Ανασκόπηση επαφών του Focus Daily – Μια ματιά σε αυτούς τους φακούς μιας χρήσης και τα οφέλη που προσφέρουν

Γιατί να σπαταλάτε χρόνο καθαρίζοντας τις επαφές όταν μπορείτε απλώς να τις πετάτε κάθε βράδυ; Οι καθημερινές επαφές Focus θα κρατήσουν τα μάτια σας φρέσκα όλη μέρα. Κάθε φορά που αναβοσβήνει, ο φακός απελευθερώνει έναν ενυδατικό παράγοντα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για ξηροφθαλμία με αυτές τις καθημερινές εφημερίδες. Η ποσότητα της υγρασίας που απελευθερώνεται ελέγχεται προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική υγρασία. Είναι η σωστή ποσότητα για να έχετε τα μάτια σας άνετα όλη την ημέρα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των επαφών είναι ότι είναι σταθερές. Δεν θα μετακινηθούν στα μάτια σας ούτε θα γλιστρήσουν έξω. Επίσης, δεν θα θολώνουν κανένα, καθιστώντας τα ιδανική εναλλακτική λύση για τα γυαλιά. Οι σημερινοί φακοί γυαλιών μουτζουρώνονται εύκολα, επομένως είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι αυτές οι επαφές δεν θα μουτζουρωθούν.

Μπορείτε να τα φοράτε κάτω από τα προστατευτικά γυαλιά και να βλέπετε μια χαρά. Μην ανησυχείτε μήπως εισχωρήσουν οι επιβλαβείς ακτίνες UV στα μάτια σας. Απλώς φορέστε αυτούς τους φακούς με ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Δεδομένου ότι έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν μόνο μία ημέρα, οι επαφές της καθημερινής Focus είναι κατασκευασμένες από πολύ μαλακό υλικό. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά και αντιστέκονται στις συσσωρεύσεις γύρης και στις εναποθέσεις πρωτεϊνών. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να φορούν κανονικές επαφές λόγω προβλημάτων αλλεργίας. Αυτό δεν συμβαίνει με τις καθημερινές εφημερίδες Focus.

Η ενυδατική κρέμα AquaRelease είναι κατασκευασμένη από το ίδιο λιπαντικό που χρησιμοποιείται στις οφθαλμικές σταγόνες. Εάν έχετε σύνδρομο ξηροφθαλμίας, σκεφτείτε όλα τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε μη χρειάζεται να αγοράσετε τόσες πολλές οφθαλμικές σταγόνες.

Δεν σας αρέσει η ιδέα να πρέπει να συνεχίσετε να εισάγετε ένα νέο ζευγάρι κάθε πρωί; Θα χαρείτε να μάθετε ότι η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι φακοί έχουν πραγματικά σημάδια πάνω τους για καθοδηγούμενη εισαγωγή. Αυτά τα σημάδια δεν θα αλλάξουν το χρώμα των ματιών σας. Το να βάζετε ένα νέο ζευγάρι κάθε πρωί είναι μια πιο γρήγορη διαδικασία από το να καθαρίζετε το ίδιο ζευγάρι μέρα με τη μέρα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο πορτοφόλι ή το σακίδιό σας μεταφέροντας ένα επιπλέον ζευγάρι από αυτούς τους φακούς μιας χρήσης αντί να κουβαλάτε μαζί σας προμήθειες καθαρισμού. Μπορείτε ακόμη και να έχετε ένα επιπλέον ζευγάρι στην τσέπη σας, αν θέλετε.

Αυτές οι καθημερινές εφημερίδες είναι επίσης ιδανικές για όσους δεν χρειάζεται να φορούν συνεχώς επαφές. Είναι πιο εύκολο γι ‘αυτούς να έχουν απλώς ένα ζευγάρι φακούς μιας χρήσης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να πετάξουν όποτε χρειαστεί.

Οι καθημερινές επαφές Focus είναι πραγματικά εξαιρετικές επαφές που διορθώνουν την όραση και ενυδατώνουν τα μάτια. Εάν πιστεύετε ότι είναι κατάλληλα για εσάς, μιλήστε με τον οφθαλμίατρό σας. Διατίθενται κουτιά με 90 φακούς μιας χρήσης.

Σχολιάστε