Εξοπλισμός μπαρ – Μερικές καινοτομίες και βασικά στοιχεία

Η δημιουργία ενός μπαρ για πρώτη φορά, ή η ανακαίνιση και η υπάρχουσα, μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να σκεφτούμε ότι συχνά μπορούν να γίνουν λάθη που μπορεί να καταλήξουν μακροπρόθεσμα δαπανηρά.

Αυτό συμβαίνει συχνά όταν οι άνθρωποι παραγγέλνουν αξεσουάρ μπαρ, συχνά τα αντικείμενα παραγγέλνονται άσκοπα, κάτι που μπορεί να σπαταλήσει χρήματα. Επίσης, συχνά αγοράζεται λάθος τύπος εξοπλισμού μπαρ – και πάλι, με αποτέλεσμα την απώλεια της επένδυσης.

Το να καταλάβετε ποια είδη είναι απαραίτητα και ποια αντικείμενα μπορούν πραγματικά να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, επομένως εδώ είναι μερικά βασικά είδη και καινοτομίες που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη:

Ανοξείδωτο ατσάλι

Από μαχαιροπήρουνα μέχρι αλκοολούχα ποτά και σέικερ – μην αποκλίνετε ποτέ από το ανοξείδωτο ατσάλι. Ο εξοπλισμός ράβδων από ανοξείδωτο χάλυβα δεν θα εξοικονομήσει μόνο χρόνο αλλά και χρήματα μακροπρόθεσμα.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι μόνο ανθεκτικός, αλλά πάνω απ’ όλα – εύκολο να καθαριστεί. Ο εξοπλισμός ράβδων από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτικός στο πλυντήριο πιάτων με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες – εάν πρέπει να μπουν ποτά ή τρόφιμα – προτιμήστε ανοξείδωτο, διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να αντικαθιστάτε αντικείμενα πολύ συχνά ή να αφιερώνετε πολύ χρόνο καθαρίζοντας τον εξοπλισμό του μπαρ.

Ροδελάκια γυαλιού

Καμία παμπ, μπαρ ή εστιατόριο δεν μπορεί να κάνει χωρίς πλυντήριο ποτηριών. Εάν έχετε μόνο ένα μικρό μπαρ και δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο πλυντήριο πιάτων ή γυαλιού, μπορείτε να αποκτήσετε μικρές και μοντέρνες μικρές ροδέλες γυαλιού που είναι εύκολο να καθαριστούν.

Μην σκέφτεστε ποτέ να πλένετε τα ποτήρια στο χέρι. Όχι μόνο αυτό θα σας πάρει πάρα πολύ από το χρόνο του προσωπικού του μπαρ σας, αλλά ποτέ δεν θα καθαρίσετε τα ποτήρια με το πλύσιμο των χεριών, καθώς τα πλυντήρια γυαλιού μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες που μπορούν να αντέξουν τα χέρια σας.

Ο κάδος του μπαρ

Μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία του κάδου πίσω από το μπαρ. Τόσα πολλά σκουπίδια μπορούν να συσσωρευτούν κατά τη διάρκεια μιας νύχτας σε ένα μπαρ: τραγανά περιτυλίγματα, πακέτα τσιγάρων και ένα σωρό άλλα σκουπίδια θα μείνουν πίσω από τους πελάτες σας. Και καθώς μια καθαρή παμπ είναι φιλόξενη, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν κάδο σκουπιδιών καλού μεγέθους πίσω από το μπαρ – διαφορετικά κινδυνεύετε να γίνει ακατάστατο το μέρος.

Βάση προβολής μπουκαλιών

Και πάλι, εάν έχετε μόνο μια μικρή μπάρα, η ευθυγράμμιση σειρών και σειρών μπουκαλιών θα καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Οι βάσεις προβολής μπουκαλιών όχι μόνο εξοικονομούν χώρο, αλλά είναι εξαιρετικός τρόπος για να προωθήσετε διαφορετικά προϊόντα και να διαφημίσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top