Καθαρίστε τις σωληνώσεις σας, καθαρίστε την κυτταρίτιδα σας

Το να είσαι καθαρός στο εσωτερικό είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε θεραπεία απώλειας βάρους ή κυτταρίτιδας και μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Είχατε ποτέ φραγμένη αποχέτευση; Αν όχι ρωτήστε έναν υδραυλικό. Όταν μια αποχέτευση είναι φραγμένη, δεν μπορείτε να πλύνετε τίποτα, όλα γουργουρίζουν προς τα πάνω. Ακόμη και το απλό νερό πιέζεται προς τα πάνω και μυρίζει φρικτά και ξέρετε ότι δεν είναι καθαρά. Τα βακτήρια θα αναπτυχθούν και θα ευδοκιμήσουν σε αυτό το περιβάλλον, και όλα γίνονται πιο μυρωδάτα και πιο μυρωδάτα μέχρι να φράξει τελείως η αποχέτευση και τίποτα να μην λειτουργεί.

Το δικό σας σύστημα σωληνώσεων δεν είναι πολύ διαφορετικό και πρέπει να είναι καθαρό και καθαρό ή συντρίμμια. Τα έντερά σας είναι διαβόητα μακρά, τόσο μακρά στην πραγματικότητα που είναι φαινομενικά, λογιστικά αδύνατο όλο αυτό το μήκος του εντέρου να μπορεί ενδεχομένως να βρίσκεται μέσα σας. Το λεπτό έντερο έχει μήκος περίπου 23 πόδια και το παχύ έντερο είναι μικρότερο μόνο περίπου 5 πόδια αλλά είναι πιο φαρδύ από το λεπτό έντερο. εξ ου και τα ονόματά τους. Ναι, περίπου 28 πόδια σωλήνα είναι μέσα στον καθένα μας και ό,τι καταναλώνουμε πηγαίνει κατά μήκος αυτού του εκπληκτικά μακρύ σωλήνα. Αλλά γίνεται χειρότερο. Μέσα στο έντερο σας υπάρχουν λάχνες, που είναι σαν δασύτριχες τρίχες. Αυτές οι λάχνες αυξάνουν την επιφάνεια του εντέρου σας σε περίπου 250 τετραγωνικά μέτρα. Το μέγεθος ενός γηπέδου τένις! Τώρα φανταστείτε αν αυτή η περιοχή είναι φραγμένη με απόβλητα και τοξίνες. Αυτό προφανώς θα μείωνε την επιφάνεια και θα είχε σημαντική επίδραση στον μεταβολικό ρυθμό και την ικανότητά σας. Σας έχω σοκάρει αρκετά ώστε να θέλετε να καθαρίσετε τα έντερά σας; Το ελπίζω, μην ανησυχείς είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Και είναι ένα απλό καθημερινό ποτό. Το ρόφημα αποτελείται από την πιο αγνή μορφή ινών, τον φλοιό του ψυλλίου.

Οι φλοιοί Psyllium είναι μια διαλυτή ίνα στην πιο καθαρή της μορφή. Για να πάρετε, προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού φλοιούς ψύλλιου στο νερό, ανακατέψτε και πιείτε. Πρέπει να το πιείτε αμέσως καθώς τα κουκούτσια φουσκώνουν σε νερό και τζελ. Θέλετε αυτό το τζελ να σχηματιστεί στο στομάχι σας, όχι στο ποτήρι. Αυτό το τζελ psyllium κινείται αργά μέσα από τα έντερα σας, διεγείροντας τη μεταφορά των απορριμμάτων. Ο όγκος που προκύπτει διεγείρει μια αντανακλαστική συστολή των τοιχωμάτων του εντέρου. Αυτή είναι μια εξαιρετική άσκηση για τα εντερικά τοιχώματα και θα ενθαρρύνει τα όργανα αποβολής σας να μετακινούν τα απόβλητα μέσω του συστήματος με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι καλό να το κάνετε πολλές φορές το χρόνο. Κάντε το στην αρχή κάθε σεζόν.

Πάρτε τους φλοιούς ψυλλίου το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Μπορεί να φουσκώσετε ελαφρώς από αυτά στην αρχή, γι’ αυτό σας συνιστώ να τα παίρνετε το βράδυ σε αντίθεση με την ημέρα. Τότε τυχόν φούσκωμα θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Πάρτε τα για δύο εβδομάδες. δεν θέλετε να τα παίρνετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Πάρτε τα για δύο εβδομάδες κάθε τρεις μήνες.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ρίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού φλοιούς σε ένα φαρδύ ποτήρι, να τα περιστρέψετε σαν τρελοί και μετά να τα καταπιείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα χρειαστεί να ξαναγεμίσετε το ποτήρι για να τα κατεβάσετε όλα και να ξεπλύνετε το στόμα σας. Μπορείτε επίσης να τα πάρετε σε μορφή κάψουλας και είναι ο ευκολότερος τρόπος να τα πάρετε. Εάν είστε άνω των 40, σας συνιστώ να προσθέτετε ψύλλιο στη διατροφή σας σε καθημερινή βάση.

Συμπερασματικά (εν ολίγοις), η κυτταρίτιδα σχηματίζεται από τοξίνες. Εάν καθαρίσετε τα έντερά σας από τοξικά απόβλητα, δεν θα υπάρχουν τοξίνες που να προκαλούν περισσότερη κυτταρίτιδα.

Σχολιάστε