέντωμα και ακόμη και οι μώλωπες είναι πιθανές, αλλά η αποκόλληση του συνδέσμου από την αυτοδιέγερση δεν είναι.

Οφθαλμαπάτη

Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αισθητικές αλλαγές για να κάνουν το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο, όπως απώλεια βάρους, ξύρισμα της ηβικής τρίχας, ρύθμιση του φωτισμού, φέρνοντας μεγεθυντικό φακό στην κρεβατοκάμαρα ή αντικαθιστώντας διακριτικά το μέλος σας με μια μεγενθυμένη λαστιχένια εκδοχή όταν κοιτάζει μακριά. Έχοντας γυρίσει τον εαυτό μου πολλές φορές, μπορώ επίσης να δηλώσω με σιγουριά ότι όλα φαίνονται μεγαλύτερα στην ταινία.

Συμπληρώματα βιταμινών, επιθέματα, εργαλεία

Το μεγαλύτερο βραβείο διαφημιστικού προϋπολογισμού στον κόσμο της μεγέθυνσης πέους πηγαίνει στα χάπια και υπόσχεται ότι τα καταφέρνει συνήθως μέσα από τα πιο ανθεκτικά φίλτρα κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν είχα ένα χιλιοστό για κάθε διαφήμιση μεγέθυνσης που έχω λάβει, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πέος μου ως πραγματικό τρίτο πόδι. Υπάρχει ευρεία συμφωνία ότι τα χάπια δεν παρέχουν κανένα όφελος, εκτός από τη συμπλήρωση της ημερήσιας πρόσληψης ζάχαρης. Επιπλέον, τα χάπια που διαφημίζονται ως «εντελώς φυσικά» ή «φυτικά» έχουν βρεθεί ότι έχουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο μόλυνσης με κόπρανα. Και τα περιττώματα σε οποιαδήποτε μορφή δεν οδηγούν σε ανάπτυξη πέους. Οι αντλίες πέους είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, καθώς αστειεύονται στην τηλεόραση για δεκαετίες. Μια παραδοσιακή αντλία θα τοποθετήσει μια συσκευή αναρρόφησης (ένα δακτύλιο) γύρω από τη βάση και μια λαβή συμπίεσης θα απομακρύνει τον αέρα μέσα στον κύλινδρο. Το κενό αφήνει το αίμα να ρέει μέσα στο πέος, αλλά όχι έξω. Οι κατασκευαστές αντλιών πέους επιμένουν ότι η επαναλαμβανόμενη άσκηση θα αυξήσει το συνολικό μέγεθος, αλλά προειδοποιούν ότι θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες. Το χτύπημα σε μια αντλία και η συμπίεση μπορεί να οδηγήσει σε νευρική βλάβη και ανεπιθύμητες εκρήξεις κυττάρων. Πρόσφατα, οι εταιρείες άρχισαν επίσης να κυκλοφορούν «μπαλώματα πέους», μαζί με μια σημαντική ποσότητα ψευδο-ιατρικής βιβλιογραφίας που μαρτυρεί την αποτελεσματικότητα του επιθέματος. Από εμπιστευτικές γνώσεις κλινικών μελετών, μπορούμε να δηλώσουμε καταφατικά ότι το έμπλαστρο δεν θα αυξήσει το μέγεθός σας, αλλά μπορεί να βρείτε το πέος σας πρόθυμο να σταματήσετε το κάπνισμα. Πολλοί μπορεί να δουν ένα προσωρινό κέρδος, αλλά η κριτική επιτροπή δεν ενδιαφέρεται για την αποτελεσματικότητα της αντλίας για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Εάν η αντλία δεν πληροί τα πρότυπά σας και ο κατασκευαστής δεν προσφέρει εγγύηση ικανοποίησης, η αντλία μπορεί να τροποποιηθεί για να καθαρίσει τους φραγμένους νεροχύτες.

Κρέμασμα και Jelqing

Το κρέμασμα είναι μια αρχαία παράδοση να τοποθετείτε ένα βάρος στο πέος σας ακριβώς πίσω από τη βάλανο και στη συνέχεια να προσπαθείτε να κάνετε επαναλήψεις ανύψωσης. Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο, όπως και σε μια αίθουσα βάρους, προσέξτε να ξεκινήσετε το φως και να φτάσετε στο μέγιστο. Επίσης, σκεφτείτε υψηλότερες επαναλήψεις σε χαμηλότερα βάρη για να έχετε ένα ωραίο πελεκημένο πέος. Τα μεγάλα βάρη μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρό ανίατο τραυματισμό. Μπορεί επίσης να επιθυμείτε να έχετε έναν σύντροφο με κηλίδες, ο οποίος να μπορεί να προφέρει σοφές λέξεις όπως: “Το κατάλαβες. Είναι όλα εσείς. Συνεχίστε. Όλοι εσείς. Το Jelqing, ή “άρμεγμα”, είναι μια χειροκίνητη τεχνική τεντώματος που περιλαμβάνει το τύλιγμα του αντίχειρα και ο δείκτης γύρω από το πέος ενώ είναι ημι-όρθιος και επαναλαμβανόμενος τράβηγμα για να αναγκάσει το αίμα στον άξονα. Πολλά εγχειρίδια έχουν γραφτεί σχετικά με το θέμα. Κατά τη γνώμη μας, το ‘jelqing’ ακούγεται απίστευτα παρόμοιο με κάτι άλλο, και βασίζεται σε προσωπική έρευνα, πρακτικά Κάθε μέρα, έχουμε τις αμφιβολίες μας για αυτήν την τεχνική.Αν όντως λειτουργούσε, όλοι θα περπατούσαμε με τέρατα.

συμπέρασμα

Η συμβουλή μας είναι να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είστε με το δικό σας θεόδοτο μέγεθος. Ο χρόνος και τα χρήματα που δαπανήθηκαν μπορεί να μην δικαιολογούν το κόστος. Και τα περισσότερα κορίτσια δεν έχουν αρκετή εμπειρία για να σας βαθμολογήσουν επαρκώς, ούτε θα τρίψουν τη μύτη σας σε αυτήν αν το κάνουν. Και για τους άντρες που απλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη ντροπαλότητά τους, ραντεβού/προσλάβετε μόνο γυναίκες που θα το κάνουν στο σκοτάδι, ώστε να μην ξέρουν (και μπορεί να μην νιώσουν ποτέ) τι τους έπληξε. Ή βγείτε έξω και ρίξτε ένα σημαντικό νόμισμα για το μεγαλύτερο, πιο εκπληκτικό, εντυπωσιακό dong που μπορεί να προσφέρει η ιατρική επιστήμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top