Η νέα γενιά της Toyota βγήκε στους δρόμους…

Εδώ και καιρό έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στην αντίληψη του αυτοκινήτου και στην οδηγική εμπειρία… Αρχίσαμε να βλέπουμε συχνότερα ηλεκτρικά, υβριδικά και αυτόνομα οχήματα στην κίνηση. Τα brands που θα ξεχωρίσουν σε αυτόν τον μετασχηματισμό θα είναι αναμφίβολα αυτά που προσθέτουν τη μεγαλύτερη αξία και προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία. Σε μια τολμηρή κίνηση με υβριδική τεχνολογία Η Toyota, η οποία ξεπέρασε το σχεδιαστικό καλούπι SUV στα οχήματα 5ης γενιάς, φιλοξένησε τα μέλη του Τύπου στην Αλικαρνασσό για να παρουσιάσουν 3 νέα μοντέλα της σειράς C-HR 2ης γενιάς. Ως πρώτη παρατήρηση, μπορούμε να πούμε ότι η επιθετική, δυναμική και χαρισματική σχεδίασή του ξεχωρίζει αρκετά στην κίνηση. Επιπλέον, είναι ενσυναισθητικό, γενναίο, προσεκτικό και ισχυρό εργαλείο μνήμης.

Όταν προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού για να δοκιμάσουμε τα νέα αυτοκίνητα της σειράς C-HR 2ης γενιάς της Toyota με υβριδική τεχνολογία 5ης γενιάς, φτάσαμε στο Zai Yaşam Bodrum αφού διανύσαμε 40 χιλιόμετρα σε δρόμους με στροφές με οχήματα που μας υποδέχτηκαν. Ακριβώς όπως ένα άτομο είναι γνωστό σε μεγάλες διαδρομές, τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου δοκιμάζονται καλύτερα στις παρακάμψεις. Ομολογουμένως, ως κάποιος που γενικά προτιμά ένα σωστό κάθισμα, μου άρεσε να κάθομαι πίσω από το τιμόνι… Στην πραγματικότητα, η κύρια πρόταση αξίας του αυτοκινήτου είναι η ικανότητά του να συνδυάζει premium χαρακτηριστικά με προσιτές τιμές.

Η νέα γενιά της Toyota βγήκε στους δρόμους...
Doğaç Sağlar, Διευθυντής Προϊόντων Toyota Τουρκίας

Θα συνεχίσω να μοιράζομαι τις λεπτομέρειες των εντυπώσεών μου, αλλά πρώτα θα μοιραστώ τις τεχνικές πληροφορίες που έλαβα από τον υπεύθυνο προϊόντων Toyota Τουρκίας, Doğaç Sağr, για να το κάνω πιο ξεκάθαρο στο μυαλό σας.

  • Οξύνοντας το προφίλ ενός κουπέ τύπου σπορ αυτοκινήτου στη νέα γενιά, το Toyota C-HR προωθεί επίσης την αντίληψη του premium. Με τις δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές του, η δεύτερη γενιά Toyota C-HR σας κάνει να νιώθετε έτοιμοι να κινηθείτε ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μια δίχρωμη σχεδίαση αμαξώματος που περιλαμβάνει την πίσω κολόνα προσφέρεται για πρώτη φορά στο νέο Toyota C-HR. Οι δυναμικές γραμμές συνεχίζονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τα πίσω φώτα LED με σχεδίαση λωρίδων και την υπογραφή Toyota C-HR τραβούν την προσοχή.
  • Οι χρωματικές επιλογές του νέου Toyota C-HR περιλαμβάνουν Amber, Crystal Silver Grey, Galaxy White, Pacific Blue, Exotic Red και Amethyst Purple.
  • Τρεις διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού premium προσφέρονται στην Τουρκία: Passion, Passion X-Sport και Passion X-Style. Η σειρά περιλαμβάνει Advanced Automatic Parking System και Smart Lane Change Assistant, που ανοίγει τις πόρτες της αυτόνομης οδήγησης, οθόνη πολυμέσων 12,3 ιντσών, θερμομονωμένη πανοραμική γυάλινη οροφή χωρίς κουρτίνα, JBL “premium sound system”, “shift by wire” ηλεκτρονικό κιβώτιο , προηγμένο περιβάλλον. μεταβαλλόμενος φωτισμός οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως έγχρωμες ενδείξεις που αντανακλώνται στο παρμπρίζ και ψηφιακός εσωτερικός καθρέφτης οπισθοπορείας.
  • Οι εσωτερικές γραμμές του αυτοκινήτου έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τον οδηγό. Διαθέτοντας ψηφιακό πιλοτήριο που ανεβάζει την ατομική εμπειρία χρήστη στο επόμενο επίπεδο, το Toyota C-HR προσφέρει μια καινοτόμο οδηγική εμπειρία με στάνταρ πλήρη ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών. Το Toyota C-HR έρχεται επίσης στάνταρ με μια νέα οθόνη αφής 12,3 ιντσών πολυμέσων. Η σύνδεση smartphone μπορεί να γίνει ασύρματα μέσω Apple CarPlay ή Android Auto στο σύστημα πολυμέσων, το οποίο παρέχει μια ευχάριστη και διαισθητική εμπειρία χρήστη. Το ηχοσύστημα JBL με 9 ηχεία, ειδικά σχεδιασμένο για το Toyota C-HR, αντικατοπτρίζει καλύτερα τη μουσική εμπειρία για όλους τους επιβάτες.
  • Το Advanced Automatic Parking System που προσφέρεται στο νέο μοντέλο είναι το πρώτο στην κατηγορία του που προσφέρεται με τόσο ολοκληρωμένο τρόπο. Μπορεί να χειριστεί τα χειριστήρια διεύθυνσης, αλλαγής ταχυτήτων, γκαζιού και φρένων εντελώς μόνο του, τόσο σε ελιγμούς L-parking όσο και σε ελιγμούς παράλληλης στάθμευσης. Αυτό αυξάνει την πρακτικότητα του Toyota C-HR, ειδικά σε αστική χρήση. Το Smart Lane Change Assistant, που προσφέρεται για πρώτη φορά στην κατηγορία του στο Toyota C-HR, μπορεί να ολοκληρώσει αυτόματα τη διαδικασία αλλαγής λωρίδας όταν του δοθεί σήμα.
  • Για πρώτη φορά με αυτή τη σειρά, προσφέρεται στάνταρ πανοραμική γυάλινη οροφή με τεχνολογία χωρίς κουρτίνες και θερμομόνωση. Αυτό μειώνει την ανάγκη για κλιματισμό για τη διατήρηση της θερμοκρασίας της καμπίνας. Το καλοκαίρι, μειώνει την ανάγκη για ψύξη αντανακλώντας τις υπέρυθρες ακτίνες.
  • Η προηγμένη λειτουργία φωτισμού περιβάλλοντος προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού. Ο φωτισμός περιβάλλοντος με 64 διαφορετικές χρωματικές επιλογές μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αντικατοπτρίζει το περιβάλλον της καμπίνας ή την ώρα της ημέρας, δροσερή ή ζεστή, πέρα ​​από την προσαρμόσιμη επιλογή χρώματος. Ο αέρας της καμπίνας μπορεί να συγχρονιστεί με την ώρα της ημέρας για μετάβαση από τους φωτεινούς πρωινούς τόνους σε πιο χαλαρωτικούς βραδινούς τόνους.
  • Η μάρκα διπλασιάζει τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών στο Toyota C-HR σε σύγκριση με την πρώτη γενιά, ενσωματώνοντας αυτά τα υλικά σε περισσότερα από 100 εξαρτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν νέα καλύμματα καθισμάτων κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET. Εκτός από τις vegan λεπτομέρειες εσωτερικής διακόσμησης, χρησιμοποιείται μια ελαφριά πλατφόρμα από χάλυβα και νέα τεχνολογία βαφής με βάση το νερό.
Η νέα γενιά της Toyota βγήκε στους δρόμους...
Ali Haydar Bozkurt, Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Τουρκίας

Αφού λάβαμε τεχνικές πληροφορίες από τον Doğaç Sağlar, ακούσαμε τις προβλέψεις του Ali Heydar Bozkurt για το 2024 για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη στρατηγική τιμολόγησης για συγκεκριμένες πωλήσεις και τους στόχους βιωσιμότητας.

Ο Bozkurt λέει ότι το 2024, η αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 30-35%.

Όταν ρωτάμε για το κοινό-στόχο, μαθαίνουμε ότι η σειρά προσελκύει γυναίκες, σύμφωνα με το αρχείο αδειοδότησης. Επειδή το ενδιαφέρον έχει φτάσει στο 40 τοις εκατό…

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, ο Bozkurt μοιράζεται ένα απόσπασμα από μια επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα, σημειώνοντας ότι τα ψάρια μπορούν να ζήσουν σε μια λίμνη λυμάτων. Λέει ότι αρχίζουν να σχεδιάζουν πώς να καθαρίσουν το περιβάλλον ως το επόμενο βήμα προς τις μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2050 για ένα καλύτερο μέλλον.

Επίσης, λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ειδικών εκδόσεων που ισχύουν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Εκδοχή Τιμή Προσιτη τιμη
1.8 Hybrid Passion 1.800.000 TL 1.550.000 TL
1.8 Hybrid Passion X-Sport 1.980.000 TL 1.730.000 TL
1.8 Hybrid Passion X-Style 2.080.000 TL 1.830.000 TL
Η νέα γενιά της Toyota βγήκε στους δρόμους...

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να αναφέρω ότι πίσω από τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό της σειράς C-HR 2ης γενιάς της Toyota κρύβεται μια μεγάλη αγάπη για την τέχνη. Τόσο στο Zai Yaşam Bodrum, που σχεδιάστηκε για μια συνάντηση, όσο και στο Caresse Luxury Resort & Spa, όπου μείναμε, βρεθήκαμε μαζί με μοναδικά έργα τέχνης. Στο Caresse, συνοδευόμενος από τον διάσημο επιμελητή Elchin Sumer, ακούσαμε διασκεδαστικές ιστορίες για τα έργα παγκοσμίου φήμης Τούρκων καλλιτεχνών. Το Caresse μετατράπηκε σε ξενοδοχείο τέχνης χάρη στην επιλογή και την ικανότητα αφήγησης του Elchin Sumer.

Οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση του experience design…

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top