Γιατί να μεταβείτε σε μια συμπαγή στέγη ωδείου;

Τα ωδεία είναι εδώ και πολύ καιρό ένας εξαιρετικά δημοφιλής τρόπος επέκτασης του αποτυπώματος των σπιτιών, ειδικά σε χώρες όπου δεν απαιτείται πολεοδομική άδεια για αυτές τις μικρές επεκτάσεις. Με μεγάλα τζάμια και άφθονο χώρο για έπιπλα, μας δίνουν ένα επιπλέον χώρο για να απολαύσουμε την ύπαιθρο, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούμε άμεσα με τον καιρό.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε τα μειονεκτήματα των ωδείων. Με πλαστικές στέγες, τα ωδεία είναι συχνά πολύ ζεστά το καλοκαίρι και αχρησιμοποίητα κρύα το χειμώνα, με κακές ιδιότητες συγκράτησης της θερμότητας.

Είναι γεγονός που οδηγεί πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους να επεκτείνουν τα σπίτια τους – αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος. συμπαγείς στέγες ωδείων.

Αλλά γιατί να επιλέξετε μια κεραμοσκεπή οροφή; Εδώ είναι μερικοί τεράστιοι λόγοι:

Πιο ζεστό το χειμώνα, πιο δροσερό το καλοκαίρι – Η παραδοσιακή πλαστική οροφή σέρας προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή θερμική απόδοση, θερμαίνεται εύκολα στον καλοκαιρινό ήλιο και δεν προσφέρει μόνωση στον κρύο χειμώνα. Σημαίνει ότι οι θερμοκρασίες μέσα στο ωδείο μπορεί συχνά να κάθονται άβολα στα ακραία άκρα της θερμοκρασίας.

Με ένα συμπαγές σύστημα οροφής, επωφελείστε όχι μόνο από τη σκιά από τον ήλιο αλλά και από την ενσωματωμένη μόνωση. Σημαίνει ότι είστε προστατευμένοι από την πλειονότητα της θερμότητας του ήλιου το καλοκαίρι και μονωμένοι από το κρύο το χειμώνα, για ένα πιο εύκρατο θερμοκήπιο όλο το χρόνο.

Βελτιωμένη αισθητική – Τα ωδεία συχνά προεξέχουν σαν επώδυνος αντίχειρας γύρω από την πλάτη των σπιτιών μας. Συχνά κατασκευασμένα από πλαστικό uPVC, μερικές φορές στερούνται αισθητικής συνοχής με τις υπόλοιπες ιδιότητές μας.

Εγκαθιστώντας ένα σύστημα κεραμοσκεπής, επαναλαμβάνετε το σχέδιο της αρχικής ιδιοκτησίας σας, με εκατοντάδες σχέδια πλακιδίων διαθέσιμα για να ταιριάζουν με το σπίτι σας.

Ανώτερη ακουστική – Τα συστήματα συμπαγούς οροφής έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της δραματικής βελτίωσης του ακουστικού προφίλ του ωδείου σας.

Αν και τα διπλά τζάμια είναι αποτελεσματικά στην απώθηση του θορύβου από το εξωτερικό, τα παραδοσιακά σχέδια οροφής ωδείων δεν είναι. Είναι τεράστια σπατάλη διπλών υαλοπινάκων, αν μας ρωτάτε, αλλά με μια επαγγελματικά σχεδιασμένη και εγκατεστημένη συμπαγή οροφή θερμοκηπίου, μπορείτε να απελευθερώσετε το ακουστικό προφίλ των διπλών υαλοπινάκων σας.

Τα σχέδια συμπαγούς οροφής είναι πολύ πιο αποτελεσματικά για την αποφυγή του θορύβου και σε συνδυασμό με τα διπλά τζάμια υψηλής ποιότητας που ήδη υπάρχουν, σημαίνει ότι το ωδείο σας είναι ένα ήσυχο, ευχάριστο μέρος.

Φυσικά, αυτά είναι μόνο μια χούφτα από τα οφέλη που μπορεί να φέρει στο σπίτι σας μια σταθερή στέγη θερμοκηπίου. Λοιπόν, γιατί να περιμένετε; Μεταβείτε σε μια σταθερή στέγη σέρα και αρχίστε να αξιοποιείτε στο έπακρο το ωδείο σας.

Σχολιάστε