Διαφορές μεταξύ Dumpsters και Roll-Off Containers

Σκουπιδοτενεκέδες

Ένας κάδος σκουπιδιών είναι βασικά ένας κάδος απορριμμάτων που χρησιμοποιείται κυρίως σε βιομηχανίες, κατοικίες, εργοτάξια και άλλους δημόσιους χώρους. Οι σκουπιδοτενεκέδες χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση απορριμμάτων τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται από τοπικά απορριμματοφόρα. Αυτοί οι κάδοι απορριμμάτων βρίσκονται γενικά σε χώρους σχολείων, γραφείων, νοσοκομείων, βιομηχανικών περιοχών, δημόσιων πάρκων, κτιρίων της κοινωνίας και συχνά στους δρόμους. Οι κάδοι απορριμμάτων χρησιμοποιούνται επίσης για την ανακύκλωση των απορριμμάτων, ενώ ορισμένοι κάδοι απορριμμάτων ανακυκλώνουν πλαστικό, γυαλί ή χαρτί. Τις περισσότερες φορές, γερανοί χρησιμοποιούνται για να αδειάσουν τα σκουπίδια από τον κάδο απορριμμάτων στα απορριμματοφόρα. Η κατάδυση με σκουπίδια είναι πολύ συνηθισμένη σε ορισμένα μέρη του κόσμου όπου ένα άτομο βουτάει σε έναν κάδο απορριμμάτων για να βρει από τα σκουπίδια αντικείμενα που αξίζουν χρήματα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αναζήτηση για πλαστικές σακούλες, κομμάτια μετάλλου ή άλλου υλικού απορριμμάτων που μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν.

Μερικές φορές οι άνθρωποι θα βρουν ακόμη και κάτι εξαιρετικά πολύτιμο, αλλά αυτό είναι σπάνιο. Ξέρεις τι λένε τα σκουπίδια ενός ανθρώπου είναι ο θησαυρός ενός άλλου. Οι κάδοι απορριμμάτων έρχονται σε διαφορετικές διαστάσεις, από κάδους απορριμμάτων μικρής κλίμακας, μεσαίας κλίμακας και μεγάλης κλίμακας. Οι κάδοι απορριμμάτων μικρής κλίμακας είναι χρήσιμοι να τοποθετούνται σε μια μικρή περιοχή και το μικρό τους μέγεθος τους επιτρέπει να μετακινούνται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο. Έχει την ικανότητα να χωρέσει δέκα έως δεκαπέντε κυβικά μέτρα σκουπιδιού υλικού. Αυτοί είναι κάδοι απορριμμάτων πολύ μικρού μεγέθους και συνήθως βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές και συγκροτήματα μικρών επιχειρηματικών μονάδων. Οι μεσαίου μεγέθους κάδοι απορριμμάτων είναι οι πιο δημοφιλείς. Αυτά φιλοξενούν είκοσι έως τριάντα κυβικά μέτρα συντριμμιών. Αυτά είναι εξίσου κατάλληλα για οικιακούς και επαγγελματικούς σκοπούς μικρής κλίμακας. Ωστόσο, ένας ανοιχτός κάδος σκουπιδιών τριάντα υάρδων είναι κατάλληλος και για βιομηχανικά και εργοτάξια. Τέλος έρχονται οι μεγάλης κλίμακας κάδοι απορριμμάτων που έχουν την ικανότητα να αποθηκεύουν περίπου σαράντα μέτρα απορριμμάτων. Τώρα μπορούμε να δούμε τα δοχεία roll-off.

Roll-off δοχεία

Τα Roll-off Dumpsters ή μερικές φορές αναφέρονται ως Roll-off δοχεία από την άλλη πλευρά είναι δοχεία ορθογώνιου σχήματος που μεταφέρονται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού όπως ένα όχημα που αποθηκεύει τα απόβλητα και τα μεταφέρει για την απόρριψή τους στους χώρους απορριμμάτων . Είναι ανοιχτό στο επάνω μέρος του και έχει τροχούς που βοηθούν την κύλιση του κάδου στη σωστή θέση. Τα roll off γενικά χρησιμοποιούνται σε εργοτάξια είτε για κατεδάφιση είτε για διαδικασία κατασκευής ή ανακαίνισης. Το υλικό στη συνέχεια φορτώνεται στο roll off μέχρι να γεμίσει, τότε η εταιρεία που νοίκιασε τη μονάδα θα το παραλάβει. Στα περισσότερα μέρη χρειάζεστε άδεια για τη χρήση δοχείων με roll-off σε αντίθεση με τους κάδους απορριμμάτων που δεν απαιτούν κανενός είδους άδεια. Είτε πρόκειται για βιομηχανικό είτε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, η χρήση κάδοι απορριμμάτων και δοχείων με roll-off ήταν πολύ σημαντική για πολλές βιομηχανίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top