Εξοπλισμός τροφοδοσίας για αεροπορικές εταιρείες

Τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι μια εξαιρετική εμπειρία και αυτό οφείλεται στη φροντίδα που δίνεται από το προσωπικό του αεροπλάνου. Εξασφαλίζουν ότι η πτήση σας είναι άνετη και ότι έχετε πρόσβαση σε καλό φαγητό, ώστε να απολαύσετε την πτήση σας. Προκειμένου οι αεροπορικές εταιρείες να σας προσφέρουν μια καλή εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών θα πρέπει να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό τροφοδοσίας για να το κάνουν.

Ακολουθεί μια λίστα με εξοπλισμό catering που μπορεί να δώσει στις αεροπορικές εταιρείες το πάνω χέρι.

  • Καρότσι μεταφοράς. Το καρότσι είναι πολύ βολικό για τη μεταφορά τροφίμων, ποτών και πιατικών σε κάθε επιβάτη. Διαθέτει μια σειρά από ράφια καθώς και έναν κάδο απορριμμάτων για τη συλλογή όλων των χρησιμοποιημένων περιτυλίξεων ή απορριμμάτων. Η αεροσυνοδός μπορεί εύκολα να σπρώξει και να μετακινήσει το καρότσι κατά μήκος του διαδρόμου, ενώ έχει πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα του καροτσιού.

  • Πλαστικά μαχαιροπίρουνα. Στις αεροπορικές εταιρείες επιτρέπονται μόνο πλαστικά μαχαίρια, πιρούνια και κουτάλια, επομένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή ποσότητα διαθέσιμη για όλους τους επιβάτες. Τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα μπορούν να απορριφθούν μετά την πτήση με ανακύκλωση.

  • Δίσκος μαχαιροπήρουνων. Παρόλο που χρησιμοποιούνται πλαστικά μαχαιροπίρουνα, θα χρειαστείτε ένα δίσκο μαχαιροπήρουνων για να τα συσκευάσετε. Ο δίσκος για τα μαχαιροπίρουνα χωρίζει τα πλαστικά σκεύη τακτοποιημένα, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση κατά την εξυπηρέτηση κάθε επιβάτη. Το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει μια αεροσυνοδός είναι να παλέψει με το να βρει ένα κουταλάκι του γλυκού για έναν επιβάτη που έχει παραγγείλει τσάι ή καφέ.

  • Σερβίτσιο από πολυανθρακικό. Αυτό είναι ανθεκτικό σερβίτσιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα και είναι ουσιαστικά άθραυστο. Είναι μια πιο ασφαλής έκδοση του τυπικού κεραμικού σερβίτσιου γιατί είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό και αν πέσει στο πάτωμα δεν θα σπάσει. Έχουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα που είναι ελκυστικό και ιδανικό για αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να διατηρήσουν την ελίτ τους.

  • Πλαστικά Γυαλιά. Είναι ιδανικό να χρησιμοποιείτε πλαστικά γυαλιά σε ένα αεροπλάνο γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως απαιτείται και να απορριφθεί ή να ανακυκλωθεί μετά την πτήση. Επιπλέον, αν πέσει δεν θα σπάσει. Αυτό είναι σημαντικό καθώς το αεροπλάνο κινείται και οι αναταράξεις μπορεί να αναγκάσουν τα γυαλιά να ανατραπούν.

Οι αεροπορικές εταιρείες απαιτούν το σωστό εξοπλισμός εστίασης για την εξυπηρέτησή τους προκειμένου να κάνουν την εμπειρία ευχάριστη για τους επιβάτες. Είναι σημαντικό να εξεταστεί εάν ο επιλεγμένος εξοπλισμός τροφοδοσίας θα δώσει στους επιβάτες μια καλή εντύπωση για την αεροπορική εταιρεία. Πολλοί επιβάτες θυμούνται την υπηρεσία δείπνου ή μεσημεριανού γεύματος και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο που αισθάνονται για μια συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

Σχολιάστε