Κορυφαία 10 φιλικά προς το περιβάλλον νήματα που φαίνονται υπέροχα

Είναι σέξι να είσαι φιλικός προς το περιβάλλον και με πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω είναι πιο εύκολο από ποτέ! Εάν δεν είστε σίγουροι πώς μπορείτε να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον ενώ απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας χόμπι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε περιβαλλοντική συνείδηση ​​είναι να κοιτάξετε τα προϊόντα που αγοράζετε. Αναζητήστε προϊόντα που παράγονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών ή που εκτρέπουν αντικείμενα από χώρους υγειονομικής ταφής. Εδώ είναι μια λίστα με 10 νήματα που κάνουν ακριβώς αυτό.

1. Νήματα EcoSoft Alpaca/Llama: Απίστευτα απαλό, αυτό το νήμα είναι κατασκευασμένο από 80% φλις λάμα και 20% φλις αλπακά. Είναι φυσικά υποαλλεργικό και δεν απορρίπτει. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορεί να πλυθεί σε μηχανικό πλύσιμο με ήπιο κύκλο σε κρύο νερό.

2. Νήματα από μπαμπού: Αυτό το νήμα είναι κατασκευασμένο από 100% μπαμπού. Το μπαμπού είναι ένας υπέροχος ανανεώσιμος πόρος, καθώς μπορεί να αναπτυχθεί με ρυθμό έως και τρία έως τέσσερα πόδια την ημέρα, ανάλογα με το κλίμα στο οποίο καλλιεργείται. Το νήμα μπαμπού διατίθεται σε 16 διαφορετικά χρώματα και έχει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση. .

3. Νήματα καλαμποκιού: Ένα από τα νεότερα νήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι κατασκευασμένο από ίνες καλαμποκιού. Αυτό παράγει ένα νήμα που έχει ένα επίπεδο, αλλά φαρδύ κλώνο. Μπορεί επίσης να μπει τόσο στο πλυντήριο όσο και στο στεγνωτήριο, καθιστώντας πολύ εύκολη τη φροντίδα του.

4. 100% κάνναβη: Αυτό το νήμα προέρχεται επίσης από έναν ανανεώσιμο πόρο, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας καθώς η κάνναβη παράγει περισσότερες ίνες, λάδι και πρωτεΐνες από οποιοδήποτε άλλο φυτό εκεί έξω. Οι ίνες κάνναβης είναι επίσης πολύ δυνατές, οι οποίες θα βοηθήσουν τα πλεκτά σας κομμάτια να διαρκέσουν ακόμη περισσότερο.

5. Νήματα Sari από ανακυκλωμένο μετάξι του Νεπάλ: Φτιάχνεται στο Νεπάλ με τα υπολείμματα από μεταξωτό ύφασμα που έχουν απομείνει από τη διαδικασία κατασκευής σάρι. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί περισσότερες θέσεις εργασίας για τις ντόπιες γυναίκες, αλλά σώζει επίσης τις γρατσουνιές μεταξιού από το να πεταχτούν σε χωματερή.

6. 100% οργανικό βαμβάκι: Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας χωρίς τη χρήση γεωργικών χημικών. Οι φυσικές βαφές χρησιμοποιούνται για να δώσουν χρώμα στο ογκώδες νήμα που είναι τέλειο για χρήση σε πλεκτά καλωδίων.

7. Βιολογικά νήματα Μαρίνου: Είναι κατασκευασμένο από 100% πιστοποιημένο οργανικό μαλλί. Δεν χρησιμοποιούνται σκληρά χημικά για την επεξεργασία του μαλλιού. Μαλακό και ανθεκτικό πλύσιμο μετά το πλύσιμο.

8. Ανακυκλωμένο νήμα Sarongs: Οι εργάτες παίρνουν ανακυκλωμένα μπαλινέζικα σαρόνγκ και φτιάχνουν από αυτά νήματα νηματισμένα στο χέρι. Τα έσοδα από όλες τις πωλήσεις χρησιμοποιούνται για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης, εκπαίδευσης και στέγης σε οικογένειες στο Νεπάλ και την Ινδονησία. Πόσο υπέροχο είναι αυτό;

9. Νήματα SeaSilk: Το μαντέψατε – αυτό το νήμα είναι κατασκευασμένο εν μέρει από φύκια. Περίπου το 30% του νήματος είναι κατασκευασμένο από ίνες φυκιών και το υπόλοιπο 70% από μετάξι. Είναι βαμμένο στο χέρι σε πλούσια, ζωηρά χρώματα που το καθιστά ιδανικό για τολμηρά πλεκτά.

10. Νήματα από μετάξι σόγιας: Είναι κατασκευασμένο από πρωτεΐνες σόγιας που περιστρέφονται σε νήμα. Δεδομένου ότι είναι φτιαγμένο από σόγια, αυτό το νήμα είναι ακόμα ένα νήμα που προέρχεται από ανανεώσιμο πόρο. Έχει υφή σαν μετάξι, είναι απαλό και το καλύτερο από όλα, σε κρατάει ζεστό.

Σχολιάστε