Απαλλαγείτε από τις πέτρες στα νεφρά με αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες

Τα νεφρά είναι ζωτικά όργανα του σώματός μας. Ο ρόλος τους είναι να φιλτράρουν τις ακαθαρσίες από το αίμα και να αποβάλλουν τα απόβλητα από το σώμα μας μέσω των ούρων. Έχει επίσης τον σημαντικό ρόλο να ρυθμίζει τα επίπεδα ηλεκτρολυτών του σώματός μας.

Ο σχηματισμός λίθων στο ουροποιητικό σύστημα ή στα νεφρά είναι μια κοινή διαταραχή. Οι χημικές ουσίες από τα ούρα (Ασβέστιο, οξαλικό οξύ, ουρικό οξύ και φώσφορος) οδηγούν στον σχηματισμό λίθων. Ούτως ή άλλως οι πέτρες πρέπει να αντιμετωπίζονται ακόμη και από τα πρώτα συμπτώματα. Μια απρόσεκτη αντιμετώπιση αυτής της εντολής μπορεί να οδηγήσει σε απλά σοβαρά προβλήματα υγείας. Μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με φυσική θεραπεία.

Το νερό είναι μια εξαιρετική φυσική θεραπεία για τις πέτρες στα νεφρά. Συνιστάται να πίνετε 2 λίτρα νερό καθημερινά για να απαλλαγείτε από πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των πέτρες στα νεφρά.

Αναμείξτε 60 ml (2 oz) χυμό λεμονιού με ίση ποσότητα ελαιόλαδου και προσθέστε 200 ml νερό. Πιείτε αυτό το μείγμα και θα απαλλαγείτε από τις πέτρες σε 24 ώρες.

Το νερό καρύδας είναι επίσης μια πολύ καλή θεραπεία. Μεθυσμένο σε τακτικές βάσεις έχει την ιδιότητα να σπάει τις πέτρες σε μικρότερα κομμάτια και έτσι να λιποθυμούν.

Τα εσπεριδοειδή είναι γνωστά ως αποτελεσματική θεραπεία για τις πέτρες στα νεφρά. Αλλά τα πιο αποτελεσματικά εσπεριδοειδή έχει αποδειχθεί ότι είναι τα πορτοκάλια. Πίνετε ένα ποτήρι φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού καθημερινά και θα αποτρέψετε την επανεμφάνιση των λίθων.

Το κρεμμύδι έχει εξαιρετικές φαρμακευτικές ιδιότητες. Σε ένα ποτήρι νερό βάζουμε δύο μέτρια κρεμμύδια και τα ζεσταίνουμε αρκετά καλά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ανακατεύουμε. Αφού στραγγίσετε το υγρό, πιείτε το τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Οι σπόροι ροδιού αναμεμειγμένοι με γραμμάριο αλόγου μπορούν επίσης να βοηθήσουν πολύ. Ετοιμάστε μια σούπα από ένα φλιτζάνι ρόδι και δύο φλιτζάνια γραμμάριο αλόγου και πίνετε αυτή τη σούπα καθημερινά μέχρι να εξαφανίσετε τις πέτρες στα νεφρά.

Οι λοβοί από φασόλια είναι επίσης μια εξαιρετική φυσική θεραπεία για τις πέτρες στα νεφρά. Προμηθευτείτε 50 γραμμάρια ψιλοκομμένα φασόλια και βράστε τα έξι ώρες. Στραγγίστε το νερό και αφήστε το να κρυώσει άλλες 6 ώρες. Πιείτε ένα ποτήρι από αυτό το υγρό από τις δύο στις δύο ώρες την πρώτη μέρα και μετά επαναλάβετε τη θεραπεία 3-4 φορές την εβδομάδα.

Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από τις πέτρες στα νεφρά χρησιμοποιώντας το βότανο “Chicken Bone Grass”.

Ετοιμάστε ένα μείγμα από 90 ml χυμό ανανά, 90 ml τονωτικό νερό, μια πρέζα κανέλα και άλλη μια πρέζα μοσχοκάρυδο. Πίνετε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, για 5 ημέρες.

Το καρπούζι, το σέλινο, ο βασιλικός και τα σταφύλια είναι πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τη θεραπεία της πέτρας στα νεφρά.

Τα μήλα είναι μεγάλος εχθρός κατά της πέτρας στα νεφρά. Τρώτε ένα ώριμο φρούτο κάθε μέρα και μπορείτε να αποτρέψετε το σχηματισμό κουκουτσιών.

Οι σπόροι των γλυκών ή ξινών ροδιών είναι εξαιρετικές φυσικές θεραπείες για τις πέτρες στα νεφρά. Αλέστε μια κουταλιά της σούπας σπόρους μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Πάρτε αυτή τη σκόνη μαζί με ένα φλιτζάνι σούπα kulthi (γραμμάριο αλόγου). Αυτή η φυσική θεραπεία έχει την ιδιότητα να διαλύει το χαλίκι από τα νεφρά. Χρειάζεστε 2 κουταλιές της σούπας γραμμάριο αλόγου για να ετοιμάσετε τη σούπα.

Σχολιάστε