Η Beko μπήκε στον κόσμο του παιχνιδιού!

Η Beko ξεκίνησε το παιχνίδι παιχνίδι DOMINO: The Little One για να επιστήσει την προσοχή στην κλιματική κρίση και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. παρουσιάζονται. Η μάρκα, η οποία αναπτύσσει βιώσιμες τεχνολογίες για το μέλλον του πλανήτη, εστιάζει στην κλιματική κρίση με τον χαρακτήρα του Domino, με στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα επιμέρους βήματα που μπορούν να γίνουν ενάντια στα προβλήματα που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος.

Μια ολιστική προσέγγιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων

Μιλήσαμε για το παιχνίδι DOMINO: The Little One, που εστιάζει στην καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης και τους στόχους του με τον Can Dincher, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Beko, Arçelik Turkey.

Στο τετραμερές παιχνίδι DOMINO: The Little One, ο πρωταγωνιστής Domino, αντιμετωπίζει περιβαλλοντικά προβλήματα όπως πλαστική ρύπανση, εκπομπές άνθρακα, ατμοσφαιρική ρύπανση, ρύπανση του νερού, οικολογικές ανισορροπίες, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και δασικές πυρκαγιές. Το DOMINO: The Little One είναι ένα βιντεοπαιχνίδι 2.5D που επικεντρώνεται στη βιωσιμότητα, με επίκεντρο τις καταστροφές και τα προβλήματα που απειλούν τον πλανήτη με έναν δραματικό οπτικό κόσμο και εντυπωσιακά εφέ. Το DOMINO: The Little One θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε συσκευές Steam, IOS και Android από τις 23 Νοεμβρίου 2023.

Can Dincher, Διευθύνων Σύμβουλος της Arçelik Τουρκίας, «Με τη βιωσιμότητα και τα οφέλη υγιεινής διαβίωσης στο DNA της, η μάρκα Beko μπαίνει στον κόσμο του παιχνιδιού με το DOMINO: The Little One για να καταπολεμήσει την κλιματική κρίση. Σήμερα, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών αγγίζει περισσότερους από 3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και η χώρα μας είναι η 5η μεγαλύτερη χώρα παιχνιδιών βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Σύμφωνα με την έκθεση Gaming & Esports 2023, ο μέσος εβδομαδιαίος χρόνος παιχνιδιού μεταξύ 18-24 ετών είναι 10 ώρες. Αξιοποιώντας τη μετασχηματιστική δύναμη αυτού του εξαιρετικά ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα, στοχεύουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να δεσμεύσουμε όλους τους καταναλωτές μας στη μάχη κατά της κλιματικής κρίσης. Ειδικά οι νέοι μας θα αποκτήσουν αυτή τη συνειδητοποίηση έντονα βιώνοντας καθημερινά τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης μέσα από παιχνίδια. «Με το DOMINO: The Little One, ένα παιχνίδι παιχνιδιού που ξεκίνησε από την επωνυμία Beko στην 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ντόμινο για τον πλανήτη μας», είπε.

Δηλώνει ότι έχει στόχους καθαρών μηδενικών εκπομπών για όλες τις παγκόσμιες δραστηριότητές της έως το 2050. Can Dincher, Διευθύνων Σύμβουλος της Arçelik Τουρκίας Και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι μια υγιής ζωή είναι δυνατή με έναν υγιή πλανήτη. Για το λόγο αυτό, εστιάζουμε στη βιωσιμότητα τόσο στην παραγωγή όσο και στα προϊόντα μας. Μέχρι το 2022, έχουμε καλύψει το 65% των παγκόσμιων δραστηριοτήτων μας με πράσινη ηλεκτρική ενέργεια. Μέχρι το 2030, στοχεύουμε να φτάσουμε στο 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις χώρες όπου έχουμε εγκαταστάσεις παραγωγής. Η ανάπτυξη βιώσιμων τεχνολογιών είναι επίσης σημαντική για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης, επειδή τα λευκά είδη, οι μικροσυσκευές και τα κλιματιστικά αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 70% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες στην Τουρκία κατά μέσο όρο. Εκτός από την παραγωγή προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, μειώνουμε την ποσότητα των απορριμμάτων με τις τεχνολογίες που παράγουμε από ανακυκλωμένα υλικά και συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος».

Μιλώντας στην παρουσίαση του Τύπου Γενική Διευθύντρια Παγκόσμιας Επικοινωνίας Arçelik, Zeynep Özbil Είπε, «Γίνουμε επίσης μάρτυρες ενός ισχυρού κινήματος βιωσιμότητας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Βλέπουμε ότι τα παιχνίδια περνούν πέρα ​​από το να είναι μέσο ψυχαγωγίας σε ένα μέσο επικοινωνίας με σημαντικό πολιτιστικό και οικονομικό αντίκτυπο. Σύμφωνα με έρευνα σε 400.000 παίκτες από την πλατφόρμα Playing For The Planet Alliance, που ιδρύθηκε από το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP), το 70% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι είναι ανοιχτό σε αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες και στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Το 81% των ερωτηθέντων είναι πρόθυμοι να πληρώσουν εάν προστεθεί περιβαλλοντικό περιεχόμενο στην εμπειρία παιχνιδιού τους. Το 68% μοιράζεται ότι θα ήθελε να δει περισσότερα θέματα βιωσιμότητας στα παιχνίδια. «Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης δείχνουν ότι οι επιλογές που κάνουμε ως άτομα, όσο μικρές κι αν είναι, μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο και το κλίμα.

Είναι εντελώς προϊόν της τουρκικής βιομηχανίας παιχνιδιών

Η μάρκα Beko χρησιμοποιεί τη δύναμη της αφήγησης για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την κλιματική κρίση. Οζμπίλ, είπε: «Το DOMINO: Little One δεν είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για παιδιά ή που στοχεύει στην εκπαίδευση. Σήμερα, είναι ένα πειραματικό έργο που επικρίνει αντικειμενικά την ανθρώπινη συμπεριφορά, εκθέτει τα οικολογικά προβλήματα με όλη τους τη γυμνότητα και θέτει ερωτήσεις που φοβόμαστε να κάνουμε στον εαυτό μας. Στο παιχνίδι, βοηθάμε τον κύριο χαρακτήρα μας Domino να καταπολεμήσει τις κλιματικές καταστροφές. Το DOMINO: The Little One αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από μια τουρκική ομάδα, από το σενάριο μέχρι το λογισμικό, τα οπτικά εφέ, τον ήχο και τη μουσική. «Στο νέο ταξίδι που ξεκινάμε εδώ σήμερα, πιστεύουμε ότι κάθε βήμα που κάνουμε θα δημιουργήσει ένα ντόμινο για το μέλλον του πλανήτη μας».

Οι βιώσιμες τεχνολογίες της Bacon

Μέχρι σήμερα, η Beko έχει φτάσει σε εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο με τις καινοτόμες τεχνολογίες της και τα έργα που προσανατολίζονται στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Με στόχο να συμβάλει στην υγεία τόσο του πλανήτη όσο και των ατόμων, η μάρκα βοηθά τους καταναλωτές να κάνουν φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές και έτσι να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα με τις βιώσιμες τεχνολογίες που αναπτύσσει.

Με το SaveWater, μια από τις βιώσιμες τεχνολογίες της Bacon, το νερό που συλλέγεται στο στεγνωτήριο χρησιμοποιείται ως νερό πλύσης στο πλυντήριο, εξοικονομώντας νερό. Στα πλυντήρια πιάτων, το δεύτερο νερό έκπλυσης θερμαίνεται και αποθηκεύεται με ασφάλεια κατά την προετοιμασία για στέγνωμα. Το συλλεγμένο νερό έκπλυσης χρησιμοποιείται στο στάδιο της κύριας πλύσης του επόμενου κύκλου, διασφαλίζοντας τη συνέχεια στην εξοικονόμηση νερού.

Η Arçelik είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία παραγωγής λευκών ειδών στην Τουρκία που δημιούργησε τη δική της μονάδα ανακύκλωσης. Μεταξύ 2014 και 2022, 1,7 εκατομμύρια προϊόντα ανακυκλώθηκαν σε εγκαταστάσεις Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE) στο Eskişehir και το Bolu. Περίπου 214.000 τόνοι εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έχουν μειωθεί από την ανακύκλωση απορριμμάτων στις δύο εγκαταστάσεις.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top