Θέλετε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας; Προϊόντα Ανδρικής Ενίσχυσης Εκτεθειμένα!

Είσαι άντρας με μικρό πέος; Ψάχνετε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας, αλλά δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη μέθοδο για να το κάνετε; Μπορεί να συγκλονιστείτε όταν μάθετε την αλήθεια για τα ανδρικά προϊόντα βελτίωσης.

Τα ανδρικά προϊόντα βελτίωσης διατίθενται σε μια ποικιλία γεύσεων – χάπια, κρέμες, αντλίες, διαλυτικά, ασκήσεις, χειρουργικές επεμβάσεις κ.λπ. – αλλά είναι κάποιο από αυτά πραγματικά αποτελεσματικό στην παροχή μόνιμης αύξησης του μεγέθους;

Συγκλονιστικά, στις περισσότερες περιπτώσεις η απάντηση είναι όχι.

Για αρχή, τα χάπια και οι κρέμες λειτουργούν συνήθως αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Αυτό υποτίθεται ότι οδηγεί σε μεγαλύτερο και παχύτερο πέος, αλλά η επιστήμη πίσω από αυτό είναι σοβαρά εσφαλμένη.

Δομικά, το πέος είναι τόσο μεγάλο, οπότε η αύξηση της ροής του αίματος δεν πρόκειται να οδηγήσει σε αύξηση του μεγέθους και σίγουρα δεν θα διαρκέσει. Σίγουρα, μπορεί να έχετε πιο σταθερή στύση, αλλά είναι αυτό που στοχεύετε πραγματικά;

Όσον αφορά τις αντλίες πέους – θα ήθελα να μπορούσα να σας πω ότι θα μπορούσατε να βάλετε το πέος σας μέσα σε έναν γυάλινο σωλήνα και μετά να ενεργοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα που θα το τεντώσει για εσάς, αλλά δεν θα συμβεί. Επιπλέον, μπορεί να είναι επώδυνο και να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη.

Όσο για την επέμβαση μεγέθυνσης πέους, δεν ξέρω για εσάς, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αφήσω κάποιον με μαχαίρι οπουδήποτε κοντά στο πέος μου – γιατρό ή όχι. Και η χειρουργική επέμβαση λειτουργεί μόνο με την εξαγωγή του τμήματος του πέους που βρίσκεται μέσα στη λεκάνη, αφήνοντάς σας ένα ελαφρώς μακρύτερο, αλλά πιο αδύνατο και αδύναμο πέος. Για να μην αναφέρουμε τι μπορεί να συμβεί εάν τα πράγματα πάνε στραβά – βλάβη στους ιστούς, ρήξη τριχοειδών αγγείων, ανικανότητα κ.λπ.

Υπάρχει πραγματικά μόνο μία μέθοδος που μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας κατά πολύ και το καλύτερο είναι ότι είναι φυσική και μόνιμη – ασκήσεις πέους.

Οι ασκήσεις πέους λειτουργούν επειδή ενθαρρύνουν την ανάπτυξη από μέσα προς τα έξω διεγείροντας τους θαλάμους μέσα στο πέος να μεγαλώνουν και να παχαίνουν. Και αυξάνοντας το μέγεθος αυτών των θαλάμων, αυξάνετε αποτελεσματικά το μέγεθος του πέους σας, το οποίο γίνεται χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από τα δύο σας χέρια.

Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας και θέλετε να το κάνετε φυσικά και χωρίς κίνδυνο βλάβης ή ανικανότητας, μάθετε πώς να κάνετε σωστά τις ασκήσεις πέους. Εσείς και ο σύντροφός σας θα χαρείτε που το κάνατε.

Σχολιάστε