«Η συνήθεια των μηδενικών αποβλήτων προέρχεται από τη μητέρα μου»

Η Zeliha Sunal, που λέει ότι η μητέρα της είναι μια γυναίκα που δεν πετάει τίποτα, αλλάζει το παλιό, αλλάζει: «Όταν ζεις σε μια τέτοια οικογένεια, βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Οπότε πιστεύω ότι η ευαισθητοποίηση για την ανακύκλωση μπορεί να επιτευχθεί σε νεαρή ηλικία. «Για αυτό το λόγο προσπαθώ να ετοιμάσω περισσότερα έργα που αφορούν τα παιδιά.

Η Zeliha Sunal, που είναι χρόνια στην τηλεόραση και πρόσφατα τράβηξε τα βλέμματα με τα έργα της στην ανακύκλωση, συνεχίζει τη σκηνική της δουλειά. Η Sunal, που συμμετείχε σε μουσικούς διαγωνισμούς στο λύκειο και πήρε πτυχία, γνώρισε για πρώτη φορά το μικρόφωνο στο TRT Izmir Radio. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος ετοιμάζει διάφορα προγράμματα στην τηλεόραση, εργάστηκε επίσης ως μέλος της κριτικής επιτροπής και μουσικός διευθυντής. Ο καλλιτέχνης, ένας περιβαλλοντικός ακτιβιστής που συνεχίζει να εφιστά την προσοχή σε μια ζωή χωρίς απόβλητα, άνοιξε πρόσφατα μια έκθεση “Upcycling”. Η Sunal, που εντυπωσίασε τους πάντες με το νυφικό της από πλαστικές σακούλες, είπε: “Δημιουργούμε έργα που είναι δύσκολο να γίνουν. Προσπαθώ να εκπαιδεύσω για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή με τις δικές μου μεθόδους.”

– Είσαι πολύ καιρό στην τηλεόραση. αυτό το κομμάτι της ζωής σου μπορείς να εξηγήσεις Για πολλά χρόνια συμμετείχα σε διάφορα προγράμματα σε πολλά διαφορετικά κανάλια. Την πρώτη μου εμπειρία τηλεοπτικού προγράμματος την είχα στο TRT και στο «Tele Pazar» με παρουσιαστές 4 πολύ γνωστούς παρουσιαστές. Έπαιξα ως σολίστ του Group Angora στο πρόγραμμα που παρουσιαζόταν από τους αείμνηστους Cenk Koray, Halit Kivanch, Korhan Abay και Erkan Yolach. Ακόμα και τότε, το παπούτσι μου πιάστηκε σε ένα γυάλινο τούβλο στο πάτωμα και ήμουν ακινητοποιημένος σε όλο το τραγούδι. Ο Cenk Koray αποφάσισε ότι είχα διαχείριση κρίσεων και με κράτησε στο πρόγραμμα. Αργότερα, δούλεψα με τον Erkan Yolaç τα Σαββατοκύριακα στο Izmir TRT και στο TRT Istanbul για πολλά χρόνια. Το TRT είναι σχολείο. Έμαθα πολλά από εκεί.

– Προϊόντα από ανακύκλωση Πώς ξεκινήσατε να δημιουργείτε; Έχω μια υπέροχη μητέρα που δεν πετάει ποτέ τίποτα. Από μικρή μοιραζόταν τα παλιά μου ρούχα με τις αδερφές μου. Όλα εκτιμήθηκαν στο σπίτι. Η γιαγιά μου έπλεκε κάλτσες, έραβε τα ρούχα μας ακόμα και τα παλτό μας. Όταν φεύγεις από ένα τέτοιο σπίτι, φαίνεσαι διαφορετικά. Εδώ και χρόνια ράβω ό,τι έχω χρησιμοποιήσει στη σκηνή, έχω φτιάξει τις μάρκες και έχω ενημερώσει και διαφοροποιήσει τα παλιά. Το 2014 ξεκίνησα το Handcrafttv στο YouTube και έφτιαξα παιχνίδια και αντικείμενα από απορρίμματα συσκευασίας για γυναίκες και παιδιά. Αργότερα, ο Chevko και εγώ διασταυρώθηκαν και φύγαμε λέγοντας “Απορρίμματα συσκευασίας δεν είναι σκουπίδια”.ΕΙΔΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ
– Σχετικά με άλλες ανακυκλώσεις
Ποια είναι τα έργα σας; Πριν από το άνοιγμα του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης Ülkü Özeren από την IGA πριν i “Από τα απόβλητα στην τέχνη” έργο με τους πολύτιμους δασκάλους μας συγκεντρώθηκαν. Από εκεί με μεγάλη σπατάλη Δουλέψαμε. Με γυναίκες και παιδιά είχαμε συνεντεύξεις. ένας σχολική διακοπή με το λύκειο καλέστε το τραγούδι “Target Zero Waste”. Το βγάλαμε. περιβάλλον για τα kidzania Ανοίξαμε ένα εργαστήριο μηχανικής. “Love the world” ειρωνικό τραγούδι Το ξαναερμήνευσα. Ο Τούρτσεφ και Τουρκία με γαλάζια σημαία κρατήστε την παραλία σας καθαρή με Εκτός από τα έργα σας Kocaeli και Büyükçekmece Με τους δήμους περίπου 4 χιλιάδες ένας γίγαντας από πλαστικά μπουκάλια Ψαρέψαμε. Αττάλεια Τουρκίας με τον δήμο μεγάλο παιδί δημιουργώντας μια περιβαλλοντική χορωδία το έργο μας συνεχίζεται κάνει. Η πρώτη μας συναυλία Με 80 παιδιά Το δώσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ
– Η γνώμη σας για την έκθεσή σας
Πως? Κατά τη διάρκεια της ασθένειας της γυναίκας μου και μη με αποσπάσεις μετά τον θάνατό του από τα απόβλητα με τα οποία ξεκίνησα Τα σχέδια ρούχων μου είναι πολύ δημοφιλή Μετά τη συγκέντρωση, πρώτα μια σύντομη επίδειξη μόδας και Επιτέλους, ανοίξαμε την έκθεσή μας. μου Έχω μια μικρή ομάδα 3 ατόμων. Αντικείμενα και κοσμήματα που είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστούν και βγάλαμε τις τσάντες. Άγκυρα Στο 13ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο του Turktay πάρτε αυτά τα ρούχα στην κορυφή της ανακύκλωσης παρουσιάσαμε. διαδικασία ένδυσης αποτελείται από παρθένες πρώτες ύλες εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Πολύ λεπτό τη δεξιοτεχνία και τις πρωτότυπες ιδέες μας εκτιμήθηκε επίσης. Αυτή είναι μια επανάληψη της έκθεσης παρουσιάζεται ακόμη και ως επίδειξη μόδας Ενδιαφερόμενοι φορείς και οργανισμοί υπάρχει στα τέλη Νοεμβρίου Θα εκθέσουμε 10 ρούχα στο Κοτζαέλι. Αυτή τη φορά προβλήθηκε σε διεθνές επίπεδο θα βγούμε. Για χρόνια το περιβάλλον και αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή με τον δικό μου τρόπο εκπαιδεύσει Δουλεύω. Είμαστε όλοι φυσικοί Πόσο σοφά χρησιμοποιούμε τους πόρους μας; ξέρουμε ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είμαστε. Αυτός ο κόσμος είμαστε όλοι μας.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ
Έχετε κάποιο νέο μουσικό project; Τον τελευταίο καιρό συμμετέχω σε παραστάσεις μόνο ως καλεσμένος. Πέρα από αυτό, η σκηνική μου δουλειά συνεχίζεται. Έχω προσαρμόσει πολλές διαφορετικές έννοιες όλα αυτά τα χρόνια και το απόλαυσα πάρα πολύ. Μόλις γευτείτε τη δύναμη του μικροφώνου, δεν μπορείτε να το αφήσετε να φύγει. Μπορώ να τραγουδήσω οποιοδήποτε τραγούδι μεταμφιεσμένος στη σκηνή. Λόγω της πανδημίας, το κοινωνικό μου έργο έχει έρθει στο προσκήνιο και η πρόσφατη μουσική μου δουλειά αφορούσε το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Η ακρόαση τραγουδιών συνεχίζεται. Μπορώ να σας εκπλήξω τις επόμενες μέρες.

“Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΜΙΡ”
Πώς σας κάνει να νιώθετε όταν βρίσκεστε στη σκηνή στη Σμύρνη; Οι γυναίκες της Σμύρνης έχουν ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Η οικογένειά μου ζει ακόμα στην περιοχή Hatay της Σμύρνης. Το να είμαι στη σκηνή εδώ με κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η ψυχή μου είναι από τη Σμύρνη. Η ζεστή προσοχή του κοινού με αγκαλιάζει πιο σφιχτά κάθε φορά. Οι θεατές της Σμύρνης επιλέγουν τι θα παρακολουθήσουν και ποιον θα παρακολουθήσουν. Είναι επιλεκτικό και είναι υπέροχο.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top