Κατανόηση του Χαρτιού Εξάχνωσης

Το χαρτί εξάχνωσης χρησιμοποιείται στην εκτύπωση μεταφοράς θερμότητας. Αυτός είναι ένας επαγγελματικός τρόπος προσαρμογής παζλ, πουκάμισων, σουβέρ, ποντικιών και πολλών άλλων τύπων εξοπλισμού.

Μέρη από χαρτί εξάχνωσης

Η μονάδα αποτελείται από τρία μέρη: χαρτί βάσης, επίστρωση κατά του κατσαρώματος και επίστρωση που απορροφά το μελάνι. Η επικάλυψη που απορροφά το μελάνι είναι το λειτουργικό στρώμα. Ο πρωταρχικός του ρόλος είναι να συγκρατεί τη βαφή εξάχνωσης στη θέση της για να είναι επιτυχής η διαδικασία. Η επίστρωση περιέχει πληρωτικό που μπορεί να είναι πυρίτιο, άργιλος ή ανθρακικό ασβέστιο. Η επίστρωση περιέχει επίσης συνδετικά όπως λάτεξ, πολυβινυλική αλκοόλη και ακρυλικά. Η ποιότητα αυτού του στρώματος επηρεάζει σημαντικά τον ρυθμό απορρόφησης μελανιού.

Υπάρχουν δύο τύποι βασικών χαρτιών στην αγορά που μπορείτε να αγοράσετε: βασικά χαρτιά εξάχνωσης και όφσετ. Η μονάδα βάσης εξάχνωσης αποτελείται από σκληρό ξύλο και πολτό μαλακού ξύλου που παρέχει ανθεκτικότητα σε υψηλή θερμότητα. Το φύλλο βάσης offset αποτελείται από χαρτοπολτό απορριμμάτων όπως περιοδικά και εφημερίδες.

Η επίστρωση κατά του κατσαρώματος εμποδίζει την κατσαρόλα της επίστρωσης εξάχνωσης όταν βραχεί. Λόγω του επιπλέον κόστους που συνεπάγεται η προσθήκη αυτής της επίστρωσης, οι περισσότεροι κατασκευαστές αποφεύγουν αυτό το στρώμα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το χαρτί εξάχνωσης κακής ποιότητας. Όταν αγοράζετε το χαρτί, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα διάφορα στρώματα. Για τέλεια αποτελέσματα, αγοράστε ένα χαρτί με όλες τις επικαλύψεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το χαρτί εξάχνωσης

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, χρησιμοποιείτε τα χαρτιά κατά τη διαδικασία εκτύπωσης. Η διαδικασία χωρίζεται σε τρία βήματα: εκτύπωση της εικόνας σας, μεταφορά της εικόνας σας και πλύση. Πρέπει να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες και να κάνετε όλα τα σωστά πράγματα για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα. Όταν εκτυπώνετε την εικόνα σας, εκτυπώστε στη φωτεινή λευκή πλευρά του χαρτιού. Επίσης, θυμηθείτε να αναστρέψετε την εικόνα σας πριν ξεκινήσετε την εκτύπωση.

Όταν μεταφέρετε την εικόνα σας, θυμηθείτε να προθερμάνετε το χαρτί σας και να τοποθετήσετε την εικόνα σας με την όψη προς τα κάτω. Για να διατηρήσετε το χαρτί στη σωστή θέση, χρησιμοποιήστε μια ταινία μεταφοράς θερμότητας. Όταν πρόκειται για πλύσιμο, πλύνετε το χαρτί με κρύο νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό. Αποφύγετε χλωρίνη ή εναλλακτικές χλωρίνες, καθώς μπορεί να καταστρέψουν το χαρτί.

συμπέρασμα

Αυτό πρέπει να γνωρίζετε για το χαρτί εξάχνωσης. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για να έχετε ιδανικά αποτελέσματα στην εργασία σας, χρησιμοποιήστε ένα χαρτί υψηλής ποιότητας. Αυτό απαιτεί να αγοράσετε ένα χαρτί και με τις τρεις επικαλύψεις. Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αγοράσετε ένα υψηλής ποιότητας χαρτί εξάχνωσης, αγοράστε από ένα αξιόπιστο κατάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top