Αυτή τη στιγμή κόπηκαν 2.500 δέντρα σε 5 μήνες με μηδενική σπατάλη

Στο πλαίσιο αυτό, αποτράπηκε η κοπή 2.500 δέντρων με τα απορρίμματα χαρτιού που συλλέχθηκαν τους τελευταίους 5 μήνες και η μόλυνση 500 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού από χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια.

Η εκστρατεία ανακύκλωσης του δήμου Haliliye συνεχίζεται με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) Zero Waste Project.

Οι πολίτες στοχεύουν να συμβάλουν στην ανακύκλωση με τις αγορές Zero Waste και τους κάδους απορριμμάτων που έχουν στηθεί σε ορισμένα σημεία της περιοχής. Από αυτή την άποψη? Οι πολίτες αγοράζουν προϊόντα καθαρισμού σε αντάλλαγμα για τα απόβλητά τους που θα συμβάλουν στην ανακύκλωση με το σύστημα πόντων, στο Πάρκο του Μάρτυρος Ibrahim Halil Yıldırım στη συνοικία Devteyshti, στο πάρκο Olmatu Hoja στη συνοικία Shair Nabi και στην αγορά Zero Waste που ιδρύθηκε στην περιοχή Ahmed Yesavi. . Στο πλαίσιο του έργου ανακυκλώνονται καθημερινά εκατοντάδες κιλά χαρτιού, πλαστικού, μετάλλου και χρησιμοποιημένα λάδια μέσω των Κέντρων Ανακύκλωσης Απορριμμάτων. Τους τελευταίους 5 μήνες αποτράπηκε η κοπή 2.500 δέντρων με απορρίμματα χαρτιού που συλλέγονται από υλικά ανακύκλωσης και μεταφέρονται από τους πολίτες στις αγορές «Μηδενικά Απόβλητα». Συνολικά 500 εκατομμύρια κυβικά μέτρα ρύπανσης των υδάτων αποτράπηκε με τα χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια και τα υλικά που συγκεντρώθηκαν από αυτές τις αγορές, όπου οι πολίτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και παίρνουν τα απορρίμματά τους από τα σπίτια τους.

Από την άλλη συνεχίζονται κατά καιρούς οι εργασίες θέρμανσης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αποχέτευσης για καθαρότερο περιβάλλον.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top