Καθαρισμός παχέος εντέρου Τζαμάικα

Στην παλιά Τζαμάικα οι μητέρες έδιναν τακτικά στα παιδιά. Σήμερα, πολλοί ενήλικες έχουν συνειδητοποιήσει τη θεραπευτική αξία του τακτικού καθαρισμού του παχέος εντέρου για τη διατήρηση της εσωτερικής “υδραυλικής” σε κατάσταση λειτουργίας. Η ιατρική επιστήμη δείχνει ότι καθώς μεγαλώνει κανείς, ένα παχύ έντερο φραγμένο με συσσωρευμένα απόβλητα ετών θα προκαλέσει πολλές ασθένειες, πρόωρες γήρανση, καρκίνους και άλλες εξουθενωτικές ασθένειες.

Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου κάνει για το ανθρώπινο σώμα ό,τι κάνει η αλλαγή λαδιού για ένα αυτοκίνητο, αφού αδειάζει ακαθαρσίες και λιπαίνει την επένδυση των έξι ποδιών του παχέος εντέρου που διώχνει τα απόβλητα από το σώμα μας. Μία από τις πολλές εγκαταστάσεις που προσφέρουν καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι το Colon Care Centre, με κλαδιά στο Half-Way Tree, το Ocho Rios και το κεντρικό Montego Bay. Διευθύνεται από την Debbie Cole, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδροθεραπείας Colon, τον σύζυγό της Marlon (διατροφολόγο και θεραπευτή υγείας) και την αδερφή της Dawn, η κλινική είναι ήσυχη και φωτεινή, διακοσμημένη με πίνακες καταρρακτών της Τζαμάικα και έχει ένα μικρό σιντριβάνι που αναβοσβήνει στην αίθουσα αναμονής.

Υπάρχουν τρία επιπλέον μέλη του προσωπικού στο Kingston και δύο στο Ocho Rios και το Montego Bay. Μια συνεδρία καθαρισμού διαρκεί για περίπου μισή ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας μια μικρή ποσότητα νερού αφήνεται να ρέει μέσω του παχέος εντέρου για να διεγείρει απαλά την απελευθέρωση των υπολειμμάτων αποβλήτων. Το Colon Care Center χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα που επιτρέπει στο νερό να ρέει μέσα και να αδειάζει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, και υπάρχει ένα γυάλινο παράθυρο στο μηχάνημα μέσω του οποίου ο χειριστής μπορεί να δει τι ρέει έξω. Αυτές οι πληροφορίες καταγράφονται και ο ασθενής ενημερώνεται για την κατάσταση του περιεχομένου του εντέρου. Αυτή τη στιγμή δίνεται σύσταση για δίαιτα και εσωτερική φροντίδα στον ασθενή.

Η συνεδρία είναι ανώδυνη και όχι ενοχλητική. Τα περισσότερα ρούχα μπορούν να φορεθούν και ντύνεται ένα φόρεμα για να διασφαλιστεί η σεμνότητα. Συνήθως συνιστώνται περισσότερες από μία συνεδρίες για ολικό καθαρισμό, ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς. Οι ασθενείς που ερωτήθηκαν είχαν διάφορους λόγους για τους οποίους έλαβαν α Δισκία καθαρισμού του παχέος εντέρου για καλύτερη υγεία Ένας καθαρισμός του παχέος εντέρου κάνει για το ανθρώπινο σώμα ό,τι κάνει η αλλαγή λαδιών για ένα αυτοκίνητο. Ο ασθενής είναι χαλαρός καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο Leontine, μια όμορφη 66χρονη, είπε ότι ένας βοτανολόγος συνέστησε τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση. Ολοκλήρωσε την τελευταία από τις οκτώ συνεδρίες και ήταν ενθουσιασμένη με το πόσο καλό της είχε κάνει. “Οι κενώσεις μου είναι πολύ πιο εύκολες τώρα. Τώρα έχω μεγαλύτερη επίγνωση του τι τρώω γιατί μου είπαν ότι είχα πολλά άπεπτα τρόφιμα, κάτι που με εξέπληξε πραγματικά. Έτσι αλλάζω τις διατροφικές μου συνήθειες και τρώω λίγο πόδι μετά από κάθε γεύμα, το οποίο είναι πολύ καλό για μένα, είπε. Η Elaine, μια νοικοκυρά στα 50 της, είπε ότι είχε έρθει για καθαρισμό γιατί παρατήρησε ότι όσο μικρά κι αν ήταν τα γεύματά της, το στομάχι της θα γινόταν τόσο φουσκωμένο σαν να ήταν ήταν έξι μηνών έγκυος. Δύο καθαρισμοί του παχέος εντέρου είχαν μειώσει μεγάλο μέρος του όγκου, που της είπαν ότι αποτελούνταν από βαριά δυσκοιλιότητα και πολλή βλέννα. Η Charmaine, μια γυναίκα στα 40 της, είπε ότι ξεκίνησε μια σειρά καθαρισμών μετά από σύσταση η αδερφή της, καθώς και οι δύο υπέφεραν από κοιλιακούς πόνους, και η αδερφή της είχε βρει τον καθαρισμό του παχέος εντέρου χρήσιμο για την ανακούφιση του πόνου. Η Charmaine είπε από την αρχή ότι είχε διαπιστώσει ότι αυτό ήταν αλήθεια.

Ήδη από το 1500 π.Χ., ο καθαρισμός του παχέος εντέρου, είπε η Debbie Cole, έχει καταγραφεί ήδη από τους αρχαίους Αιγύπτιους το 1500 π.Χ. Ο Ιπποκράτης, πρόσθεσε, συνιστούσε κλύσματα για τη μείωση του πυρετού Και, πριν από λίγο καιρό, οι γιατροί είχαν έναν σάκο κλύσματος μεταξύ των ιατρικών εργαλεία και συνέστησε να δίνονται κλύσματα σε όλες τις νέες μητέρες την εβδομάδα μετά τον τοκετό, η Cole ξεκίνησε την ασυνήθιστη ενασχόλησή της ως αποτέλεσμα της δικής της ασθένειας, που προκλήθηκε από μια δίαιτα πολύ πλούσια σε υδατάνθρακες.

Σχολιάστε