Η χρήση μιας βάσης Garmin Bean Bag

Έχετε ένα σακουλάκι με φασόλια; Είναι ωραίο να κάθεσαι πάνω του ενώ βλέπεις τηλεόραση ή όταν απλά χρειάζεται να χαλαρώσεις. Οι βάσεις Garmin είναι επίσης διαθέσιμες σε σχέδια για σακούλες φασολιών, αλλά ανάλογα με το μοντέλο που αγοράζετε, δεν θα χωρούν όλες τις συσκευές Garmin GPS. Εάν αποκτήσετε τη βάση Garmin bean bag, πρέπει να σημειώσετε τα μοντέλα που μπορεί να χωρέσει. Διαφορετικά, το πολύτιμο GPS σας μπορεί να πέσει ή να πεταχτεί. Όλα τα προϊόντα της Garmin μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ορισμένα Nuvis, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μπορεί επίσης να χωρέσει στο Magellan GPRS σας. Αν θέλετε, μπορείτε να ψωνίσετε σε τοπικά καταστήματα για να το δοκιμάσετε.

Η σακούλα φασολιών δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Με τη λωρίδα Velcro στο επάνω μέρος και το αντιολισθητικό κάτω μέρος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή δεν θα πέσει από το ταμπλό. Περιλαμβάνεται επίσης ένα προσαρτημένο πτερύγιο και αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση εφεδρικών μπαταριών για το σύστημα Sat Nav. Αυτό είναι συμβατό με το GPS II Plus, το GPS II, το GPS III Pilot, το GPS III Plus, το GPS III και το GPS V. Όταν αγοράζετε ηλεκτρονικά, μπορείτε να λάβετε το προϊόν σε 1 έως 3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. Η τιμή είναι συνήθως κάτω από $20 που είναι πολύ προσιτό.

Προσπαθήστε να ελέγξετε ξανά αν η βάση μπορεί να φιλοξενήσει 765t ή 1260t. Η σωστή αγορά είναι σημαντική. Κανείς δεν θα ήθελε να σπαταλήσει τα χρήματά του σε ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του/της. Μετά το όνομα του προϊόντος, θα δείτε τα στοιχεία με τα οποία είναι συμβατό. Εάν η μονάδα σας δεν περιλαμβάνεται, ψωνίστε ξανά. Μην πιέζετε τη βάση να κρατήσει το GPS εάν δεν είναι συμβατό. Αυτό μπορεί να μάθει να αντιμετωπίζει προβλήματα και πιθανές βλάβες του GPS.

Συχνά, μια βάση στο παρμπρίζ δεν είναι τόσο καλή. Εκτός από το ότι απαγορεύεται σε ορισμένες πολιτείες, μπορεί επίσης να αφήσει ένα αντιαισθητικό σημάδι στο γυαλί λόγω της βεντούζας. Όταν παρκάρετε ένα αυτοκίνητο και υπάρχει πολλή ζέστη, τα φλιτζάνια μπορεί να λιώσουν και να κολλήσουν στο ποτήρι. Το ταμπλό για φασόλια είναι ιδανικό γιατί μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ταμπλό και αυτό είναι όλο – τοποθετήστε τη συσκευή GPS και είστε έτοιμοι να το κάνετε. Μπορείτε να οδηγείτε με ευκολία, καθώς μπορείτε να δείτε την οθόνη του Nuvi από τη θέση σας και μπορείτε να ακούσετε καθαρά τις φωνητικές προτροπές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top