Αύξηση 90% στα έσοδα της Astor Energy

Αύξηση 90% στο ενεργειακό εισόδημα: Ισοζύγιο τρίτου τριμήνου 2023 σε σύγκριση με το τέλος του 2022 Το 91 τοις εκατό αυξήθηκε στα 12,2 δισεκατομμύρια TL φτάνει το μέγεθος του ενεργητικού Astor Energy, σε σύγκριση με την περίοδο Σεπτεμβρίου 2022, αύξησε τα έσοδά της κατά 92 τοις εκατό και έφθασε τα 8,9 δισ. TL. Η εταιρεία, της οποίας οι διεθνείς πωλήσεις έφτασαν το 34% των συνολικών εσόδων της, αύξησε τα καθαρά κέρδη της για την περίοδο κατά 177% σε σύγκριση με την περίοδο Σεπτεμβρίου 2022 στα 3.043 εκατομμύρια TL.

Η παραγωγή ενέργειας ξεκινά με το Astor

Η ASTOR Energy A.Ş. Πρόεδρος του ΔΣ Feridun GEÇGELΤονίζοντας ότι το 9μηνο αποκτήθηκαν έσοδα 407 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. «Η εταιρεία συνεχίζει την παραγωγή της με την καθαρή ενέργεια που παράγεται από τον ηλιακό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον τελευταίο όροφο ισχύος 6,6 MW που είναι εγκατεστημένος στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας. Προϊόντα που κατασκευάζονται από την Astor Energy. Χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, ειδικά σε συστήματα παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, σε όλες τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής όπως σίδηρος και χάλυβας, τσιμέντο, γυαλί και χαρτί και σε δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, σχολεία. . Με άλλα λόγια; Τόνισε ότι τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία μας χρησιμοποιούνται σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση όπου παράγεται ηλεκτρική ενέργεια μέχρι να φτάσει η ενέργεια στον τελικό χρήστη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα ISO-500 2022, είναι η 128η μεγαλύτερη Όταν εξετάζουμε τις αξιολογήσεις με βάση τους κατασκευαστές προϊόντων μετασχηματιστών και μεταγωγής, φαίνεται ότι η εταιρεία μας, η οποία είναι μια καθιερωμένη εταιρεία, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Με στόχο εσόδων 540 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2023, η Astor Energy σημείωσε έσοδα 407 εκατομμυρίων δολαρίων την 9μηνη περίοδο του 2023. «Οι συνολικές παραγγελίες που έλαβε η εταιρεία τον Ιανουάριο-Οκτώβριο ξεπέρασαν τα 680 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και η περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγής το 3ο και 4ο τρίμηνο δείχνει ότι θα φτάσουμε τον αναφερόμενο στόχο εσόδων».

Οι υψηλότερες εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες

Η ASTOR Energy A.Ş. Ο γενικός διευθυντής Hakan Ünsal δήλωσε: «Σύμφωνα με τον Σεπτέμβριο του 2022, οι ετήσιες πωλήσεις στο εξωτερικό έφτασαν τα 3 δισεκατομμύρια TL με αύξηση 253%. Οι εξαγωγές το 2022 ήταν 97,4 εκατομμύρια δολάρια σε δολάρια ΗΠΑ, σημειώνοντας αύξηση 43 τοις εκατό σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2023 και έφθασαν τα 138 εκατομμύρια δολάρια. Προβλέπεται ότι οι εξαγωγές θα ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια το 2023.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, τα μεταποιημένα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 90 χώρες του κόσμου και το μερίδιο των εξαγωγών στις συνολικές πωλήσεις έχει αυξηθεί στο 34%. Σε περιφερειακή βάση, οι υψηλότερες εξαγωγές γίνονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 46 τοις εκατό και με 21 τοις εκατό στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. «Η Astor Energy στοχεύει να προωθήσει τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας μας και στο εξωτερικό εμπόριο στον ηλεκτρομηχανολογικό τομέα με βιώσιμη προσέγγιση τα επόμενα χρόνια.

Είμαστε ανάμεσα στις 5 κορυφαίες εταιρείες με τις περισσότερες επενδύσεις

Η ASTOR Energy A.Ş. Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής – Οικονομικός Διευθυντής Olcay Dogan; «Σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή Αγοράς Ενέργειας, είμαστε μεταξύ των 5 κορυφαίων εταιρειών που πραγματοποιούν τις περισσότερες επενδύσεις. Η συνολική παραγωγική ικανότητα μετασχηματιστών στον κόσμο αντιστοιχεί περίπου σε 4 χιλιάδες 400 GVA. Η Astor Energy μεγαλώνει κάθε χρόνο. Αυξηθήκαμε κατά 40 τοις εκατό σε όρους δολαρίου.

Έχουμε επιτύχει ισχυρή και σταθερή ανάπτυξη στις πωλήσεις και την κερδοφορία. Astor Energy Inc. Αύξησε την κερδοφορία της κατά 177 τοις εκατό ετησίως. Το μερίδιο των μετοχών μας στο σύνολο του ενεργητικού είναι περίπου 13 τοις εκατό. Τα σταθερά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζονται από ταμειακές ροές αυξάνουν την οικονομική μας δύναμη και την ανθεκτικότητα στους κινδύνους της αγοράς. Συνεχίζουμε τη σταθερή αύξηση κεφαλαίου. Αυτή τη στιγμή έχουμε περισσότερους από 200 σταθμούς φόρτισης. Το κυκλοφορούν ενεργητικό μας επαρκεί για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεών μας. Τους πρώτους 9 μήνες, ο αριθμός των εργαζομένων αυξήθηκε κατά 19 τοις εκατό και έφτασε τα 1822 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 291 ατόμων.

Χρησιμοποιήσαμε φορτιστές 300 KW στους Σταθμούς Φόρτισης

Η ASTOR Energy A.Ş. Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Fatih Işık δήλωσε: «Το Astor Energy, ένα επιχειρηματικό πρόγραμμα που βασίζεται στη συνεχή ανάπτυξη τεχνικών και μεθόδων παραγωγής προσανατολισμένων στην Ε&Α, συνεχίζει την υγιή ανάπτυξή του με την ιδέα της επανεπένδυσης κάθε προστιθέμενης αξίας που δημιουργείται.

το 2016 Υπουργείο Βιομηχανίας και ΤεχνολογίαςΜε το πιστοποιητικό που λάβαμε από το Κέντρο Ε&Α, το έργο μας με επίκεντρο την Ε&Α και μέσα σε αυτό το πλαίσιο TUBITAK και η συνεργασία μας με τα πανεπιστήμια θα συνεχιστεί. Έχουμε περισσότερους από 100 υπαλλήλους Ε&Α. Ως εταιρεία, δίνουμε μεγάλη σημασία στην Ε&Α. Το σύνθημά μας φέτος ήταν η εξαγωγική έρευνα και ανάπτυξη. Φέτος, ως ευτυχής σύμπτωση, γίναμε η 40η εταιρεία που επένδυσε τα περισσότερα σε Ε&Α στην Τουρκία.

Επίσης για το σταθμό φόρτισης Ε&Α Έχουμε ξεκινήσει τις επενδύσεις μας και θα τις παρουσιάσουμε σύντομα. Χρησιμοποιήσαμε 300 KW ενέργειας στους σταθμούς φόρτισης. Φέτος πουλήθηκαν 50 χιλιάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το συνολικό επενδυτικό κόστος της εταιρείας το 9μηνο του 2023 ήταν 469,3 εκατ. TL. «Η Astor Energy στοχεύει να προωθήσει τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας μας και στο εξωτερικό εμπόριο στον ηλεκτρομηχανολογικό τομέα με βιώσιμη προσέγγιση τα επόμενα χρόνια.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top