Αποτελεσματικός καθαρισμός του ήπατος στην Ευρώπη

Το συκώτι είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και ένα από τα πιο ζωτικά. Σε μεγάλο βαθμό, η ζωή, η υγεία και η ευημερία εξαρτώνται από το συκώτι. Η υγεία του ήπατος είναι η υγεία ολόκληρου του σώματος. Το συκώτι είναι ένα μοναδικό χημικό εργοστάσιο που μετατρέπει οτιδήποτε τρώμε και πίνουμε σε ουσίες που συντηρούν τη ζωή. Από την άλλη, το συκώτι είναι το κύριο όργανο αποτοξίνωσης.

Δυστυχώς, η κοινή αμερικανική διατροφή είναι υψηλή σε κενές θερμίδες, κακά λίπη, απλά σάκχαρα και μεγάλες ποσότητες τοξινών από βαρέα μέταλλα, συντηρητικά, φυτοφάρμακα, αντιβιοτικά και άλλες άγνωστες χημικές ουσίες που δηλητηριάζουν το ανθρώπινο σώμα. Το αλκοόλ, ορισμένα φάρμακα, ψυχαγωγικά φάρμακα, διαλύτες, ιογενείς λοιμώξεις και παράσιτα καταστρέφουν το ήπαρ προκαλώντας πολλές διαταραχές.

Συνολικά, κατακλύζει το συκώτι, ένα όργανο που συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία καθαρισμού. Δεν είναι περίεργο που σχεδόν όλοι έχουν κάποιο βαθμό ηπατικής βλάβης και δυσλειτουργίας.

Έρευνα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Αμερικανική Ένωση για τη Μελέτη των Νοσημάτων του Ήπατος κατατάσσει τη θνησιμότητα που σχετίζεται με τη χρόνια ηπατική νόσο και το τελικό στάδιο της κίρρωσης του ήπατος ως την όγδοη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ Μετά τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο, η κίρρωση είναι η τρίτη πιο κοινή αιτία θανάτου για άτομα ηλικίας 45-65 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει θεραπεία για την κίρρωση, αλλά η εξάλειψη της αιτίας μπορεί να επιβραδύνει τη νόσο. Εάν η βλάβη δεν είναι πολύ σοβαρή, το ήπαρ μπορεί να αυτοθεραπευθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ένας αριθμός καταστάσεων, όπως η μακροχρόνια φλεγμονή, τα δηλητήρια, οι λοιμώξεις και οι καρδιακές παθήσεις μπορούν να προκαλέσουν κίρρωση, καθώς και χρόνιο αλκοολισμό. Για το 30-50 τοις εκατό των περιπτώσεων κίρρωσης, ωστόσο, δεν μπορεί να βρεθεί η αιτία.

Σε σύγκριση με άλλες ασθένειες, πολλοί άνθρωποι με ηπατική νόσο δεν έχουν συμπτώματα όπως πόνο που μπορεί να τους φέρει στους γιατρούς έως ότου έχουν προχωρήσει πραγματικά τη νόσο. Τα άτομα με προβλήματα βάρους υποφέρουν από λιπώδες ήπαρ χωρίς αλκοόλ που μειώνει τις ηπατικές λειτουργίες και οδηγεί επίσης σε κίρρωση.

Ένα υγιές συκώτι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα τοξικών χημικών ουσιών και έχει εκπληκτικές δυνάμεις αναζωογόνησης, συνεχίζοντας να λειτουργεί όταν έως και το 65% των κυττάρων του είναι κατεστραμμένα. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι το συκώτι μπορεί να αναγεννήσει τον δικό του κατεστραμμένο ιστό.

Τα προβλήματα υγείας εμφανίζονται συχνά μετά από πολλά χρόνια κατάχρησης, όταν το συκώτι είναι τόσο εξαντλημένο που χάνει την ικανότητα να αποτοξινώνεται. Ο καθαρισμός του ήπατος είναι η πιο ισχυρή διαδικασία που μπορεί να γίνει για τη βελτίωση της υγείας του σώματος.

Ας θυμηθούμε την τεχνική καθαρισμού του ήπατος που χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι γιατροί εδώ και περίπου 250 χρόνια. Αυτό είναι πόσιμο θεραπευτικό μεταλλικό νερό. Υπάρχουν πολλά ιαματικά λουτρά υγείας στην Ευρώπη όπου οι άνθρωποι κάνουν υγιεινές διακοπές. Η δημοτικότητα, η αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών μεταλλικών νερών στην Ευρώπη είναι υψηλή, επομένως, οι γιατροί συνιστούν τα μεταλλικά ιαματικά λουτρά για άτομα με ηπατικές διαταραχές και ακόμη και ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες πληρώνουν για αυτήν τη θεραπεία.

Η ιστορία του καθαρισμού του ήπατος ξεκίνησε από τον 18ο αιώνα. Η βιομηχανική επανάσταση στην Ευρώπη προκάλεσε την άνοδο των επαγγελματικών, τοξικών ασθενειών του ήπατος. Άνθρωποι όπως ανθρακωρύχοι, φυσητήρες γυαλιού, κατασκευαστές πυρίτιδας, χρωμάτων, χημικών, κατασκευαστές κοσμημάτων, συγκολλητές και μερικοί από αυτούς ήταν αλκοολικοί, υπέφεραν εκείνη την εποχή από τοξικές ασθένειες του ήπατος και είχαν σωτήρια οφέλη από την κατανάλωση ιαματικού μεταλλικού νερού.

Το πιο δημοφιλές και καλά ερευνημένο θεραπευτικό νερό είναι το νερό από την μεταλλική πηγή Κάρλοβυ Βάρι στην Τσεχία. Η ζήτηση για αυτό το νερό ήταν μεγάλη, έτσι οι Τσέχοι γιατροί συνέστησαν να εξατμιστεί το νερό της πηγής και να γίνει αλάτι. Επιβεβαιώνουν ότι το νερό που παράγεται με τη διάλυση του γνήσιου μεταλλικού αλατιού του Karlovy Vary έχει τις ίδιες θεραπευτικές ιδιότητες με το νερό της πηγής.

Το θεραπευτικό μεταλλικό νερό Karlovy Vary είναι το παλαιότερο, ασφαλές, αποτελεσματικό και επιστημονικά επιστημονικό συμπλήρωμα ορυκτών στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το πρώτο ιατρικό βιβλίο για το μεταλλικό νερό του Κάρλοβι Βάρι γράφτηκε το 1522.

Ευρωπαίοι ιατροί και ερευνητές δημοσίευσαν πολλές επιστημονικές εργασίες που επαληθεύουν τις θεραπευτικές δράσεις που κάνει αυτό το θεραπευτικό μεταλλικό νερό στο ήπαρ, τη χοληδόχο κύστη, το πάγκρεας, το στομάχι και το κόλον. Να τι κάνει.

• Ομαλοποιεί την όξινη-αλκαλική ισορροπία στον οργανισμό

• Αυξάνει την παραγωγή της υγρής, αλκαλικής χολής

• Προκαλεί ήπια, ρυθμική συστολή της χοληδόχου κύστης και των χοληφόρων οδών

• Ανοίγει τον σφιγκτήρα του Oddi – βαλβίδα ανάμεσα στους χοληφόρους πόρους και το λεπτό έντερο

• Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στο ήπαρ

• Ενισχύει την παραγωγή παγκρεατικών πεπτικών ενζύμων

• Ενισχύει την παραγωγή υγιούς αλκαλικού παγκρεατικού χυμού

• Προωθεί την ούρηση και την κίνηση του εντέρου κ.λπ

Το γνήσιο ορυκτό αλάτι Karlovy Vary, ως OTC φάρμακο, χρησιμοποιείται στην Ευρώπη ως αντίδοτο για χημικά και τροφικά δηλητήρια από τον 19ο αιώνα.

Η τεχνική καθαρισμού του ήπατος με το θεραπευτικό μεταλλικό νερό Karlovy Vary είναι πολύ απλή και ασφαλής διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξετε ζεστό θεραπευτικό μεταλλικό νερό το πρωί με άδειο στομάχι με θερμαντικό επίθεμα στην περιοχή του ήπατος. Ξεπλένει τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες και επιβραδύνει τη βλάβη του ήπατος.

Ωστόσο, θα ήταν συνετό να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία καθαρισμού του ήπατος με θεραπευτικό μεταλλικό νερό Karlovy Vary υπό την επίβλεψη των έμπειρων αδειοδοτημένων επαγγελματιών. Ο καθαρισμός του ήπατος με το θεραπευτικό μεταλλικό νερό Karlovy Vary μπορεί να συνδυαστεί με την αλκαλική δίαιτα, την υδροθεραπεία του παχέος εντέρου, την κατανάλωση φρέσκων χυμών λαχανικών, μειγμάτων και ορισμένων βοτανικών θεραπειών.

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται μόνο για εκπαιδευτικούς, ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν προορίζεται ως υποκατάστατο για τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη συμβουλή ενός ειδικευμένου αδειούχου επαγγελματία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

scroll to top