Αποτοξίνωση, αποβολή των αποβλήτων και απώλεια βάρους – Συνδέονται;

Η σωστή αποβολή των τοξικών αποβλήτων από τον οργανισμό, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την επίτευξη επιτυχημένης και μόνιμης απώλειας βάρους. Ωστόσο, τόσοι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν μια δίαιτα ή πρόγραμμα απώλειας βάρους και παραμελούν αυτήν την, πολύ σημαντική πτυχή της απώλειας και της διαχείρισης βάρους.

Η αποτοξίνωση και η αποβολή των αποβλήτων από το σώμα δεν είναι ακριβώς το πιο ευχάριστο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά είναι κρίσιμο για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση της συνολικής υγείας. Εάν ξεκινάτε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και θέλετε να κάνετε την αποτοξίνωση μέρος αυτού του προγράμματος, πρέπει να θυμάστε ότι η συσσώρευση τοξικών αποβλήτων στο σώμα σας μπορεί να χρειάστηκε 10, 20, 30 ή ακόμα και 50 χρόνια για να συσσωρευτεί. Μην περιμένετε, λοιπόν, αποτελέσματα από τη μια μέρα στην άλλη από το πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Η αποβολή των τοξικών αποβλήτων από το σώμα μπορεί να είναι άβολη, αλλά καλύτερα να έχετε κάποια μικρή ενόχληση τώρα παρά να έχετε σοβαρή ασθένεια αργότερα στη ζωή. Η πλήρης εξάλειψη κάθε τοξικότητας από το σώμα μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες έως μήνες και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και χρόνια. Αλλά μέσα σε λίγες μέρες θα χάσετε βάρος και θα αισθάνεστε πολύ πιο ενεργητικοί και ζωντανοί.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που ξεκινούν ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης δεν το βλέπουν ποτέ μέχρι το τέλος. Μπορεί να νιώσουν κάποιο άβολο συναίσθημα και κάποια δυσφορία και να εγκαταλείψουν το πρόγραμμα προτού προλάβει να λειτουργήσει.

Για ένα απλό, φυσικό και απλό πρόγραμμα αποτοξίνωσης που μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα είναι το εξής. Μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα αυξάνοντας την ποσότητα νερού που πίνετε κάθε μέρα, τουλάχιστον 12 με 14 ποτήρια νερό κάθε μέρα.

Κάθε τρόφιμο με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό στη φυσική του κατάσταση όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, δηλαδή πολλά φρούτα και λαχανικά. Καθένα από τα πολλά φρούτα και έναν φυσικό φρέσκο ​​χυμό φρούτων κάθε πρωί μεταξύ 7 π.μ. και 12 μ.μ., χωρίς άλλο φαγητό. Αυτό θα δώσει στο σώμα χρόνο για καθαρισμό, ενώ απορροφά ζωτικά θρεπτικά συστατικά και ελευθερώνει ενέργεια για να περάσει από τη διαδικασία αποτοξίνωσης.

Απαλλαγείτε από όλες τις τροφές με σάρκα στη διατροφή σας, μαζί με όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και οποιαδήποτε ζωικά υποπροϊόντα κατά τη διαδικασία αποτοξίνωσης. Το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα δημιουργούν τις περισσότερες τοξίνες στο σώμα και ως εκ τούτου θα πρέπει να εξαλειφθούν από τη διατροφή σας.

Δεν πρέπει να καταναλώνονται επεξεργασμένα τρόφιμα αυτή τη στιγμή που είναι ραφιναρισμένη ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλεύρι και άλλα επεξεργασμένα τρόφιμα. Σίγουρα δεν πρέπει να καταναλώνετε καφεΐνη ή ποτά με καφεΐνη κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης σας.

Προσπαθήστε να τρώτε το 85% του φαγητού σας ωμό αφύσικο, μείνετε μακριά από επεξεργασμένα τρόφιμα που είναι τρόφιμα σε κουτί, κουτί ή σακούλα. Για να βοηθήσετε το πεπτικό σας σύστημα να απομακρύνει τα απόβλητα, μην συνδυάζετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, με τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες ή ζάχαρη.

Εάν η μπάλα ή οι κινήσεις σας δεν έχουν αυξηθεί σε τουλάχιστον τρεις, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα καθαρισμού Colin στην αγορά, αλλά θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα, ώστε να βεβαιωθείτε ότι κάθε προϊόν καθαρισμού του παχέος εντέρου που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε είναι 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά ή χρωστικές.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που τρώνε βαριά κρεατοφαγία θα εκπλαγούν με το βάρος που θα χάσουν κατά τη διαδικασία αποτοξίνωσης και τον σωστό καθαρισμό του παχέος εντέρου. Αυτό συμβαίνει επειδή το παχύ έντερο μπορεί να συγκρατήσει έως και 150 λίβρες από τα ενσωματωμένα κόπρανα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο στόχος λοιπόν εδώ είναι να δώσετε στο πεπτικό σας σύστημα μια καθαρή πλάκα προκειμένου να επεξεργάζεται, να αφομοιώνει, να απορροφά και να αποβάλλει την τροφή από το πεπτικό σύστημα. Αυτό θα σας δώσει ένα προβάδισμα στο πρόγραμμα απώλειας βάρους σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top