Έκθεση ανακύκλωσης άνοιξε στην Kumluca

Άνοιξε η έκθεση ανακύκλωσης στην Kumluca – Antalya News

– Μαθητές του Λυκείου Κοινωνικών Επιστημών Kumluca άνοιξαν μια «Έκθεση Ανακύκλωσης» χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που προέρχονται από την ανακύκλωση απορριμμάτων.

Μιλώντας στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν στον κήπο του σχολείου, η καθηγήτρια Χημείας Χατιτζέ Κοκ είπε ότι η κλιματική αλλαγή είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόβλημα που απειλεί τον κόσμο.

Τονίζοντας ότι στόχος τους είναι να ηγηθούν της εκπαίδευσης οικολογικά εγγράμματων ατόμων, ο Κοκ είπε: «Θέλαμε να ανακυκλώσουμε τα απόβλητα μαζί στο πλαίσιο του έργου «Zero Waste» που ξεκίνησε από τις πολύτιμες σύζυγοι του Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υλοποιήθηκε παγκοσμίως. μαθητές του σχολείου μας. Μαζί με τους μαθητές μας, θέλουμε να ανακυκλώσουμε τα απόβλητα που βλάπτουν περισσότερο το περιβάλλον». Θέλαμε. να γίνουμε παράδειγμα για τους μαθητές μας εκθέτοντας αυτά τα υλικά εδώ». αυτός είπε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kumluca, Tekin Erdemir και άλλα μέλη του πρωτοκόλλου έκοψαν την κορδέλα έναρξης και στη συνέχεια οι καλεσμένοι γνώρισαν την έκθεση.

Στα εγκαίνια της έκθεσης συμμετείχαν ο δήμαρχος Mustafa Köleoğlu, ο περιφερειακός διευθυντής Εθνικής Παιδείας Yusuf Tekdemir, πρόεδροι περιφερειακών πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων, δάσκαλοι και μαθητές.

Όλες οι τοπικές ειδήσεις

Σημαντικοί τίτλοι της ημέρας

Όλα τα δικαιώματα για άρθρα, ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο haberturk.com ανήκουν στην Haberturk Gazetecilik A.Ş. Μην αναφέρετε χωρίς άδεια ακόμη και με αναφορά στην πηγή.

Πνευματικά δικαιώματα © 2021 – Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Footer notes left
Footer notes right